Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Η τηλεόραση προφανώς κάνει upscaling, αλλά συνήθως αποδίδει καλύτερα όταν την τροφοδοτήσεις με ήδη upscaled σήμα (από τον ενισχυτή σου).

Εξαρταται ποιος εχει τον καλυτερο scaler , η τηλεοραση η ο ενισχυτης.

Η Χ παντως εχει πολυ καλο scaler.

Υπάρχει και ο τρίτος και πιο συνηθισμένος δρόμος να κάνει το upscaling η πηγή (DVD player, BR player, PS3 κλπ). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις όλες τις πιθανές επιλογές και να καταλήξεις σε αυτή που σου φαίνεται πως δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω πως το δίλλημα θα είναι upscaling από την πηγή ή upscaling από την X, ο ενισχυτής δεν νομίζω να έχει την ίδια ποιότητα.

Edit: Τώρα είδα πως ο ενισχυτής σου είναι λίγο τερατάκι. Δοκίμασε τον κι αυτόν τελικά μπορεί να κάνει καλό upscaling :D

Last edited:

Άσχετο αλλά γιατί να υπάρχουν δύο θέματα για την Χ3500?Μια συγχώνευση και των δύο μήπως εναι καλή ιδέα?

Πολύ καλή ιδέα! Χοροπηδάω από το ένα thread στο άλλο, ενώ όλοι μας έχουμε περίπου τις ίδιες αναζητήσεις...
Αγαπητέ Χρήστο μήπως θα μπορούσες να μου επιβεβαιώσεις ότι η 40Χ3500 που παρέλαβα αρχές Μαρτίου φοράει Τ1 panel;
Παραγωγή: January 2008 - SN:4319XXX

Re: SONY Bravia 46X3500

Ετυχε να παιξω το God Of War 2 πριν απο λιγο και παρατηρησα οτι η τηλεοραση η το παιχνιδι (δεν ξερω τι φταιει) ειναι για κλαματα
Συνεχεια σκιζεται στα 2,συνεχεια ανανεωνει την εικονα με κυματα που τρεχουν σε ολη την οθονη και οταν λεω συνεχεια εννοω καθε 1-2 sec
Το παιχνιδι εχει απιστευτα γραφικα αλλα το θεαμα που ειδα ειναι για γελια
Πρωτη φορα ειδα την Χ να φερεται ετσι και αν αποδειχθει τελικα οτι φταιει αυτη ειναι κριμα γιατι αυτο που ειδα ειναι για γελια(αν εισαι τριτος) η για κλαματα(αν ειναι δικη σου η τηλεοραση)
Θα το ψαξω λιγο γιατι μου το εκανε μονο σε αυτο το παιχνιδι και θα δω τι θα γινει

κοιτατε και τις αγγελιες που και που για καλο και για κακο:flipout:

Last edited:

Ανακάλυψα ότι υπάρχει 32ΜΒ memory stick με 2 στο e-shop οπότε το παρήγγειλα κιόλας και θα την κάνω την αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι δεν θα κατέβω Βόλο αυτό το Σ/Κ αλλά το επόμενο οπότε τα νεότερα τότε. Μετά θα το στείλω και στον "χέστη" :flipout: με βήμα βήμα οδηγίες στα ελληνικά για να την κάνει κι αυτός να ηρεμήσει. Τι serial έχουν οι τηλεοράσεις σας παιδιά; Τ1 πάνελ έχετε ή Τ2; Εμένα σύμφωνα με το serial είναι Τ2.

For those interested, the T2 panels are (s/n):
46X3500: 4000001-4001163, 4300001-4304051

Η δική μου 46Χ3500 έχει s/n 4304092.. τι πάνελ φοράει.???

Ετυχε να παιξω το God Of War 2 πριν απο λιγο και παρατηρησα οτι η τηλεοραση η το παιχνιδι (δεν ξερω τι φταιει) ειναι για κλαματα
Συνεχεια σκιζεται στα 2,συνεχεια ανανεωνει την εικονα με κυματα που τρεχουν σε ολη την οθονη και οταν λεω συνεχεια εννοω καθε 1-2 sec
Το παιχνιδι εχει απιστευτα γραφικα αλλα το θεαμα που ειδα ειναι για γελια
Πρωτη φορα ειδα την Χ να φερεται ετσι και αν αποδειχθει τελικα οτι φταιει αυτη ειναι κριμα γιατι αυτο που ειδα ειναι για γελια(αν εισαι τριτος) η για κλαματα(αν ειναι δικη σου η τηλεοραση)
Θα το ψαξω λιγο γιατι μου το εκανε μονο σε αυτο το παιχνιδι και θα δω τι θα γινει

κοιτατε και τις αγγελιες που και που για καλο και για κακο:flipout:

Έχει παρατηρηθεί σε κάποια παιχνίδια, ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=954257

Η δική μου 46Χ3500 έχει s/n 4304092.. τι πάνελ φοράει.???

