Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

άντε ακόμα το αναλυτικό review?
Σου έστειλα pm και με έγραψες Χρήστο. Άμα δεν μου βρεις που βλέπουμε τις ώρες στο service menu review δεν έχει :flipout:. Εγώ την βλέπω μόνο Σαββατοκύριακο και δυστυχώς αυτό δεν πρόλαβα να την χαρώ. Με το που την έστησα ήρθε ο κουμπάρος (είναι φαντάρος στη ΧΙΟ) με την κοπέλα του και δυστυχώς :silly: έπρεπε να ασχοληθώ μαζί του. Βέβαια αυτός προτιμούσε να ασχοληθούμε με την τηλεόραση αλλά οι γυναίκες κάναν κόμμα και γι να μην έχουμε γκρίνιες και ιστορίες απλά περάσαμε τις ρυθμίσεις του HDTV.co.uk και αράξαμε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα την ρημάξω όμως να της ευχαριστηθώ. Πάντως σε 1080p που είδα το Underworld Evolution (αφού μετά πολλών κόπων κατάφερα να παίξει σωστά το HTPC) η TV από τα 2.5 μέτρα που έβλεπα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Λες και είσαι κινηματογράφο στις μεσαίες θέσεις. Περιμένω και τα 5.1 ηχεία και μετά ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης. Άντε να πάρω την Χριστουγεννιάτικη άδεια ΟΕΟ.

ερωτησεις:
1)δεν εβαλα ωρα και ημερομηνια οταν την ανοιξα..τωρα απο που γινεται αυτο?
2)που δηλωνω χωρα για τα ψηφιακα? ετσι οπως ηταν δεν μου βρηκε κανενα
3)εβαλα τις ρυθμισεις του hdtv test..πολυ μαυρο..μηδεν clouding...αλλα πως βαζω ρυθμισεις πχ για το blue ray?..αυτες που εβαλα ειναι για standard σημα

επιπλεον πως ακριβως μπαινουμε στο service menu?
αυτο που εγραψε ο Πανος στην αρχη του νηματος δεν γινεται αφου οταν πατω 5 ανοιγει η τηλεοραση

ερωτησεις:
1)δεν εβαλα ωρα και ημερομηνια οταν την ανοιξα..τωρα απο που γινεται αυτο?
2)που δηλωνω χωρα για τα ψηφιακα? ετσι οπως ηταν δεν μου βρηκε κανενα
3)εβαλα τις ρυθμισεις του hdtv test..πολυ μαυρο..μηδεν clouding...αλλα πως βαζω ρυθμισεις πχ για το blue ray?..αυτες που εβαλα ειναι για standard σημα
Να σου απαντήσω στο 3 που το ξέρω επειδή ασχολήθηκα λόγω του HTPC. Κάθε είσοδος έχει τις δικές τις ρυθμίσεις. Επιλέγεις την είσοδο και μετά πας ρυθμίσεις. Κι όχι μόνο αυτό αλλά κρατάει τις δικές της ρυθμίσεις για κάθε προεπιλογή που πατάς (Vidid, Cinema κτλ). Γι αυτό λέγαμε χαμός από ρυθμίσεις (και όχι μόνο).
επιπλεον πως ακριβως μπαινουμε στο service menu?
αυτο που εγραψε ο Πανος στην αρχη του νηματος δεν γινεται αφου οταν πατω 5 ανοιγει η τηλεοραση
πατάς πρώτα το i+ και μετά γρήγορα το 5 και το Vol+ και τέλος το TV. Απλά μάλλον δεν τα πατάς αρκετά γρήγορα. Αλλά τι να το κάνεις να μπεις από τη στιγμή που δεν ξέρουμε που να δούμε τις ώρες; Εκτός αν σκέφτεσαι να πειράξεις τίποτα :silly:

Last edited:

