Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

πως και επεσε τοσο η Χ3500 ?? κατι ψηνει η σονυ καλο η κακο δεντο γνωριζουμε ακομα
λετε να πηγαινει για νεο μοντελο ?

Το νέο μοντέλο της X3500 έρχεται τον Σεπτέμβριο. Το νέο μοντέλο όμως της W3000, η W4000 έρχεται τον επόμενο μήνα και τα γερμανικά online shops έχουν την 52αρα στα 2000 euro. Οπότε πιστεύω οτι θα δούμε γενική πτώση των τιμών στα LCD μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν στο παιχνίδι τα LCD με LED backlight.

Το ερώτημα είναι με τα W4000 σε τόσο καλές τιμές που πρέπει να πέσουν τα W3000 για να μην μείνουν στα ράφια.

Last edited:
Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Το νέο μοντέλο της X3500 έρχεται τον Σεπτέμβριο. Το νέο μοντέλο όμως της W3000, η W4000 έρχεται τον επόμενο μήνα και τα γερμανικά online shops έχουν την 52αρα στα 2000 euro. Οπότε πιστεύω οτι θα δούμε γενική πτώση των τιμών στα LCD μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν στο παιχνίδι τα LCD με LED backlight.

Το ερώτημα είναι με τα W4000 σε τόσο καλές τιμές που πρέπει να πέσουν τα W3000 για να μην μείνουν στα ράφια.

Όσο πιο φθηνά, τόσο πιο καλά!::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Όσο πιο φθηνά, τόσο πιο καλά!::music-smiley-005:

Και τα μετρητα δεν ειναι και λιγα στην προκειμενη περιπτωση , μην το ξεχναμε αυτο :afro:

από ότι φαίνεται και από το αρχικό μήνυμα το panel σου είναι Τ1.
Στο SN:4304051 σταματάνε τα Τ2 panels.
Ρε παιδια επειδη εχω πολυ καιρο να ενημερωθω. Εχω την 40Χ3500 με SN:4311141, τι panel εχει?

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

Αν και έχω εδώ και πολύ καιρό απωλέσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον περί των τηλεοράσεων γενικότερα, θα συμφωνήσω με τους περισσότερους για την συγκεκριμένη τηλεόραση, την είδα να παίζει ζωντανή, τολμώ να πώ ότι είναι ίωσς ότι πιο καθαρό έχουν δεί τα μάτια μου μετά από τις τελευταίες SHARP στην CES 2007.

Καθαρή κίνηση της SONY να ξεστοκάρει το μοντέλο, ώστε να προχωρήσει σε λίγο καιρό στον αντικαταστάτη του. Για όποιον δεν θέλει, για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, να αγοράσει το επερχόμενο μοντέλο, όποιο κι εαν είναι αυτό, αυτή η περίοδος που θα ακολουθήσει μοιάζει σαν "προσφορά" για την Χ3500.

ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!

Μην βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα έτσι γρήγορα! Αυτήν την στιγμή επικρατεί πόλεμος τιμών αν δεν το έχετε καταλάβει με την συγκεκριμένη!!!
όποιος προλάβει τον κύριο είδε....

Είναι λίγο σπαστικό το πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράματα στις τηλεοράσεις πλέον ε; Δηλαδή εγώ τώρα είμαι στο παρα5 για την 46χ3500, αλλά με τρώει να δω τι έιναι το επόμενο της μοντέλο (ελπίζω πατάτα ελλατωματικό με ελάχιστες διαφορέσ από το παλιότερο...χαχαχα).

Άντε να πάει στο καλό αν οι νέες TV έχουν καλύτερο μαύρο, πιο έντονα χρώματα χρώματα, LED MED FED κτλ. Αλλά φοβάμαι μην φέρει στο άμεσο μέλλον (μέχρι 2010) κάποια εταιρεία κάτι τελείως ριζοσπαστικό που κάνει την 46χ δεινόσαυρο πχ. 480p vs 1080p, ή συμβατική vs FLAT. Επομένως φοβάμαι μην μέσα σαυτο το διάστημα βγει κατι του τύπου Τσιγαρόχαρτο - 2160p και είναι και σε προσιτή τιμή. Ξέρω, μ'αυτό το σκεπτικό δεν αγοράζεις ποτέ TV και περιμένεις πάντα το επόμενο.

Κρίμα που δεν βγαίνει ενα μοντέλο που να τα σπάει για μία δεκαετία, να ξέρεις οτι τα λεφτάκια σου πιάσαν τόπο...χεχε

Κρίμα που δεν βγαίνει ενα μοντέλο που να τα σπάει για μία δεκαετία, να ξέρεις οτι τα λεφτάκια σου πιάσαν τόπο...χεχε

Τα λεφτάκια σου πιάνουν τόπο εφόσον είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή σου και όταν σου προσφέρει όμορφες στιγμές! Αν το καλοσκεφτείς χρειάζεται κάτι ΠΟΛΥ ριζοσπαστικό για να βελτιώσει συμαντικά την εμπειρία που έχεις με μια Χ3500!;)

Μήπως θα έπρεπε όμως??? :grinning-smiley-043

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι

Οι X3500 είναι πλέον αποδεδειγμένα τα πιο ακριβά μοντέλα και μάλλον τα καλύτερα. Η SONY δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει μια σειρά που την αλλάζει μετά απο 1 χρόνο...δείτε Χ2000 πότε βγήκε και πότε αντικαταστάθηκε.
Όλα καταλήγουν στην λογική του product mix...το άλογο που σου τρέχει αργά μεν σε τεμάχια αλλά σου φέρνει και τον μεγαλύτερο τζίρο το αλλάζεις τελευταίο....στο ενδιάμεσο αλλάζεις και προσθέτεις...!

Μέχρι τον Οκτώμβριο μην περιμένετε την Χ4500

Πιστεύεις οτι θα παεί ακόμα πιο χαμηλά η τιμή της;

Re: Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι

Οι X3500 είναι πλέον αποδεδειγμένα τα πιο ακριβά μοντέλα και μάλλον τα καλύτερα. Η SONY δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει μια σειρά που την αλλάζει μετά απο 1 χρόνο...δείτε Χ2000 πότε βγήκε και πότε αντικαταστάθηκε.
Όλα καταλήγουν στην λογική του product mix...το άλογο που σου τρέχει αργά μεν σε τεμάχια αλλά σου φέρνει και τον μεγαλύτερο τζίρο το αλλάζεις τελευταίο....στο ενδιάμεσο αλλάζεις και προσθέτεις...!

Μέχρι τον Οκτώμβριο μην περιμένετε την Χ4500

Συμφωνώ πως οι Χ4000/4500 αναμένονται το φθινόπωρο.

Όμως στα νέα μοντέλα είχε ανακοινωθεί και η σειρά Ζ που καλύπτει την σημερινή X3500 όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Πιθανόν η αναπροσαρμογή στις τιμές της X3500 να οφείλεται στην αναμενόμενη άφιξη της Ζ.

Συμφωνώ με τον Γιώργο, τα μοντέλα X4500/X4000 δεν θα ειναι αντικαταστάτες των X3500/X3000 αλλα νεα μόντελα high-end στα 32 και 37 ίντσες, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα.
Την θέση των X3500/X3000 όπως τις ξέραμε μέχρι τώρα θα πάρουν οι Z4000, με βελτιωμένο MotionFlow και Bravia Engine 2. Αυτή η σειρά λοιπόν πολύ πιθανό να εμφανιστεί σύντομα.