Kάτω αριστερά σου λέει ότι την έχεις λειτουργήσει 946 ώρες!![]()
Την έχω λιώσει 4549 και ακόμα δεν έπιασε χρόνο
Τις δοκίμασα και εγώ και η εικόνα μου φαινόταν ξεπλυμένη.Εχω την εντυπωση οτι οι ρυθμισεις του hdtvtest δεν ειναι και οι καλυτερες....
Hello!
Λοιπον ειμαι κατοχος μιας 46Χ3500 εδω και 8 μηνες. Αρχικα παρακολουθουσα εκτενως διαφορα φορουμ για την TV, οταν ομως τελειωσα με ρυθμισεις και συνδεσεις σταματησα να το ψαχνω αλλο το θεμα και απλα αρχισα να την απολαμβανω.
Το θεμα ειναι οτι εχω αρκετο clouding. Σε παλιοτερα theads ειχα διαβασει οτι αρκετοι (εδω και στο εξωτερικο) αναφεραν οτι το clouding με το καιρο εξαφανιζεται. Σε εμενα ομως δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα. Ιδιαιτερα στις 2 πανω γωνιες, οταν η εικονα ειναι μαυρη, ειναι σαν να υπαρχουν 2 λαμπες που φωτιζουν προς τα μεσα. Μιλαμε για αρκετο clouding. Ιδιαιτερα οταν βλεπω σκοτεινη ταινια φαινεται αρκετα. Πληροφοριακα εχω τις κλασσικες ρυθμισεις του hdtvtest (cinema mode).
Εχει κανεις τιποτα υποψη του για αυτο το θεμα? Το τελευταιο firmware update που κυκλοφορει διορθωνει μονο το θεμα των ανεμιστηρων ή υπαρχει περιπτωσει να διορθωνει και θεματα clouding?
Ευχαριστω
δεν ξερω αν κατεβασεις το backlight στο 2-3
βαλεις εξοικονομηση ενεργειας στο μικρη
και τελος αλλαξε και το firmware (ποτε δεν ξερεις)
ισως να προκειται για το κομματι που πηρες μιας και με τα παραπανω που προτεινω δεν θα πρεπει να υπαρχει ουτε καν ιχνος απο φως...
Φίλε w2vc (όσον αφορά το clouding) δυστυχώς αν το βλέπεις και με τις ρυθμίσεις του HDTV τότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.
Με το service τι γινεται? Αξιζει να το κοιταξω? Ή θα τρεχω τσαμπα και τελικα δεν θα γινει τιποτα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.