εχω ακριβως 1 1/2 ωρα που παιζω με τις ρυθμισεις..οτι ηταν να κανω το εκανα..να δουμε πως θα λυσουμε και το ψηφιακο δεκτη , να μπω και λιγο σε service menu για περιεργεια και να την αφησω για αποψε
παντως ανεμιστηρα δεν ακουω..με τιποτα..λες να τον εσπασαν στην μεταφορα?:flipout:

παντως ανεμιστηρα δεν ακουω..με τιποτα..λες να τον εσπασαν στην μεταφορα?:flipout:

Συγνώμη... το γελάς; :flipout::flipout::flipout:

οκ μπηκα..πολλα μηδεν..αλλα δεν εχει και τιποτα να πειραξω..

Άμα πατήσεις το 1 ή το 2 ενώ είσαι μέσα στο service menu έχει πολλά να πειράξεις αλλά καλύτερα μην. Άσε μην έχουμε εγκεφαλικά βραδιάτικα.

ΑΑΑΑ υπάρχει και το edit στο post όταν είσαι εντός χρόνου. Όχι να ανεβάζουμε και το post count χωρίς ουσία :silly:

Last edited:

για τον φιλο Αρη:η m86 εχει πιο ζωντανα χρωματα και ειναι πιο κοντα σε πλασμα λογο γυαλαδας..το μαυρο φαινεται πιο σκουρο και η κινηση δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα στα ματια μου,ειναι πιο μαζεμενη ενω σε dvd και τηλεοπτικα καναλια μου φαινονται ακριβως οι ιδιες
δεν εχω καταλαβει που βοηθουν τα 100 hz ως τωρα (βεβαια καλο ειναι να υπαρχει -λενε-)
για την sony τα ειπα πιο πανω,δεν θα την αλλαζα με καμια λογω εμφανισης ενω μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο.βεβαια κανενα παραπονο δεν ειχα ουτε με την m8 ουτε με την v3000 (η οποια φαινεται η πιο τεραγωνισμενη απο ολες ενω η χ η πιο μακροστενη ..
οταν θα παρω το ps3 θα την δουμε και σε hd αλλα σημασια εχει το τηλεοπτικο σημα και εκει ειναι ολες ιδιες

ΥΓ:αν ξερει κανενας ας απαντησει στις ερωτησεις 1 και 2 που εκανα παραπανω

για να μην σε παραπληροφορω πρεπει να σου πω οτι η κεραια ειναι 15ετιας και πανω της εχουν συνδεθει πολλες τηλεορασεις
συντομα θα βαλω πιατο μονο στη δικη μου και εκει θα ειμαι σιγουρος για το τι γινεται αλλα και ετσι οπως ειναι τωρα καποια καναλια(mega,ant1) τα δειχνει αψογα(με μονη παρατηρηση ενα μικρο ειδωλο που αφηνει το λογοτυπο σταθμου,το οποιο φαινεται σαν σκια πισω απο το κανονικο και πρεπει να πλησιασεις πολυ στην τηλεοραση για να το δεις
υπολογιζοντας τα δεδομενα : 32αρα crt sd - 46αρα lcd fullhd νομιζω οτι η εικονα στα καναλια αυτα ειναι η ιδια ακριβως με ελαχιστες αλλοιωσεις, οποτε αφου δειχνει αυτα τα καναλια μια χαρα νομιζω οτι οταν η κεραια βελτιωθει τα πραγματα θα γινουν ακομη καλυτερα

Σου έστειλα pm και με έγραψες Χρήστο. Άμα δεν μου βρεις που βλέπουμε τις ώρες στο service menu review δεν έχει :flipout:. Εγώ την βλέπω μόνο Σαββατοκύριακο και δυστυχώς αυτό δεν πρόλαβα να την χαρώ. Με το που την έστησα ήρθε ο κουμπάρος (είναι φαντάρος στη ΧΙΟ) με την κοπέλα του και δυστυχώς :silly: έπρεπε να ασχοληθώ μαζί του. Βέβαια αυτός προτιμούσε να ασχοληθούμε με την τηλεόραση αλλά οι γυναίκες κάναν κόμμα και γι να μην έχουμε γκρίνιες και ιστορίες απλά περάσαμε τις ρυθμίσεις του HDTV.co.uk και αράξαμε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα την ρημάξω όμως να της ευχαριστηθώ. Πάντως σε 1080p που είδα το Underworld Evolution (αφού μετά πολλών κόπων κατάφερα να παίξει σωστά το HTPC) η TV από τα 2.5 μέτρα που έβλεπα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Λες και είσαι κινηματογράφο στις μεσαίες θέσεις. Περιμένω και τα 5.1 ηχεία και μετά ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης. Άντε να πάρω την Χριστουγεννιάτικη άδεια ΟΕΟ.

σόρι που δεν σε ενημέρωσα,δν βρήκα κάτι αλλά ρώτησα στο avforums.Σε λίγο θα μπω να δώ αν απάντησαν

Απάντηση: SONY 46X3500

δεν εβαλα ωρα και ημερομηνια οταν την ανοιξα..τωρα απο που γινεται αυτο?
Σε αυτο μπορω να σου απαντησω πας μενου-ρυθμισεις-ρυθμισεις(στο σιματακι μετο εργελειο)-ρυθμισεις χρονοδιακοπτη-ρυθμιση ρολογιου.
Το αλλο που ρωτας δεν ξερω λογο που στη τηνο δεν εχουμε ακομα ψηφιακα.
ΜΕΓΕΙΑ Η ΧΛΙΔΑ

vasdar , αμαν ποια μ αυτη τη "πορνη " που σπιτωσες .......... μας εχεις κανει ανω κατω γιορταδες μερες:flipout:

ξερει κανενας απο ποια γωνια πρεπει να δουμε για να διαπιστωσουμε clouding?
τι εννοω..οταν κοιταζω απο μπροστα,εντελως ευθεια η τηλεοραση στα σκοτεινα ειναι μαυρη και αυτο ειναι ομοιομορφο παντου(και στις ακρες)
οταν κινουμαι προς το πλαι γινεται πιο φωτεινη με αποκορυφωμα οταν φτανω στις 45+ μ. γωνια φαινεται αρκετα φωτεινη..οταν γυρναω στο κεντρο ολα οκ..

αλλη ερωτηση..στο manual λεει οτι καποιες τηλεορασεις πρεπει να μην τις βγαζεις απο την πριζα και να τις εχεις συνεχως στο stand by γιατι αυτο βοηθαει την ομαλη λειτουργια τους...:huh2:

ξερει κανενας απο ποια γωνια πρεπει να δουμε για να διαπιστωσουμε clouding?
τι εννοω..οταν κοιταζω απο μπροστα,εντελως ευθεια η τηλεοραση στα σκοτεινα ειναι μαυρη και αυτο ειναι ομοιομορφο παντου(και στις ακρες)
οταν κινουμαι προς το πλαι γινεται πιο φωτεινη με αποκορυφωμα οταν φτανω στις 45+ μ. γωνια φαινεται αρκετα φωτεινη..οταν γυρναω στο κεντρο ολα οκ..

Δεν θυμάμαι αν ευχήθηκα "καλορίζικη", αν και σαν μέλος των Αναποφάσιστων δεν θα έπρεπε να ευχηθώ αφού έχεις πάρει 3 κομμάτια μέσα σε λίγους μήνες :D Καλοθέατη η κούκλα πάντως.

Όσον αφορά το clouding, αν δεν το βλέπεις από μπροστά απλά μην σε απασχολεί. Το κομμάτι που παρέλαβες είναι ΟΚ και η μείωση της φωτεινότητας όσο μεγαλώνει η γωνία θέασης είναι απολύτως φυσιολογική.

σ'ευχαριστω πολυ Γιωργο:2thumb22sup:
σε περιμενουμε στο δικο μας club, νομιζω οτι θα περασεις καλυτερα εδω:cool4: