Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Δεν δίνω τίποτα Βασίλη. Τις έχω ξεπεράσει προ πολού αυτές τις φοβίες. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και αν τυχόν έχουμε η εγγύηση δεν θα μας καλύπτει και θα έχουμε δώσει και τσάμπα τα 400 . Καλύτερα να τα κρατήσω προκαταβολή για την επόμενη όταν αυτή μου χαλάσει. Πιστεύω δε ότι αν είχε κάποιο κατασκευαστικό ελλάτωμα το πάνελ θα το είχε βγάλει μετά από τόσες ώρες παιξίματος. Άσε που το βρίσκω εντελώς καφρίλα αυτό που κάνει η Sony τώρα που δίνει 4 χρόνια ενώ σε εμάς δεν δίνει ούτε καν τα 2 που τις επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή και πιο φθηνά την αγοράζουνε και τους δίνουν και τα 400 δώρο. Κι εγώ νόμιζα πάντως ότι ήταν 300 η επέκταση εγγύησης για +4 χρόνια. Έτσι αξίζει το θέμα κάπως παραπάνω.

Last edited:

Για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι:

Τhe good:
Excellent colour and blacks
Great contrast
Able to outperform last year's plasmas
Luxurious finish

The bad:
Still some clouding issues
Colour favours green over blue
Can save money choosing W series instead

The bottomline:The Sony KDL46X is an excellent example of the LCD art, and includes up-to-date -- and working! -- features, and sumptuous styling.

Last edited:

Τουλάχιστον για 2 χρόνια,πιστεύω ότι θα παραμένει ως μια πολύ καλή επιλογή.Τα χρήματα που ζητάει είναι πολλά,αλλά από άποψη απόδοσης τα πηγαίνει πολύ καλά σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό αλλά και σε σχέση με μερικά φετινά μοντέλα.

Δεν υπαρχει καμια φετινη lcd που να παιζει καλυτερα απο την Χ!-bye-

το ειχα πει τοτε: για να πουμε εμεις οτι καναμε λαλακια και οτι θελουμε να παρουμε ενα πιο καλο μοντελο που βγηκε τωρα για να αντικαταστησουμε την τηλεοραση μας θα περασουν πολλα χρονια..ας ερθουν τα led,ας τα φτιαξουν χωρις προβληματα και κυριως ας μας τα φερουν στις 50'' με 2500 ευρω και τοτε εδω ειμαστε..μεχρι τοτε ομως long live the X!:aktion033::aktion033::music-smiley-005::ciao::party:

Αν και τρελός fan της sony πιστεύω πως και η σειρά 9732d10 της philips είναι στα ίδια επίπεδα.Την έχω σε 37 και η εικόνα της είναι απλά τέλεια

Δεν υπαρχει καμια φετινη lcd που να παιζει καλυτερα απο την Χ!-bye-

το ειχα πει τοτε: για να πουμε εμεις οτι καναμε λαλακια και οτι θελουμε να παρουμε ενα πιο καλο μοντελο που βγηκε τωρα για να αντικαταστησουμε την τηλεοραση μας θα περασουν πολλα χρονια..ας ερθουν τα led,ας τα φτιαξουν χωρις προβληματα και κυριως ας μας τα φερουν στις 50'' με 2500 ευρω και τοτε εδω ειμαστε..μεχρι τοτε ομως long live the X!:aktion033::aktion033::music-smiley-005::ciao::party:

Σε 2 χρονάκια 60άρες led ασυζητιτή!! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Εγώ που δεν πάω την Sony, αν έπρεπε να διαλέξω LCD για να δω ταινιούλες θα επέλεγα εύκολα την Χ3500.

Δεν γινεται ενας expert σαν και εσενα να μην πηγαινει τον κορυφαιο κατασκευαστη LCD , και τον κορυφαιο κατασκευαστη καταναλωτικων ηλεκτρονικων συσκευων στον κοσμο...:award:

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Δεν γινεται ενας expert σαν και εσενα να μην πηγαινει τον κορυφαιο κατασκευαστη LCD , και τον κορυφαιο κατασκευαστη καταναλωτικων ηλεκτρονικων συσκευων στον κοσμο...:award:

Καιρός να αλλάξω avatar ;)

images

... και να πάρω μια 40U4000 με Bravia Engine 2 και αυτοκόλλητο

logo_el_GR.gif

Last edited:

Είναι η λέξη "μαύρο" σε Kanji (Ιαπωνικός τρόπος γραφής βασισμένος σε Κινέζικα ιδεογράμματα).

Το Best Resolution Audio Video Integrated Architecture έπεφτε λίγο μεγάλο :grinning-smiley-043

Παιδια χαιρετω. εχω συνδεσει το PS2 στη τηλεοραση και εχω την εντυπωση οτι το παιχνιδι ειναι καπως αργο δε ξερω.. εχετε τιποτα υποψη περι αυτου?
μηπως πρεπει να φτιαξω κατι στην εικονα ?

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Παιδια χαιρετω. εχω συνδεσει το PS2 στη τηλεοραση και εχω την εντυπωση οτι το παιχνιδι ειναι καπως αργο δε ξερω.. εχετε τιποτα υποψη περι αυτου?

Παρε ενα XBOX 360 να χαρεις HD gaming και ασε τις προιστορικες κονσολες...:a0210:

Για να μην γραφω στο θεμα της w4500 , παρελαβα και εγω χθες την Χ (46αρα) , του κουτιου , 0 dead pixels .

Επειδη η αγορα δεν ηταν στο προγραμμα (εγινε λογω πολυ καλης τιμης) , υπαρχει απουσια επιπλου ,
επισης λογω μικρου τυφωνα που εχει κατακλυσει το σπιτι και σε αναμονη δευτερου , σκεφτομαι κατι σε αναρτηση σε τοιχο.

Υπαρχει βαση (οχι ακριβη) που να μπορεις να "γυριζεις" την tv αριστερα δεξια περι τις 30 - 40 μοιρες ..?

Και ποιος μπορει να κανει την εγκατασταση ? (3 ατομα χρειαστηκαμε μονο να την βαλουμε στην βαση της ......) (ναι τοσο αχρηστοι ειμαστε ....)

Δημήτρη, σε τι τιμή την βρήκες αν επιτρέπεται;
Πριν από 1-2 μέρες την έβλεπα στο site του Multirama στα 1800 !!!! Πηγαίνω σε κατάστημα, επιβεβαιώνω ότι η τιμή είναι σωστή αλλά δεν είχαν λέει διαθεσιμότητα και δεν ήξεραν πότε θα έχουν.
Σήμερα που είχαν διαθεσιμότητα, είχαν και άλλη τιμή!!! (2300 )