Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Τελικά η συγκεκριμένη Tv αν και αρκετα ακριβή αποδεικνύεται ότι είναι πολύ καλή στις γρήγορες σκηνές και στην λειτουργία των 100hz.Θα ευχαριστηθούμε λίγη μπάλα! http://www.hdtvtest.co.uk/.

Οντως η τηλεοραση ειναι καλη.Εγω στην αρχη λογο και του μεγεθους (46") φοβομουν οτι μολις δω sd θα τρομαξω!Αλλα ευτυχως τελος καλο ολα καλα -bye-.

Και τα 3 Hdmi υποστηριζουν 1080p 24p και ειναι 1.3 μαλιστα το ενα βρισκεται στο πλαι για να συνδεσεις κατι γρηγοραδα σε περιπτωση που την εχεις κρεμασμενη.

αυτό το 1.3 δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο και κάπως δεν μου κάθεται καλά .Τέλος πάντων τώρα ψωνίσαμε.

Εχεις δικιο.
Απλα στο site αναφερει υποστηριξη x.v.colour και για να ειναι ενα hdmi και ενα μηχανημα γενικοτερα x.v.colour capable πρεπει να ειναι 1.3.Δες και εδω http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI -bye-

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Κι ο Αρης πονο εχει, αλλα οχι με τη Sony του. -bye-

Re: Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Κι ο Αρης πονο εχει, αλλα οχι με τη Sony του. -bye-

θα το λυσει που θα παει..και αν οχι οι Γερμανοι ειναι αξιοπιστοι..αφου σε παιρνουν οι ιδιοι τηλεφωνο αυτο κατι λεει (για να ειμαι ειλικρινης αυτο ελπιζω):nounder:

Οσο για τον ONKYO θα την βρω την ακρη δεν απογοητευομαι ευκολα εγω.Ηδη εστειλα email στο καταστημα απο οπου αγορασα αλλα και στην ONKYO EYROPE για τεχνικη υποστηριξη.

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Άρη αφού σου ευχηθώ και εγώ καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς όσο περισσότερο μπορείς, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση (ως υποψήφιος αγοραστής της).
Διαβάζοντας τόσο το topic αυτό, όσο και άλλα reviews σχεδόν σε κανένα δεν έχουν αναφερθεί στην λειτουργία PAP.
Θα ήθελες να δώσεις μερικές λεπτομέρειες παρά πάνω. Δηλαδή μπορείς να δεις ταυτόχρονα 2 κανάλια με εικόνα(πχ. MEGA-ALPHA), ή 1 κανάλι και text στο άλλο?
Γίνεται εναλλαγή μεταξύ δεξιού και αριστερού παραθύρου?
Μπορείς να αλλάξεις κανάλι μόνο στην δεξιά?
Θα σου ήμουν υπόχρεος για τον κόπο σου.

Re: Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Άρη αφού σου ευχηθώ και εγώ καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς όσο περισσότερο μπορείς, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση (ως υποψήφιος αγοραστής της).
Διαβάζοντας τόσο το topic αυτό, όσο και άλλα reviews σχεδόν σε κανένα δεν έχουν αναφερθεί στην λειτουργία PAP.
Θα ήθελες να δώσεις μερικές λεπτομέρειες παρά πάνω. Δηλαδή μπορείς να δεις ταυτόχρονα 2 κανάλια με εικόνα(πχ. MEGA-ALPHA), ή 1 κανάλι και text στο άλλο?
Γίνεται εναλλαγή μεταξύ δεξιού και αριστερού παραθύρου?
Μπορείς να αλλάξεις κανάλι μόνο στην δεξιά?
Θα σου ήμουν υπόχρεος για τον κόπο σου.

Η λειτουργiα PAP(picture and picture) αφορα τη χρηση της TV με υπολογιστη πραγμα που δεν εχω δοκιμαση αλλα νομιζω οτι δουλευει οπως το PIP(picture in picture).Αν κανω λαθος διορθωστε με γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειμαι σιγουρος.H TV εχει μονο ενα αναλογικο δεκτη οποτε δεν μπορεις να δεις ταυτοχρονα 2 αναλογικα καναλια.Δηλαδη μπορεις να δεις εικονα απο 2 διαφορετικες εισοδους πχ αναλογικο αριστερα και PS3 (Hdmi) δεξια.Στο αναλογικο παραθυρο τα καναλια αλλαζουν κανονικα και επισης το ενα απο τα δυο παραθυρα ειναι σε πρασινο πλαισιο δειχνοντας σου απο που ακους ηχο(αυτο αλλαζει με τα βελακια δεξια αριστερα oσον αφορα την εναλλαγη).Βεβαια αν εχεις recorder με δικο του αναλογικο δεκτη συνδεμενο στην tv με Hdmi η scart μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα MEGA και ALPHA, στο ενα παραθυρο να αλλαζεις καναλια απο το τηλεκοντρολ της tv και στο αλλο απο το τηλεκοντρολ του recorder.Το ιδιο ισχυει και αν υπαρχει δεκτης ΝΟΒΑ συνδεμενος με scart.Ελπιζω να σε καλυψα.

-bye-

εχει ερθει και η δικη μου..αλλα εχω αρκετα προβληματα.θα τα παλαιψω λιγο μονος μου αν και αναπολω την εποχη των crt...την αγοραζες,την εβαζες στην πριζα και ολα οκ.(ηταν τοσο κακες τηλεορασεις που οτι προβλημα και αν ειχαν δεν τον καταλαβαινες καν:flipout:)
ενω τωρα...

Καλοριζικη Μιλτιαδη.
Οτι χρειαστεις μη διστασεις να το ρωτησεις.
Γι αυτο ειναι το φορουμ.