από ότι φαίνεται και από το αρχικό μήνυμα το panel σου είναι Τ1.
Στο SN:4304051 σταματάνε τα Τ2 panels.

Έχει παρατηρηθεί σε κάποια παιχνίδια, ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=954257

-bye-
τελικα υπαρχει επισημα διαφορα αναμεσα σε Τ1 και Τ2?(εννοω ποιοτικα,κατασκευαστικα)

υπαρχει τελικα αλλα οχι επισημα.
Βρηκα αυτο:

From speaking with my shop Sony acknowlege the fault existed, and took measures to prevent new faulty sets being created with the fault, which I think is only using T1 panels until they can sort out what is wrong with the T2. So in theory they should replace the sets of anyone complaining of the fault if the TV was manufactured before Sony addressed the issue. But in practice I don't think this will happen.

I swapped my T2 panelled 40X3500 (which I posted regularly on here about the extent of my smearing/blurring/greying, etc.) for a T1 panelled 46X3500, and I must say it's like night and day!So much so that I stopped looking for problems after a week of ownership as I couldn't find anything using all the previous tests I'd tried. So now I figure if there are problems, my eyes can't see them and that's good enough for me!

Last edited:

ειστε μεσα παιδια πως θα το κανονισουμε τωρα? το εχω ψαξει λιγο για τη συγκεκριμενη, και στο 'Συνταγμα' νομιζω ειναι μια συμφερουσα ευκαιρια στα 2800 περιπου,για μετρητα!
με 1 χρονο παντα εγγυηση
θελετε να το κοιταξουμε για powerbuy ? να ρωτησω εγω μια αυριο αμα ειναι ...

ειστε μεσα παιδια πως θα το κανονισουμε τωρα? το εχω ψαξει λιγο για τη συγκεκριμενη, και στο 'Συνταγμα' νομιζω ειναι μια συμφερουσα ευκαιρια στα 2800 περιπου,για μετρητα!
με 1 χρονο παντα εγγυηση
θελετε να το κοιταξουμε για powerbuy ? να ρωτησω εγω μια αυριο αμα ειναι ...

Σε προηγούμενο Powerbuy ή τιμή για τη 46άρα είχε πέσει μέχρι και 2600 ευρώ και μάλιστα τότε η τιμή καταλόγου ήταν υψηλότερη από οτι έιναι σήμερα. Εφόσον λοιπόν μαζευτούμε αρκετοί μάλλον μπορούμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή από τα 2800...:chinscratch:
Βέβαια η σχετική έλλειψη του συγκεκριμένου μοντέλου από την αγορά μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους εμπορους αλλά δε χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε...:coool:

από ότι φαίνεται και από το αρχικό μήνυμα το panel σου είναι Τ1.
Στο SN:4304051 σταματάνε τα Τ2 panels.

Ευχαριστώ για την απάντηση ..

Αναρωτιέμαι αν πλέον μπορεί να πέσει παρακάτω η τιμή μέσω powerbuy. Πήρα τηλέφωνο πριν από κανά 2 εβδομάδες στον καταστηματάρχη μέσω του οποίου είχε γίνει το τελευταίο powerbuy για την 46Χ3500 και η τιμή ήταν σταθερά στα 2600....βέβαια αυτό για 1 τμχ.

Ελπίζω αν οργανωθεί κανένα καινούργιο powerbuy σύντομα, να δούμε χαμηλότερες τιμές. Γιατί σεβαστή η έκπτωση για τα μέλη, αλλά το 9% κέρδος (-200 ευρώ)...ΠΛΕΟΝ....δεν είναι τόσο δελεαστικό.

giwrgos21r προτείνω να ξεκινήσεις ένα καινούργιο νήμα/θέμα για powerbuy και βλέπουμε από εκεί τι ενδιαφέρον υπάρχει και τι τιμές μπορούμε να πετύχουμε.