Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν σας 'χαλαει' το design ? το θεωρω πολυ ξεπερασμενο...αν δεν ηταν τοσο αθλια αισθητικα θα την ειχα χτυπησει μεχρι σημερα μιας και εχει παρα πολυ καλη τιμη

ειναι απλα καλο και διακριτικο χωρις ουτε κοκκιναδια και χωρις wow factor.δεν εντυπωσιαζει αλλα απο την αλλη ουτε ασχημο ειναι

Εμένα πάλι ποτέ δεν μου άρεσε το "draw the line" της σόνυ. Με ενοχλεί η διαφανής περιοχή στο κάτω μέρος της τηλεόρασης....

Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και το ψάχνω πολύ σε σχέση με τον ήχο από τις ψηφιακές εισόδους / εξόδους τις TV.
Εάν δώσουμε από PC με HDMI εικόνα και ήχο στην TV (40W5500) και συνδέσουμε ψηφιακά με την Οπτική έξοδο τις TV σε ΑV τι παίρνουμε 5.1 DD η απλά δικάναλο ?
Διαβάζοντας το πρώτο post του φίλου Garret που έκανε τον κόπο και μας έγραψε όλα αυτά τα ωραία reviews λέει :
3. Σύνδεση xbox 360 με HDMI-HDMI και οπτική ίνα από την τηλεόραση στα ηχεία logitech z5500 - Ναι, μπορεί η τηλεόραση να πάρει HDMI ήχο από το Xbox 360 και να τον μεταφέρει 5.1 Dolby Digital στα ηχεία!! (Δε χρειαζόμαστε δηλαδή κάποιον μετατροπέα που να μας δίνει οπτική έξοδο στο Xbox 360 ! ).
Aρα κάτι αντίστοιχο δεν πρέπει να ισχύ και με το PC, δηλαδή να παίρνουμε 5.1 ?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και το ψάχνω πολύ σε σχέση με τον ήχο από τις ψηφιακές εισόδους / εξόδους τις TV.
Εάν δώσουμε από PC με HDMI εικόνα και ήχο στην TV (40W5500) και συνδέσουμε ψηφιακά με την Οπτική έξοδο τις TV σε ΑV τι παίρνουμε 5.1 DD η απλά δικάναλο ?
Διαβάζοντας το πρώτο post του φίλου Garret που έκανε τον κόπο και μας έγραψε όλα αυτά τα ωραία reviews λέει :
3. Σύνδεση xbox 360 με HDMI-HDMI και οπτική ίνα από την τηλεόραση στα ηχεία logitech z5500 - Ναι, μπορεί η τηλεόραση να πάρει HDMI ήχο από το Xbox 360 και να τον μεταφέρει 5.1 Dolby Digital στα ηχεία!! (Δε χρειαζόμαστε δηλαδή κάποιον μετατροπέα που να μας δίνει οπτική έξοδο στο Xbox 360 ! ).
Aρα κάτι αντίστοιχο δεν πρέπει να ισχύ και με το PC, δηλαδή να παίρνουμε 5.1 ?

Ναι γινεται αυτο και στο PC (HDMI-HDMI) αλλα μονο οταν ο ηχος ειναι Dolby Digital 5.1 η stereo.

Δεν παιζει DTS:rifle: οπως και καμια αλλη.

Sorry που ξαναρωτάω ρε παίδες, αλλά είμαι λίγο άσχετος... Αν συνδέσουμε HDMI-HDMI το HTPC με την τηλεόραση, από τα ηχεία της τηλεόρασης θα ακούγεται ο ήχος του HTPC??

Sorry που ξαναρωτάω ρε παίδες, αλλά είμαι λίγο άσχετος... Αν συνδέσουμε HDMI-HDMI το HTPC με την τηλεόραση, από τα ηχεία της τηλεόρασης θα ακούγεται ο ήχος του HTPC??
Αν η κάρτα σου δίνει και ήχο από το HDMI τότε λογικά ναι-bye-

Την αγόρασα και εγώ σήμερα στις 46" απο Multirama στα 1299 σε 18άτοκες.Αύριο θα μου την παραδώσουν.Ποιό είναι το τελευταίο firmware που έχει κυκλοφορήσει και που μπορώ να το κατεβάσω?

στο mall εχει στημενη την 52w5500 να παιζει bluray disc. Παρατηρησα οτι στις γρηγορες σκηνες,αφηνε θολουρα στα περιγραμματα π.χ. των προσωπων. Πως λεγεται το συγκεκριμενο φαινομενο? Ειναι λογικο να υφισταται?

Ειναι το λεγομενο motion blur και υπαρχει λιγο εως πολυ σε ολες τις LCD...

παραυπηρχε στη w5500, μπορει να οφειλεται σε λαθος ρυθμισεις? σε ελλατωματικο panel?..... Ας μας πουν και οι κατοχοι αν το εχουν παρατηρησει...

παραυπηρχε στη w5500, μπορει να οφειλεται σε λαθος ρυθμισεις? σε ελλατωματικο panel?..... Ας μας πουν και οι κατοχοι αν το εχουν παρατηρησει...

Ίσως και να οφείλεται στην ύπαρξη splitter το οποίο δίνει σήμα από την πηγή και στις υπόλοιπες τηλεοράσεις.

Mπορεί να ήταν τα 100Hz απενεργοποιημένα ή κάποιος να είχε βάλει όλα τα κυκλώματα noise reduction στο μέγιστο...

ισως...ας μας πουν και οι κατοχοι τη γνωμη τους...φαινεται οτι ολοι τους αποσυρθηκαν ....

Σε ολες τις τηλεορασεις LCD υπαρχει motion blur , ισως το οτι ηταν η 52αρα να το εκανε πιο εμφανες...

Ισως ομως και καποιες ρυθμισεις να επιδεινωναν την κατασταση...

Last edited: