οταν λες προβληματα τι εννοεις?
γιατι ξερω 2-3 που ετοιμαζονται να την αποκτησουν:BDGBGDB55:
Πολύ ευχάριστα νέα...Επί του πιεστηρίου!!
Κάτσε να δείς πώς το λένε....
"Από ασφαλείς πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν ", μόλις παρελήφθη "περιορισμένο" stock από 46Χ3500 από την εδώ αντιπροσωπεία.
Ήδη αποστέλεται στα καταστήματα "κλάσμα" τών εκκρεμών παραγγελιών.
Πού σημαίνει ότι εντός της εβδομάδος θα καταφθάσει και η δικιά μου!
Άντε να δούμε "φώς" (LCD γάρ)!
---STARK---
Επί του πιεστηρίου!!
Κάτσε να δείς πώς το λένε....
"Από ασφαλείς πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν ", μόλις παρελήφθη "περιορισμένο" stock από 46Χ3500 από την εδώ αντιπροσωπεία.
Ήδη αποστέλεται στα καταστήματα "κλάσμα" τών εκκρεμών παραγγελιών.
Πού σημαίνει ότι εντός της εβδομάδος θα καταφθάσει και η δικιά μου!
Άντε να δούμε "φώς" (LCD γάρ)!
---STARK---
:worshippy: :worshippy: :award: :worshippy: :worshippy: AVCLUB RULES !@!Άσχετο αλλά εγώ είμαι ο συντάκτης του θέματος στο avforums!
:grandpa:Βρε παιδιά! Δοκιμάστε την σε υπολογιστή φορητό ή γραφείου (στην SONY KDL 46X3500)
Και λύσετε μου τις εξής απορίες.
1. Δουλεύεται άνετα σε ολο το περιβάλλον του λειτουργικού; Δηλαδή γραμματοσειρές ακόμα και photoshop; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
2. Όταν βλέπεις DVD από τον υπολογιστή πως είναι; ΤΕΛΕΙΑ! Αυτή τη στιγμή το PC σαν πηγή ανταγωνίζεται ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ συσκευές αναπαραγωγής τόσο DVD όσο και HD!
3. Όταν παίζεις κάποιο γρήγορο παιχνίδι χάνει καθόλου ποιότητα; OXI!
4. Πια είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που παίζει από τον υπολογιστή; 1920*1080p Και μήπως όταν δουλεύεις απλά το λειτουργικό σύστημα και μετα πας να παίξεις ένα παιχνίδι ή όταν πας να δεις Dvd τότε αλλάζει ανάλυση αυτόματα αν χρειαστεί;-Αυτό ΔΕΝ το κατάλαβα- Μπορείς να να το αναλύσεις λίγο καλύτερα???
Βρε παιδιά! Δοκιμάστε την σε υπολογιστή φορητό ή γραφείου (στην SONY KDL 46X3500)
Και λύσετε μου τις εξής απορίες.
1. Δουλεύεται άνετα σε ολο το περιβάλλον του λειτουργικού; Δηλαδή γραμματοσειρές ακόμα και photoshop;
2. Όταν βλέπεις DVD από τον υπολογιστή πως είναι;
3. Όταν παίζεις κάποιο γρήγορο παιχνίδι χάνει καθόλου ποιότητα;
4. Πια είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που παίζει από τον υπολογιστή; Και μήπως όταν δουλεύεις απλά το λειτουργικό σύστημα και μετα πας να παίξεις ένα παιχνίδι ή όταν πας να δεις Dvd τότε αλλάζει ανάλυση αυτόματα αν χρειαστεί;
Γνωριζει κανεις πως μπαινουμε στο service menu?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.