Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

.
.
έχω κάνει την ενλόγω σύνδεση άλλα ήχο δεν ακούω...μόνο εικόνα!
τί κάνω λάθος?? αν ξέρει κάποιος να μου πει...

Στην δικιά μου παίζει μια χαρά με αυτό ακριβώς το configuration (HDMI και αναλογικός ήχος). Μπορείς να επαληθεύσεις ότι έχεις ήχο στην αναλογική έξοδο του PC; Συνέδεσε είτε ένα ζευγάρι ηχεία είτε ακουστικά (προσοχή - σε πολύ χαμηλή ένταση μην τα κάψεις) και δες αν ακούγεται ήχος. Το καλώδιο ήχου που χρησιμοποιείς υποθέτω ότι είναι από καρφί σε 2 RCA. Σωστά;

στο παμπλικ απο 3κατι με μετρητα στην αφηνει με 2800.
..για 5-6 κομματια που ρωτησα για powerbuy, (επειδη ενδιαφερθηκαν καποιοι φιλοι) παλι στα 2800..
παιδια δεν αξιζει αποδω αστετο καλυτερα.

και γω δεν θελω να αγοραζω απο ιντερνετ, οπως ροδο η απο αποθεμα και τετοια σκηνικα γιατι αμα παθει κατι μετα, γαμησετα! τρεχε παρε φερε τηλεφωνα..θαχουμε ιστοριες! θελω να εξηγουμε στα ισα και να το παρω απο καπου κοντα μου με τα δικα μου χερια ! :)

εξακολουθω ακομα να βρισκομαι μεταξυ χ3500 και 9732 (2700ε)

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

....εντάξει μην είσαι και οπισθοδρομικός! όλες τις συσκευές της κουζίνας μου τις αγόρασα απο online store!

γιατι αν την παρεις απο τον κοτσοβολο και σου χαλασει θα ερθουν να στην παρουν απο το σπιτι,θα στην διορθωσουν και θα στην φερουν πισω?
Απο την στιγμη που αγορασες κατι ξεχνα το καταστημα..μετα εισαι ΕΣΥ και η SONY(και ξερεις ποιος θα νικησει σε αυτην την μονομαχια!:flipout:)

Απο την στιγμη που αγορασες κατι ξεχνα το καταστημα..μετα εισαι ΕΣΥ και η SONY(και ξερεις ποιος θα νικησει σε αυτην την μονομαχια!:flipout:)

Δεν το επιασα Βασιλη αυτο το τελευταιο ....-bye-
Αν ειναι ετσι κλαφτα Χαραλαμπε....

Μας βλεπω να αγοραζουμε ΟΛΟΙ LG απο δω και περα...:Banane0:

για να μην αδικω την ΣΟΝΥ να πω οτι 2 φορες μου αλλαξαν ενα psp το οποιο ειχε 1 μονο καμμενο πιξελ.(και το 1ο και το 2ο)
Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους και οπου ΣΟΝΥ βαλτε οποια εταιρια θελετε αλλα υποθετω οτι αν η εταιρεια αρνηθει να σου διορθωσει η περισσοτερο να σου αλλαξει κατι αντε να την πεισεις...
Αλλα σιγουρα το να αγορασεις τηλεοραση διπλα απο το σπιτι σου η απο την Ροδο δεν εχει καμια διαφορα και δεν βλεπω τον λογο να την πληρωσει ο φιλος 2800 ευρω και οχι 2600(12 ατοκες) επειδη νομιζει οτι θα εχει καποια βοηθεια:guitarist:

γιατι αν την παρεις απο τον κοτσοβολο και σου χαλασει θα ερθουν να στην παρουν απο το σπιτι,θα στην διορθωσουν και θα στην φερουν πισω?

Αδιάβαστο σε βρίσκω... 3043/2002 είπαμε; :FSGSFGS4:

για να μην αδικω την ΣΟΝΥ να πω οτι 2 φορες μου αλλαξαν ενα psp το οποιο ειχε 1 μονο καμμενο πιξελ.(και το 1ο και το 2ο)
Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους και οπου ΣΟΝΥ βαλτε οποια εταιρια θελετε αλλα υποθετω οτι αν η εταιρεια αρνηθει να σου διορθωσει η περισσοτερο να σου αλλαξει κατι αντε να την πεισεις...
Αλλα σιγουρα το να αγορασεις τηλεοραση διπλα απο το σπιτι σου η απο την Ροδο δεν εχει καμια διαφορα και δεν βλεπω τον λογο να την πληρωσει ο φιλος 2800 ευρω και οχι 2600(12 ατοκες) επειδη νομιζει οτι θα εχει καποια βοηθεια:guitarist:
γιατι ποιος την εχει με 12 ατοκες.. στα 2600 ?
για δωσε λινκ να δω.. αλλα σου λεω και παλι ειναι καλυτερα να την παρεις στο χερι ο ιδιος για να ξερεις τι γινετε. ασχετο αυτο που λες με το καταστημα θα το ξεχασω ναι αλλα αμα μου στειλουνε τπτ χρησιμοποιημενο με σπασμενα μεσα και τετοια τι γινετε.. εχει τυχει σε καποιο φιλο που εβλεπα εδω στο φορουμ απο ΗΑ αποτι θυμαμαι...

