Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

μηπως πρεπει να φτιαξω κατι αλλο για να μπορω να εισελθω σαυτο ??

δεν το περιμενα αυτο,εμενα ποτε δεν ειναι σβημενο:chinscratch:

Προφανως εχει παει στις προρυθμισμενες (Ζωηρη κτλ.).

Πρεπει να παει εκει που λεει "λειτουργια εικονας - κανονικη" ωστε να μπορει να αλλαξει και τις προηγμενες ρυθμισεις.

Last edited:

Προφανως εχει παει στις προρυθμισμενες (Ζωηρη κτλ.).

Πρεπει να παει εκει που λεει "λειτουργια εικονας - κανονικη" ωστε να μπορει να αλλαξει και τις προηγμενες ρυθμισεις.

ναι μπραβο το ειχα στο ζωηρη εκει... κατσε να το κοιταξω

Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση πέραν του "ζωηρή" δίνει εικόνα απαράδεκτη.
Μόνο με το "ζωηρή" δείχνει τις χάρες της αυτή η tv.
Προσωπική γνώμη πάντα.

Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση πέραν του "ζωηρή" δίνει εικόνα απαράδεκτη.
Μόνο με το "ζωηρή" δείχνει τις χάρες της αυτή η tv.
Προσωπική γνώμη πάντα.

Πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να παρεις Philips την επομενη φορα.

Το "ζωηρη" της Sony με τα ξεβαμενα χρωματα ειναι η κανονικη ρυθμιση για μια Philips.:2thumb22sup:

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

αδικα πεδεβεστε βαλτε την ζ ω η ρ η και τα λογια και οι ρυθμησεισ περιτευουν

Πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να παρεις Philips την επομενη φορα.

Το "ζωηρη" της Sony με τα ξεβαμενα χρωματα ειναι η κανονικη ρυθμιση για μια Philips.:2thumb22sup:

Ειλικρινά δεν σε κατάλαβα, τι εννοείς?

Η τηλεόραση αυτή που την έχω από τον Δεκέμβρη αποδίδει με αδιανόητη λεπτομέρεια μόνο με τη ρύθμιση "ζωηρή".
Οι άλλες ρυθμίσεις δείχνουν όπως και οι συσκευές εικοσαετίας και πίσω.
Δεν το λέω με εμπάθεια. Ίσα ίσα λατρεύω τη τηλεόρασή μου και είμαι περήφανος που την έχω.
Απλά είναι περιττές όλες οι άλλες σχετικές επιλογές στο τμήμα ρυθμίσεων "Λειτουργία Εικόνας".

Αντιστοίχως στη δικιά μου δεν αντέχω ούτε 10 λεπτά τη λειτουργία της ζωηρής εικόνας,κουράζονται απίστευτα τα μάτια μου από τα τόσο κορεσμένα χρώματα.

με τις ρυθμισεις που εχω δωσει πετυχαινεις 2 πραγματα:

1)το μαυρο ειναι κοντα στο απολυτο και το καταλαβαινεις πολυ ευκολα αν σβησεις ολα τα φωτα και κοιταξεις μια σκηνη με πολυ μαυρο(πχ τιτλοι τελους)
ουτε ιχνος bleeding,ενω και το μαυρο που ετσι και αλλιως ηταν κορυφαιο γινεται ερεβωδες(!)

2)τα χρωματα ειναι πολυ εντονα,τοσο εντονα που νομιζεις οτι βλεπεις crt ενω και τα ματια ξεκουραστα παρακολουθουν για πολλες ωρες οποιαδηποτε προγραμμα,χωρις ιχνος κουρασης( 6 ωρες νυχτερινες με oblivion νομιζω οτι ειναι ασφαλες δειγμα)

Αγαπητε Κωστα αν η λειτουργια "ζωηρη" σε ικανοποιει εννοειται οτι δεν την πειραζεις καθολου,αλλωστε αυτο ειναι το καλο με τετοιες τηλεορασεις..υπαρχει παντα και καλυτερο αρκει να βρεις την ρυθμιση που σου καθεται στο ματι καλυτερα.

Εδώ και 3 μέρες παρέλαβε και ο πατέρας μου την 40Χ3500.Ευχαριστώ το μέλος Μοσχίδης για τη συνεργασία του:ADFADF1:

Καλορίζικη! Εμπρός λοιπόν θείοι, θείες και ξαδέρφια μείνανε... Μπορείς!
Φιλικά
Νίκος

Του αρέσει πολύ προς το παρόν,είδε και SKAI και το ευχαριστήθηκε! Ο δύσκολος κριτής είναι άλλος στο σπίτι,άντε να της εξηγήσεις ότι η εικόνα είναι καλύτερη από αυτή της 25άρας trinitron....

φιλε vasdar το εβαλα στο κανονικη και μου εμφανισε το προηγμενες ρυθμισεις και τα εφτιαξα.. ειμαστε οκ? να το αφησω στο κανονικη ? το σινεμα και χρηστης που ειχε ακομα, τι λειτουργιες ειναι ??

το cinema,το κανονικη και το ζωηρη ειναι προκαθορισμενες ρυθμισεις με την τελευταια να εχει πολυ ψυχρα χρωματα.
Ολες τις αλλαγες που εκανες να τιςς ξανακανεις στην επιλογη:χρηστης.(αποθηκευονται αυτοματα)
Αν σου αρεσουν βεβαια ετσι αλλιως μπορεις να παιξεις μονος σου η να τις γυρισεις στην επιλογη cinema που ειναι η καλυτερη απο τις προεπιλεγμενες

Καλησπέρα σε όλους, είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος μιας 46x3500 (επιτέλους).Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα καλό καλώδιο HDMI για σύνδεση με PS3 (1,5 μέτρο). Και μια λίγο άσχετη ερώτηση, τα παιχνίδια από το Play.com ή από άλλα Ευρωπαϊκά site παίζουν στα Ελληνικά PS3 γιατί θέλω να παραγγείλω ένα; Ευχαριστώ πολύ.