- 15 February 2013
- 91
Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, μιας και δεν είχα την ευκαιρία να την περιεργαστώ όπως έπρεπε, αλλά από μια πρόχειρη εκτίμηση, η εντύπωση μου είναι ότι η "C" έχει χειρότερη επεξεργασία για SD σήματα από την "Β" (τυπική Mediatek εικόνα, μάλλον φέτος για το τσιπάκι της Sony θα πρέπει να ανέβουμε αρκετά πιο πάνω σε κατηγορία)...
Πόσο "χειρότερη" ...? Γιατί είμαι και εγώ σε διαδικασία αγοράς και είναι πολύ δύσκολο να βρώ περσινή ειδικά εδώ στην επαρχία. Εάν είναι χειρότερη , συνεχίζει να είναι καλύτερη από πχ την Samsung H6400..? Όσο για το "πιό πάνω κατηγορία" τί εννοείς ? Ψάχνω και εγώ απεγνωσμένα και είναι η χειρότερη περίοδος .....
Πόσο "χειρότερη" ...? Εάν είναι χειρότερη , συνεχίζει να είναι καλύτερη από πχ την Samsung H6400..?
Mediatek έχει και η Η6400. Ουσιαστικά δηλαδή το πλεονέκτημα που είχε η Sony μέχρι πέρσι χάνεται. Πλέον μιλάμε για ισοδύναμη εικόνα των δυο σε κάθε ποιότητας σήμα
Η περσυνή H6xxx έχει M Star.Την καινούργια J6300 την περίμενα πολύ καλύτερα σε sd, πχ digea, αλλά εν τέλει όχι τόσο.
Ducksong αν τις δεις δίπλα-δίπλα θα καταλάβεις ότι έχουν διαφορά αισθητή.
Με κούφανες τώρα! Αντικατέστησα πριν κανα μήνα την LG LM760S που έχει M Star με την H6240 που νόμιζα ότι είχε Mediatek.
Οι τυπικές επιδόσεις των δύο τσιπ (Mediatek-MStar) σε upscale, deinterlace και NR είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Το κακό με την Samsung όμως είναι ότι "κλειδώνει" στην εσωτερική προρρυθμιση της επεξεργασίας το φίλτρο anti-aliasing του MStar στο τέρμα, με το τελικό αποτέλεσμα να εμφανίζει έτσι μια θαμπάδα που είναι μη αναστρέψιμη από τον χρήστη...
Επίσης, με την ευκαιρία, για άλλη μια χρονιά οι Samsung, μέχρι και τη σειρά 7, παρά τα "γεράκια" και τους "αετούς" που δείχνουν στο service menu, φοράνε MStar...
Για τις φετινές νόμιζα ότι είναι made by Samsung από τα "γεράκια" και τους "αετούς"
Μήπως να κοίταζα την Samsung J6200; Γιατί διαβάζω ότι έχει πολύ χαμηλό Motion Blur και αυτό νομίζω είναι καλό για τα σπορ.
Από την άλλη αν η Sony έχει πολύ καλύτερη εικόνα από τη Samsung σε ταινίες πχ. θα την προτιμήσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.