Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

4 πληκτρα ειναι ολα και ολα..βαλε με τα δυο σου χερια τεσσερα δακτυλα και πατησε τα..μεχρι να ανοιξει η τηλεοραση θα εχεις κανει το κολπο και οταν με το καλο ανοιξει θα εισαι μεσα στο service menu (οχι οτι θα κανεις και τιποτα εκει μεσα..ειναι ολα τοσο περιπλοκα που θα την κανεις φοβισμενος-ασε που αν πειραξεις και κατι παει η εγγυηση)

Last edited:

aυτο με την εγγυηση πως γινεται τελικα? απο που την αγοραζεις και σε ποσο χρονο απο την αγορα της τηλεορασης?

ελα ντε..θα μας πουνε αυριο..
επειδη οταν θα μπει θα κοιμαμαι και επειδη σιγουρα θα κοιταξει ενα μονο εχω να πω:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ smoothbore-bye-
το τερας κοιμαται:flipout:

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

January 7th, 2008 at 1:39 pm
Hello guys. Sony has released software update for X3… and W3… series. This update resolving problem with fan noise (only X3… series)(from SM “SYPTOM : speed and noise of the fan may be too high because of a too high default voltage value (8V) SOLUTION : Reduce the fan voltage to 5V. Be careful to use the right software package, attached to this Technical Bulletin, for
the right LCD panel”, DVB-C freezing and some HDMI CEC problems. For update contact your local SONY service center.

Αυτό γράφτηκε χτες στο hdtvtest και είναι πολύ ενδιαφέρον...

Για μένα πάντως το cinema mode δεν μου πολυαρέσει.. πολύ ξέπλυμα. Σαν να είσαι σε αίθουσα με προβολέα δεκαετίας και βάλε..

Καμιά σωστή ρύθμιση σε mode "ζωντανή" υπάρχει? Εκεί είναι η ομορφιά.

Hello guys. Sony has released software update for X3… and W3… series. This update resolving problem with fan noise (only X3… series)(from SM “SYPTOM : speed and noise of the fan may be too high because of a too high default voltage value (8V) SOLUTION : Reduce the fan voltage to 5V. Be careful to use the right software package, attached to this Technical Bulletin, for
the right LCD panel”, DVB-C freezing and some HDMI CEC problems. For update contact your local SONY service center.

Αυτό γράφτηκε χτες στο hdtvtest και είναι πολύ ενδιαφέρον...

Για μένα πάντως το cinema mode δεν μου πολυαρέσει.. πολύ ξέπλυμα. Σαν να είσαι σε αίθουσα με προβολέα δεκαετίας και βάλε..

Καμιά σωστή ρύθμιση σε mode "ζωντανή" υπάρχει? Εκεί είναι η ομορφιά.

Εννοείται ότι με τη 46Χ3500 έχω πάθει τη πλάκα μου..
Η εικόνα της, αλλά κυρίως η κίνησή της, είναι εξωγήινη. Όσες έχω δει να παίζουν, ούτε καν πλησιάζουν τις επιδόσεις αυτές, το μάτι γαργαλιέται πως να το πω.

Απλά, επειδή όλες οι ρυθμίσεις που δόθηκαν είναι σε cinema mode μόνο, έχοντας αποκλείσει τα υπόλοιπα modes, θα ήθελα και μια ιδανική για το απόλυτο που βλέπεις στο "ζωντανό".

Έχει πειραματιστεί κανείς?

ελα ντε..θα μας πουνε αυριο..
επειδη οταν θα μπει θα κοιμαμαι και επειδη σιγουρα θα κοιταξει ενα μονο εχω να πω:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ smoothbore-bye-
το τερας κοιμαται:flipout:
:flipout::flipout:Αφου εγινε " μπαρουτι " απο το ξυδι , τι θες να κανει ?
Εγω μπαινω μεσημερι μετα τη δουλεια , μην κοιτας που αυτες τις μερες ημουν απο τους τυχερους που καθονταν................15 μερες:award:

τελικα που θα βρουμε φθηνη χ3500; Ο κωτσοβολος τι λεει απο τιμες ξερει κανεις;

Γραφουμε τα καλα..ας γραψουμε και τα κακα...
το autodimming (η οπως σκ@τ@ λεγεται ) ειναι πολυ πολυ σπαστικο και μπορει να χαλασει μια ταινια αν δεν εχεις λαβει τα μετρα σου απο πριν
προσπαθει μαλλον να γινει kuro ΑΛΛΑ αν θελαμε kuro θα παιρναμε PIONEER

Ιδανικες ρυθμισεις ειναι μονο αυτες που μας ικανοποιουν.Ομολογω οτι κι εγω το cinema mode δεν το χρησιμοποιω παντα, παρα μονο σε μερικες ταινιες που νομιζω οτι ταιριαζει η "ρετρο" του αποχρωση.Απο εκει και περα το power save εγω το εβαλα στο off (οι ρυθμισεις του hdtv λενε low) και ξαναρυθμισα τη φωτεινοτητα.Το αποτελεσμα ειναι ποιο "ζωντανο" τουλαχιστον για εμενα.

