Φίλοι μου, τελειώνουν πλέων τα χρονικά περιθώρια που είχα θέσει στον εαυτό μου, για την επιλογή tvκαι δυστυχώς η ζυγαριά παραμένει ακόμα οριζόντια. :grandpa:
Βοηθήστε με να την γείρουμε από την μια μεριά ώστε να λήξει και για μένα το θρίλερ της αναζήτησης της καλύτερης…
Εκτός από τις τις δύο LCDπου θέτουν ουσιαστικά και το χρηματικό όριο για την αναζήτησή μου δεν σας κρύβω ότι ποτέ δεν έπαψα να γλυκοκοιτάζω
και «Πλάσματα» όπως οι 50 PZ 80 και 50 PG 7000 μιας και για τα KURAδεν φτάνουν τα φράγκα.
Για να γίνω ποιο ακριβής σας δίνω τις απαραίτητες πληροφορίες:
Απόσταση θέασης: 3μ,
Χρήση: κανάλια (λίγη όχι σημαντική), DVD (σημαντική), gaming (λίγη αλλά σημαντική, επί της ευκαιρίας PS3 ? ή XBOX ?), PCmonitor (γιατί όχι), BlueRay (όταν γίνουν ποιο προσιτά).
Να τονίσω ότι είμαι υπέρ του μεγαλύτερου μεγέθους οθόνης αλλά όχι εις βάρος της ποιότητας εικόνας.
Αυτά τα ολίγα…
Α! εάν δεν βοηθήσετε…….. :viking: θα το παίξω κορόνα γράμματα.
Βοηθήστε με να την γείρουμε από την μια μεριά ώστε να λήξει και για μένα το θρίλερ της αναζήτησης της καλύτερης…
Εκτός από τις τις δύο LCDπου θέτουν ουσιαστικά και το χρηματικό όριο για την αναζήτησή μου δεν σας κρύβω ότι ποτέ δεν έπαψα να γλυκοκοιτάζω

Για να γίνω ποιο ακριβής σας δίνω τις απαραίτητες πληροφορίες:
Απόσταση θέασης: 3μ,
Χρήση: κανάλια (λίγη όχι σημαντική), DVD (σημαντική), gaming (λίγη αλλά σημαντική, επί της ευκαιρίας PS3 ? ή XBOX ?), PCmonitor (γιατί όχι), BlueRay (όταν γίνουν ποιο προσιτά).
Να τονίσω ότι είμαι υπέρ του μεγαλύτερου μεγέθους οθόνης αλλά όχι εις βάρος της ποιότητας εικόνας.
Αυτά τα ολίγα…
Α! εάν δεν βοηθήσετε…….. :viking: θα το παίξω κορόνα γράμματα.