Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Είστε σίγουροι ότι αυτό το νούμερο είναι οι ώρες?
Μου φαίνεται πολύ (5,5 ώρες τη μέρα - κάθε μέρα)

Hello!

Λοιπον ειμαι κατοχος μιας 46Χ3500 εδω και 8 μηνες. Αρχικα παρακολουθουσα εκτενως διαφορα φορουμ για την TV, οταν ομως τελειωσα με ρυθμισεις και συνδεσεις σταματησα να το ψαχνω αλλο το θεμα και απλα αρχισα να την απολαμβανω.

Το θεμα ειναι οτι εχω αρκετο clouding. Σε παλιοτερα theads ειχα διαβασει οτι αρκετοι (εδω και στο εξωτερικο) αναφεραν οτι το clouding με το καιρο εξαφανιζεται. Σε εμενα ομως δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα. Ιδιαιτερα στις 2 πανω γωνιες, οταν η εικονα ειναι μαυρη, ειναι σαν να υπαρχουν 2 λαμπες που φωτιζουν προς τα μεσα. Μιλαμε για αρκετο clouding. Ιδιαιτερα οταν βλεπω σκοτεινη ταινια φαινεται αρκετα. Πληροφοριακα εχω τις κλασσικες ρυθμισεις του hdtvtest (cinema mode).

Εχει κανεις τιποτα υποψη του για αυτο το θεμα? Το τελευταιο firmware update που κυκλοφορει διορθωνει μονο το θεμα των ανεμιστηρων ή υπαρχει περιπτωσει να διορθωνει και θεματα clouding?

Ευχαριστω

Εχω την εντυπωση οτι οι ρυθμισεις του hdtvtest δεν ειναι και οι καλυτερες....

Το backlight το έχεις χαμηλά? Βάλε το τουλάχιστον στο 2.Τώρα αν έχεις την Tv εδώ και 8 μήνες και δεν έχει στρώσει,το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει κάτι.

Εχω την εντυπωση οτι οι ρυθμισεις του hdtvtest δεν ειναι και οι καλυτερες....
Τις δοκίμασα και εγώ και η εικόνα μου φαινόταν ξεπλυμένη.
Τη ρύθμισα όπως μου έκανε καλύτερα...

Οι ρυθμίσεις του HDTVtest είναι όσο πιο κοντά στα πρότυπα γίνεται για την τηλεόραση που δοκίμασαν. Από κομμάτι σε κομμάτι, από πηγή σε πηγή και από δωμάτιο σε δωμάτιο θα υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές. Πάντως και πάλι αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπεται δεν έχει να κάνει με λάθος ρυθμίσεις, αλλά με το προσωπικό γούστο κάποιου που προτιμά υπερκορεσμένα χρώματα και άσπρο που "μπλεδίζει".

Φίλε w2vc (όσον αφορά το clouding) δυστυχώς αν το βλέπεις και με τις ρυθμίσεις του HDTV τότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.

δεν ξερω αν κατεβασεις το backlight στο 2-3

βαλεις εξοικονομηση ενεργειας στο μικρη

και τελος αλλαξε και το firmware (ποτε δεν ξερεις)

ισως να προκειται για το κομματι που πηρες μιας και με τα παραπανω που προτεινω δεν θα πρεπει να υπαρχει ουτε καν ιχνος απο φως...

Hello!

Λοιπον ειμαι κατοχος μιας 46Χ3500 εδω και 8 μηνες. Αρχικα παρακολουθουσα εκτενως διαφορα φορουμ για την TV, οταν ομως τελειωσα με ρυθμισεις και συνδεσεις σταματησα να το ψαχνω αλλο το θεμα και απλα αρχισα να την απολαμβανω.

Το θεμα ειναι οτι εχω αρκετο clouding. Σε παλιοτερα theads ειχα διαβασει οτι αρκετοι (εδω και στο εξωτερικο) αναφεραν οτι το clouding με το καιρο εξαφανιζεται. Σε εμενα ομως δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα. Ιδιαιτερα στις 2 πανω γωνιες, οταν η εικονα ειναι μαυρη, ειναι σαν να υπαρχουν 2 λαμπες που φωτιζουν προς τα μεσα. Μιλαμε για αρκετο clouding. Ιδιαιτερα οταν βλεπω σκοτεινη ταινια φαινεται αρκετα. Πληροφοριακα εχω τις κλασσικες ρυθμισεις του hdtvtest (cinema mode).

Εχει κανεις τιποτα υποψη του για αυτο το θεμα? Το τελευταιο firmware update που κυκλοφορει διορθωνει μονο το θεμα των ανεμιστηρων ή υπαρχει περιπτωσει να διορθωνει και θεματα clouding?

Ευχαριστω

το clouding δεν διορθώνεται με ενα fw διοτι ετσι κι αλλιως ειναι γενικο προβλημα των lcd

δεν ξερω αν κατεβασεις το backlight στο 2-3

βαλεις εξοικονομηση ενεργειας στο μικρη

και τελος αλλαξε και το firmware (ποτε δεν ξερεις)

ισως να προκειται για το κομματι που πηρες μιας και με τα παραπανω που προτεινω δεν θα πρεπει να υπαρχει ουτε καν ιχνος απο φως...

Το backlight το εχω στο 2. Την εξοικονομηση ενεργειας την εχω στο off διοτι ακομα και στο low σκοτεινιαζει πολυ η εικονα και δεν βλεπω τιποτα. Εαν βαλω την εξοικονομηση ενεργειας στο low η κατασταση βελτιωνεται, αλλα και παλι βλέπω ιχνη απο φως. Το θεμα ειναι οτι στο ps3 την εχω σε game mode οποτε και δεν dimmarei, γιαυτο και οταν σκαει μια σκοτεινη εικονα φαινονται αμεσως τα ιχνη.

Φυσικα αν χαμηλωσω πολυ το backlight (0) και ενεργοποιησω την εξοικονομηση ενεργειας και ενεργοποιησω και το dimming τοτε θα σκοτεινιασει τοσο πολυ η οθονη που δεν θα φαινεται το clouding. Αλλα ετσι τελικα δεν βλεπεις tv. Βλεπεις ενα σκοτεινο πραγμα.

Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το firmware, αλλα αφου αυτο (οπως λενε και οι αλλοι) ειναι μονο για τους ανεμιστηρες, δεν νομιζω να εχει νοημα να το περασω.

Φίλε w2vc (όσον αφορά το clouding) δυστυχώς αν το βλέπεις και με τις ρυθμίσεις του HDTV τότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.

Με το service τι γινεται? Αξιζει να το κοιταξω? Ή θα τρεχω τσαμπα και τελικα δεν θα γινει τιποτα?

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

Δεν μετράει στο standby.
Απλά την έχω πολλές φορές ανοικτή 24ωρα λόγω 360 η pc

Με το service τι γινεται? Αξιζει να το κοιταξω? Ή θα τρεχω τσαμπα και τελικα δεν θα γινει τιποτα?

Να διορθωθεί χωρίς αλλαγή πάνελ αποκλείεται και να σου αλλάξουν πάνελ λόγω clouding δύσκολο ως απίθανο.

Πάλεψε το λίγο περισσότερο με την εξοικονόμηση ενέργειας στο low. Ίσως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις backlight και contrast να πάρεις αποτέλεσμα που θα είναι αρκετά φωτεινό για να βλέπεις και με λιγότερο clouding.

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=614653&postcount=2
--------------------------------------------------------------------
Εδικός δεν είμαι αλλά....το παρακάτω σχόλιο που αφορούσε συγκεκριμένα SAMSUNG 46A656 είναι γενικό...

http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=266

'Clouding, backlight bleeding ή Ελληνικά 'Συννεφιές" ...όπως θες πέστο....

.....είναι να μην σου τύχει και δεν θεωρείται βλάβη από τους κατασκευαστές...από τα κατά των LCD...

...αντιμετωπίζεται με ρυθμίσεις και κυρίως μείωση του Backlight....το 'Σύννεφο' δεν εξαφανίζεται. απλά γίνεται από λιγότερο, έως καθόλου ενοχλητικό στην καλύτερη περίπτωση....αν δεν βελτιωθεί με τις ρυθμίσεις ζεις με αυτό...

...αλλά ίσως κάποιος με LCD να σε βοηθήσει περισσότερο...και ίσως να κάνω και λάθος......περίμενε και άλλες απαντήσεις .....

Υ.Γ.: Όπως είπα παραπάνω οι κατασκευαστές δεν το θεωρούν πρόβλημα και δεν καλύπτεται από την εγγύηση....αλλά έχουν υπάρξει και φορές που σε πολύ άσχημες περιπτώσεις, έχει γίνει αλλαγή της τηλεόρασης...αυτό όμως εκτός συνόρων...στον Φουρλή δεν ξέρω αν έχει γίνει...'

...ούτε στην LG δεν ξέρω αν έχει γίνει...
:nounder:
------------------------------------------------------------------------

...ούτε στην SONY δεν ξέρω αν έχει γίνει...:nounder:

paidia kalimera.
pos ginetai to register me to cd pou sinodevei tin tileorasi?
exo kanei eggrafi sto mysony, simplirono ta stoixeia stin forma kai patontas sinexeia me vgazei se mia selida pou exei tis epiloges
υψηλή ευκρίνεια
συνήθεις ερωτήσεις
βίντεο
me tin ipolipi selida keni. kamia apo tis epiloges den emfanizi tipota