kblachos
Μέλος Σωματείου
Σε όλες τις τηλεοράσεις Plasma και LCD, κατά την αλλαγή από ένα τηλεοπτικό κανάλι σε άλλο υπάρχει κενό στην οθόνη (μαύρη οθόνη) για 0,5 - 1 sec περίπου....
Πολυ καλη τιμη...
Πανω που ετοιμαζομουν για την G10 ........
Σε καλό δρόμο είσαι....![]()
Η W5500, όπως και καμία SONY, δεν παίζει mkv. To usb που έχει είναι για αναπαραγωγή αρχείων mp3 και φωτογραφιών.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=787196&postcount=49
Κλεινουμε την τηλεοραση με το τηλεκοντρολ (πρασινο κουμπι standby) και γρηγορα παταμε...
i+ , 5 , volume up
και μετα παλι standby , η τηλεοραση ανοιγει στο service menu , προσεχουμε να μην πειραξουμε τιποτα και μετα παταμε το οff πανω στην τηλεοραση.
Ο χρονος λειτουργιας ειναι στην πρωτη καρτελα που γραφει ΕΤΙ1...
1. Έχω το pc συνδεμένο με DVI-HDMI και κάνει κανονικά PIP/PAP με την τηλεόραση.
2. Προφανώς εννοείς ότι θα μπορεί να γίνει επειδή θα έχεις 2 δέκτες πλέον πάνω, έναν της τηλεόρασης και έναν του recorder. Δε το έχω δοκιμάσει, ούτε το είχα σκεφτεί βασικά - LOL, καλή ιδέα πάντως ^^
3. Για το πρόβλημα που υπήρχε με τον ήχο στο original firmware ( δε ξέρω αν έχει φτιαχτεί ), δείτε το 1ο ποστ.
Ίσχυε όμως μόνο σε περίπτωση ψηφιακής σύνδεσης εικόνας από PC ( dvi-hdmi) και χρήση αναλογικού ήχου ( καλώδιο από τη πράσινη έξοδο της κάρτας ήχου του pc, στη μαύρη είσοδο της τηλεόρασης )
Αν έκανες σύνδεση αναλογικής εικόνας και ήχου = όλα καλά.
Αν έκανες ψηφιακή σύνδεση εικόνας και ήχου = πάλι όλα καλά.
Πάντως, προτείνω αγορά ηχείων, είναι κρίμα με τόσο καλή εικόνα να έχεις μετριότατο ήχο ^^
Εδώ έχει ένα σωρό τέστάκια, αν συνδέσεις υπολογιστή κατευθείαν στη τηλεόραση:evanfotis, που μπορώ να βρω κάποιο calibration table που λες? δεν εχω ψαξει σχετικά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.