Eίναι αλήθεια πάντως ότι δεν έχεις απεριόριστες επιλογές για ρυθμίσεις σε "ζωντανό", τουλάχιστον στο χρώμα, όπου εκεί χάνεις τη μπάλα. Το cinema mode σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Το μάτι είναι ο απόλυτος κριτής.
Πάντως για σωστό μαύρο ο vasdar είχε δίκιο. Η ευκρίνεια χαμηλά...:music-smiley-005:

χτες εβλεπα το I am legend και σε μια σκοτεινη σκηνη η τηλεοραση αποφασισε να ριξει τελειως την φωτεινοτητα της..επειδη βλεπω ταινιες στο απολυτο σκοταδι την ειχα ρυθμισει ωστε το μαυρο της να ειναι οσο καλυτερο γινεται (backlight στο 2, εξοικονομ. ενεργειας : μικρη, cinema) και οταν η τηλεοραση σκοτεινιασε στην εν λογω σκηνη τοτε δεν εβλεπα σχεδον τιποτα..
απενεργοποιειται αυτο απο το service menu η μονο στο game mode?

χτες εβλεπα το I am legend και σε μια σκοτεινη σκηνη η τηλεοραση αποφασισε να ριξει τελειως την φωτεινοτητα της..επειδη βλεπω ταινιες στο απολυτο σκοταδι την ειχα ρυθμισει ωστε το μαυρο της να ειναι οσο καλυτερο γινεται (backlight στο 2, εξοικονομ. ενεργειας : μικρη, cinema) και οταν η τηλεοραση σκοτεινιασε στην εν λογω σκηνη τοτε δεν εβλεπα σχεδον τιποτα..
απενεργοποιειται αυτο απο το service menu η μονο στο game mode?

Φίλε μου κοίτα σύμπτωση.. και εγώ εχθές στην ίδια τηλεόραση έβλεπα το ίδιο έργο...Πραγματικά μερικές σκηνές ήταν κατάμαυρες..

Αν αναφέρεσαι στη ρύθμιση εξοικονόμηση ενέργειας νομίζω ότι αν το βάλεις στο OFF θα είναι πιο φωτεινή...

στις μαυρες σκηνες η τηλεοραση αυτοματα γινεται πολυ σκοτεινη...αυτο ειναι καλο για το μαυρο αλλα εξαφανιζει την ευκρινεια...
το παρατηρησες αυτο? σε ενοχλησε?

Κώστα καλημέρα
γνωρίζεις τη διαδικασία του update sto service center?
Δηλ είναι στην εγγύηση, έρχονται σπίτι σου, κόστος κλπ ???
Ευχαριστώ

Κώστα καλημέρα
γνωρίζεις τη διαδικασία του update sto service center?
Δηλ είναι στην εγγύηση, έρχονται σπίτι σου, κόστος κλπ ???
Ευχαριστώ

Δεν το ξέρω πωε γίνεται. Με ενα τηλέφωνο στη Sony τα μαθαίνεις πάντως όλα αυτά. Εκτός κι αν ακόμα έχουν μεσάνυχτα.. που δεν το νομίζω.

Με την επεκταση εγγυησης εχει μαθει κανεις τιποτα σιγουρο?

Ρωτησα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι ειναι 300 ευρω για +4 χρονια (4 χρονια μετα το τελος της κανονικης)! Επισης μου ειπαν οτι μπορω να την αγορασω και να την ενεργοποιησω μεχρι να ληξει η κανονικη εγγυηση, δηλαδη μεχρι και ενα χρονο απο την ημερομηνια αγορας.

Δεν ειχα το χρονο να μιλησω και με Sony για να επιβεβαιωσω τα παραπανω. Αν μιλησει κανεις ας μας ενημερωσει!

στις μαυρες σκηνες η τηλεοραση αυτοματα γινεται πολυ σκοτεινη...αυτο ειναι καλο για το μαυρο αλλα εξαφανιζει την ευκρινεια...
το παρατηρησες αυτο? σε ενοχλησε?

Γενικά δεν με ενοχλεί αλλά στις συγκεκριμένες σκηνές ήταν όπως είπα κατάμαυρες δηλαδή δεν έβλεπες εικόνα μόνο μαυρίλα (πχ εκεί που μπήκε στο σπίτι με τα ζόμπι)...