Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

οταν λες προβληματα τι εννοεις?
γιατι ξερω 2-3 που ετοιμαζονται να την αποκτησουν:BDGBGDB55:

SONY Bravia 46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο παρον νημα θα γραψουμε το μαζικο review (αν και οταν), θα δημοσιευσουμε προσωπικες ρυθμισεις,θα ανεβασουμε εικονες και θα συζητησουμε προβληματα της νεας μας τηλεορασης.Μεχρι να γινει ομως αυτο και για την αποφυγη παρεξηγησεων σημειωνω τα εξης:

Εχω λαβει συνολικα 14 pm απο φιλους-μελη που επιθυμουν να αγορασουν μαζικα την τηλεοραση αυτη.Ολοι εχουν εναν αριθμο προτεραιοτητας γιατι:Αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμες τηλεορασεις στο καταστημα απο το ποιο σχεδιαζουμε τη αγορα..αρα ο εμπορος θα μας δωσει τελικη τιμη - δοσεις οταν με το καλο ερθουν οι τηλεορασεις οποτε θα ξερουμε ποσοι θα αγορασουν (εαν ερθουν 3 κομματια εννοειται οτι θα αγορασουν οι 3 πρωτοι..στα 5 κομματια οι 5 επομενοι κοκ κοκ)
Μακαρι να ερθουν 14 κομματια και να αγορασουμε ολοι σε τιμες απιστευτες.Οταν θα ερθουν οι τηλεορασεις θα ειδοποιησω αυτους που ειναι στις αναλογες θεσεις να πανε αμεσα για την καταθεση προκαταβολης..αλλιως θα καλω τον επομενο..οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα-φτηνοτερα.Αν ομως ερθουν λιγα κομματια στην Ελλαδα δεν θα φταιω εγω..μπορειτε να αγορασετε μονοι σας
Αυτη τη στιγμη καποιος τρεχει για ολους εσας..εκτιμηστε το ανεξαρτητως αποτελεσματος..
Λεπτομερειες οπως ποια μελη αγορασαν μαζι μας,απο που,ποσο και πως θα ανακοινωθουν εδω
Το μαγαζι θα αναφερθει ειτε ως επιβραβευση(αν ολα πανε καλα) ειτε ως παραδειγμα προς αποφυγη
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.(οταν μαθουμε κατι θα το πουμε εδω)

Re: SONY 46X3500

:SFGSFGSF: Πολύ καλή κίνηση αυτή που έκανες.

Δεν είναι προσωπική ρύθμιση αλλά στο link που θα δείτε παρακάτω, από το αγγλικό AVForum, έχει δυο φύλλα excel στην αρχή και ένα στο τέλος με settings για X3500. Δείτε αν σας ικανοποιούν επειδή μιλάμε για διαφορετικές χώρες με διαφορετική ποιότητα σήματος: http://www.avforums.com/forums/misc.php?do=showattachments&t=602863

Πάνος

Κάτι μου λέει πώς θα μαζευτεί κόσμος εδώ!!! :gossip:
Μπράβο σωστή κίνηση…

Εγώ εξετάζω της ρυθμίσεις από το HDTVtest όταν καταλήξω κάπου θα ενημερώσω.

Vasdar καλημέρα.
σου έχω στείλει pm σχετικα με την sony 46x3500.Μπορεις να με πληροφορησεις (Επιβεβαιωση) σχετικα με το εαν ειμαι μεσα στους 14 που ανεφερες παραπανω και σε ποια σειρα προτεραιοτητας?Οταν έχεις κάποιο νέο pls ενημερωσε.

Να κάνω την αρχή…

Να πω κάτι που σε πολλούς μπορεί να μην φανεί άξιο λόγου, μα εμένα με έχει εντυπωσιάσει το πληκτρολόγιο της Χ3500 και οφείλω να το αναφέρω.

Καταπληκτική σχεδίαση! με ένα απαλό μπλε φωτισμό, πολύ βολικό στο χέρι, η απόκριση τον κουμπιών είναι άψογη! πραγματικά μέσα σε 30’ το έχεις μάθει απέξω!
Στο Menu της κινείσαι με πολύ ευκολία και οτιδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε κλάσματα μπορείς να το ελέγχεις χωρείς να σε κουράζει.

Όλα αυτά εννοείτε ότι είναι προσωπική άποψη απλά με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή σε σύγκριση με το πληκτρολόγιο που είχε η παλιά μου TV (LG) και το πληκτρολόγιο που έχει ο ενισχυτής μου (YAMAHA) που εδώ και ένα χρόνο δεν μπορώ να το καταφέρω ακόμα.

Επί του πιεστηρίου!!

Κάτσε να δείς πώς το λένε....

"Από ασφαλείς πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν ", μόλις παρελήφθη "περιορισμένο" stock από 46Χ3500 από την εδώ αντιπροσωπεία.
Ήδη αποστέλεται στα καταστήματα "κλάσμα" τών εκκρεμών παραγγελιών.

Πού σημαίνει ότι εντός της εβδομάδος θα καταφθάσει και η δικιά μου!

Άντε να δούμε "φώς" (LCD γάρ)!

---STARK---

Επί του πιεστηρίου!!

"Από ασφαλείς πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν ", μόλις παρελήφθη "περιορισμένο" stock από 46Χ3500 από την εδώ αντιπροσωπεία.

---STARK---
Πολύ ευχάριστα νέα...

Απάντηση: Re: SONY 46X3500

Επί του πιεστηρίου!!

---STARK---

Άντε φίλε μου με το καλό σου εύχομαι το γρηγορότερο!!!
Άντε να αρχίσουν να έρχονται, να αρχίσουμε το PARTY!!!
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: SONY 46X3500

οταν προκειται να δωσω 1.000.000 δραχμουλες απο την τσεπη μου δεν μ'αρεσει να παρακαλαω..αντιθετως απαιτω
αυτα ως εισαγωγη, θα ακολουθησει συντομα και το κυριως κειμενο,ενω τον επιλογο τον υποψιαζεστε

Βρε παιδιά! Δοκιμάστε την σε υπολογιστή φορητό ή γραφείου (στην SONY KDL 46X3500)
Και λύσετε μου τις εξής απορίες.
1. Δουλεύεται άνετα σε ολο το περιβάλλον του λειτουργικού; Δηλαδή γραμματοσειρές ακόμα και photoshop;
2. Όταν βλέπεις DVD από τον υπολογιστή πως είναι;
3. Όταν παίζεις κάποιο γρήγορο παιχνίδι χάνει καθόλου ποιότητα;
4. Πια είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που παίζει από τον υπολογιστή; Και μήπως όταν δουλεύεις απλά το λειτουργικό σύστημα και μετα πας να παίξεις ένα παιχνίδι ή όταν πας να δεις Dvd τότε αλλάζει ανάλυση αυτόματα αν χρειαστεί;

Βρε παιδιά! Δοκιμάστε την σε υπολογιστή φορητό ή γραφείου (στην SONY KDL 46X3500)
1. Δουλεύεται άνετα σε ολο το περιβάλλον του λειτουργικού; Δηλαδή γραμματοσειρές ακόμα και photoshop; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
2. Όταν βλέπεις DVD από τον υπολογιστή πως είναι; ΤΕΛΕΙΑ! Αυτή τη στιγμή το PC σαν πηγή ανταγωνίζεται ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ συσκευές αναπαραγωγής τόσο DVD όσο και HD!
3. Όταν παίζεις κάποιο γρήγορο παιχνίδι χάνει καθόλου ποιότητα; OXI!
4. Πια είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που παίζει από τον υπολογιστή; 1920*1080p Και μήπως όταν δουλεύεις απλά το λειτουργικό σύστημα και μετα πας να παίξεις ένα παιχνίδι ή όταν πας να δεις Dvd τότε αλλάζει ανάλυση αυτόματα αν χρειαστεί;-Αυτό ΔΕΝ το κατάλαβα- Μπορείς να να το αναλύσεις λίγο καλύτερα???
:grandpa:

1. Δουλεύεται άνετα σε ολο το περιβάλλον του λειτουργικού; Δηλαδή γραμματοσειρές ακόμα και photoshop;
2. Όταν βλέπεις DVD από τον υπολογιστή πως είναι;
3. Όταν παίζεις κάποιο γρήγορο παιχνίδι χάνει καθόλου ποιότητα;
4. Πια είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που παίζει από τον υπολογιστή; Και μήπως όταν δουλεύεις απλά το λειτουργικό σύστημα και μετα πας να παίξεις ένα παιχνίδι ή όταν πας να δεις Dvd τότε αλλάζει ανάλυση αυτόματα αν χρειαστεί;

Προσωπικα δεν αντισταθηκα στον πειρασμο να την συνδεσω με τον υπολογιστη μολις απεκτησα το CRYSIS.O υπολογιστης μου ειναι αρκετα δυνατος (core2duo 6600,4gb ram,8800gtx).Προμηθευτηκα εναν ανταπτορα DVI σε HDMI γιατι η συνδεση VGA ειναι φτωχη σε ποιοτητα.Αποτελεσμα μολις φορτωσαν τα Windows υπηρχε επιλογη για αναλυση 1920x1080.Μολις την επελεξα η τηλεοραση κλειδωσε 1080p.
1.Δουλευεται ανετα σαν κανονικο μονιτορ.
2.Στα παιχνιδια και συγκεκριμενα στο CRYSIS η κινηση ηταν μια χαρα, το προβλημα ειναι οτι σε αυτη την αναλυση η καρτα γραφικων "ΛΥΓΙΣΕ" και επρεπε να κατεβασω την ποιοτητα για να τρεξει σωστα.Στο BIOSHOCK ομως που εχει λιγοτερες απαιτησεις ηταν μια μαγευτηκη εμπειρια το παιχνιδι με ολες τις επιλογες στο FULL και σε αυτην την αναλυση και το μεγεθος.
3.Οταν βλεπεις DVD η βιντεο ολα μια χαρα αλλα εδω εχω μια απορια.Το περιβαλον εργασιας των Windows ειχε κλειδωσει 1080p.Απο εκει και περα ειτε βαλεις να δεις DVD ειτε βαλεις καποιο βιντεο σε H264 στα 720p η τηλεοραση παραμενει σε 1080p.Δηλαδη οποια εφαρμογη ανοιξει πανω στην επιφανεια των Windows δεν επηρεαζει την αναλυση και η τηλεοραση δεν κλειδωνει σε αυτο που δειχνει το player.Μου φαινεται λιγο περιεργο γιατι στο PS3 το μενου του ειναι 1080p αλλα εαν βαλεις ενα βιντεο 720p η τηλεοραση κλειδωνει 720p οσο παιζει το βιντεο.Πιθανοτατα φταινε τα Windows τα οποια οριζουν τις εφαρμογες να τρεχουν στην αναλυση τους.Στα παιχνιδια βεβαια εχουμε την επιλογη να αλλαξουμε αναλυση και τοτε η τηλεοραση κλειδωνει κανονικα σε αυτο που δινουμε απο το μενου των παιχνιδιων.Στα δυο αυτα παιχνιδια προβλημα στην κινηση δεν παρατηρησα γιατι σε καθε περιπτωση η καρτα γραφικων λυγιζε πολυ πριν την τηλεοραση.Παντως τουλαχιστον στο BIOSHOCK που η καρτα αντεχε ολα τελεια.Επισης καπιοια ελαφρα σπασιματα κατα την αναπαραγωγη H264 720p ξεκαθαρα λογω καρτας γραφικων αφου ειναι γνωστο οτι καλυτερες για HD VIDEO ειναι οι κανουριες ATI.Παντως το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι ακομα και με μια 8800gtx δεν μπορεις να εκμεταλευτεις πληρως την τηλεοραση.Ελπιζω να σε καλυψα.

Γνωριζει κανεις πως μπαινουμε στο service menu?

Για την είσοδο στο service πατάμε διαδοχικά τα ακόλουθα πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ με την συσκευή σε κατάσταση stand-by.

I+ --> 5 --> vol+ --> TV

Λογικα αυτο πρεπει να ειναι, εκτος κι αν στην συγκεκριμενη εχει διαφορετικο τροπο. Αλλα λογικα σε ολες τις Sony πρεπει να ειναι το ιδιο, οπως ειναι και στις υπολοιπες εταιριες.

φιλε Πανο σ'ευχαριστω πολυ
ας υπαρχει,μπορει συντομα να χρειαστει(και οχι μονο σε μενα):cool4:

Vasdar να είσαι σίγουρος ότι εκτιμούμε αυτό που έκανες και περιμένουμε με ανυπομονησία (πηδώντας πάνω-κάτω με τι γλώσσα στο μάγουλο)!!!