kblachos
Μέλος Σωματείου
Σε όλες τις τηλεοράσεις Plasma και LCD, κατά την αλλαγή από ένα τηλεοπτικό κανάλι σε άλλο υπάρχει κενό στην οθόνη (μαύρη οθόνη) για 0,5 - 1 sec περίπου....
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Πολυ καλη τιμη...
Πανω που ετοιμαζομουν για την G10 ........
Σε καλό δρόμο είσαι....![]()
Η W5500, όπως και καμία SONY, δεν παίζει mkv. To usb που έχει είναι για αναπαραγωγή αρχείων mp3 και φωτογραφιών.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=787196&postcount=49
Κλεινουμε την τηλεοραση με το τηλεκοντρολ (πρασινο κουμπι standby) και γρηγορα παταμε...
i+ , 5 , volume up
και μετα παλι standby , η τηλεοραση ανοιγει στο service menu , προσεχουμε να μην πειραξουμε τιποτα και μετα παταμε το οff πανω στην τηλεοραση.
Ο χρονος λειτουργιας ειναι στην πρωτη καρτελα που γραφει ΕΤΙ1...
1. Έχω το pc συνδεμένο με DVI-HDMI και κάνει κανονικά PIP/PAP με την τηλεόραση.
2. Προφανώς εννοείς ότι θα μπορεί να γίνει επειδή θα έχεις 2 δέκτες πλέον πάνω, έναν της τηλεόρασης και έναν του recorder. Δε το έχω δοκιμάσει, ούτε το είχα σκεφτεί βασικά - LOL, καλή ιδέα πάντως ^^
3. Για το πρόβλημα που υπήρχε με τον ήχο στο original firmware ( δε ξέρω αν έχει φτιαχτεί ), δείτε το 1ο ποστ.
Ίσχυε όμως μόνο σε περίπτωση ψηφιακής σύνδεσης εικόνας από PC ( dvi-hdmi) και χρήση αναλογικού ήχου ( καλώδιο από τη πράσινη έξοδο της κάρτας ήχου του pc, στη μαύρη είσοδο της τηλεόρασης )
Αν έκανες σύνδεση αναλογικής εικόνας και ήχου = όλα καλά.
Αν έκανες ψηφιακή σύνδεση εικόνας και ήχου = πάλι όλα καλά.
Πάντως, προτείνω αγορά ηχείων, είναι κρίμα με τόσο καλή εικόνα να έχεις μετριότατο ήχο ^^
Εδώ έχει ένα σωρό τέστάκια, αν συνδέσεις υπολογιστή κατευθείαν στη τηλεόραση:evanfotis, που μπορώ να βρω κάποιο calibration table που λες? δεν εχω ψαξει σχετικά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.