εμεις παντως την πηραμε αρχες Δεκεμβρη (τοτε που ειχε πανω απο 3000 ευρω) 2600 και 12 ατοκες απο Ροδο.Συνολικα πρεπει να ειμαστε 6-7 ατομα και σπασμενη δεν ηρθε καμια
αν νομιζεις βεβαια οτι ρισκαρεις και αγχωνεσαι(ετσι ημουν και γω στην αρχη) τοτε την παιρνεις απο οπου βρεις -bye-

λινκ δεν υπαρχει αλλα διαβασε αυτο το νημα απο την αρχη και θα καταλαβεις;)

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Ηρθε και για μένα η ώρα να ποστάρω στο παρόν thread σαν μελλοντικός κάτοχος της 46Χ3500!:BDGBGDB55:
Μετά από αρκετή ταλαιπωρία με τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου και αναμονή 4+ μηνών, το πρωί ολοκλήρωσα τη παραγγελία και Τρίτη-Τετάρτη περιμένω τη κούκλα στην Κρήτη!:2thumb22sup:
Να ευχαριστήσω θερμά το μέλος ΜΟΣΧΙΔΗ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική τιμή, όπως και όλα τα παιδιά στο forum που χωρίς τις πληροφορίες τους θα είχα πληρώσει πολύ παραπάνω χρήματα.:grinning-smiley-043

Τώρα απομένει να την παραλάβω γερή και χωρίς παρατράγουδα (dead pixel μακρυά από μας, φτου φτου!)...και ομολογώ οτι έχω αρκετή αγωνία...:nounder:

Eπειδή αγόρασα από το Μοσχίδη τη δικιά μου,μην ανησυχείς για τίποτα.Τη μέρα που σου είπε,τότε θα έρθει και η tv.Ήμουν στην ίδια φάση με εσένα κάποτε,τί μου θύμισες τώρα.. Δεν θα έχει ούτε καμμένο pixel,θα είναι μια χαρά,καλές θεάσεις!!!

Να ευχαριστήσω θερμά το μέλος ΜΟΣΧΙΔΗ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική τιμή, όπως και όλα τα παιδιά στο forum που χωρίς τις πληροφορίες τους θα είχα πληρώσει πολύ παραπάνω χρήματα.

πες τα εσυ γιατι εμας δεν μας ακουν-bye-

Απάντηση: Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Ηρθε και για μένα η ώρα να ποστάρω στο παρόν thread σαν μελλοντικός κάτοχος της 46Χ3500!:BDGBGDB55:

Τώρα απομένει να την παραλάβω γερή και χωρίς παρατράγουδα (dead pixel μακρυά από μας, φτου φτου!)...και ομολογώ οτι έχω αρκετή αγωνία...:nounder:

Και εγώ με τη σειρά μου αποχαιρετώ με χαρά το club των αναποφάσιστων μιάς και παραγγειλα το μικρότερο αδερφάκι της.
Παράγγειλα και περιμένω σε λίγες μέρες την 40Χ3500 και δέν κρατιέμαι γιατι απο σήμερα στο σπίτι μου ειναι το Home theater της Sony με το Blue Ray.
Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω το forum και όλους όσους με βοήθησαν στην απόφασή μου, και φυσικά τον κ. Μοσχίδη για την πολύ καλή τιμή.
όταν τα στήσω σίγουρα θα ζητήσω τη βοήθεια σας για ρυθμίσεις και τα συναφή.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας:grinning-smiley-043και συμμεριζομαι την αγωνία όλων όσων ειναι στη θέση της αναμονής...

καλορίζικη!!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ....

Και εγώ με τη σειρά μου αποχαιρετώ με χαρά το club των αναποφάσιστων μιάς και παραγγειλα το μικρότερο αδερφάκι της.
Παράγγειλα και περιμένω σε λίγες μέρες την 40Χ3500 και δέν κρατιέμαι γιατι απο σήμερα στο σπίτι μου ειναι το Home theater της Sony με το Blue Ray.
Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω το forum και όλους όσους με βοήθησαν στην απόφασή μου, και φυσικά τον κ. Μοσχίδη για την πολύ καλή τιμή.
όταν τα στήσω σίγουρα θα ζητήσω τη βοήθεια σας για ρυθμίσεις και τα συναφή.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας:grinning-smiley-043και συμμεριζομαι την αγωνία όλων όσων ειναι στη θέση της αναμονής...

Βρε Μιχαλιό, με 4 posts κι αναποφάσιστος, δεν θα το έλεγα. Μάλλον ευκολόπιστος :grinning-smiley-043
Εκανες μια από τις καλύτερες αγορές που θα μπορούσες να κάνεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα την ευχαριστηθείς :a0210:
Μην σε χάσουμε τώρα που ψώνισες όμως!!! :grandpa: -bye-

Βρε Μιχαλιό, με 4 posts κι αναποφάσιστος, δεν θα το έλεγα. Μάλλον ευκολόπιστος :grinning-smiley-043
Εκανες μια από τις καλύτερες αγορές που θα μπορούσες να κάνεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα την ευχαριστηθείς :a0210:
Μην σε χάσουμε τώρα που ψώνισες όμως!!! :grandpa: -bye-
Οχι Πάνο, δέν πρόκειται να με χάσετε στα σίγουρα-bye-
πήρα και καλώδιο να αλλάξω στο home theater και έπεται η συνέχεια:BDGBGDB55:

Αμα το έχεις το μικρόβιο δε ξεκολλάς με τίποτα!:a0210:

Μιχάλη με το καλό να δεχτούμε τα μωρά μας και πρέπει να είναι και άλλα μέλη που πήραν τώρα από τον Σάββα (12 46άρες φύγανε αμέσως από οτι μου είπε!:speechless-smiley-0 ) ,οπότε τους περιμένουμε από εδώ να μας γράψουν κάτι ;)