Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ φίλε μου σκάω που πήρα την 50S10 πριν δύο μήνες 1139. Τότε η 52W5500 σχεδόν παντού είχε 2 χιλιάρικα!
Τώρα θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια.
Αν μπορούν να σου κάνουν τουλάχιστον 2-3 δόσεις.

Φυσικα εχει εγγυηση αντ/πειας ο τσαμπας , δεν ειπε κατι τετοιο ο φιλος...
Σου υπεδειξε αλλο μαγαζι με επισης εγγυηση αντ/πειας και χαμηλοτερη τιμη...
Στην πραξη βεβαια , στο αλλο θα χρεωθεις και κανα 40αρι μεταφορικα , συνεπως , περιπου ιδια θα ερθει...
-bye-

ακριβως!!....ειμαι στο 'τσακ' να την κλεισω...δεν ξερω γιατι περιμενω,ισως για την εκθεση ces, ωστε να δω τι νεο θα βγει στους επομενους 3 μηνες...

Εγω παλι οταν βλεπω τοσο επωνυμη μαρκα, τοσο πολλες ιντσες και σε τοσο χαμηλη τιμη.......φοβαμαι. Πχ η σαμυ η 750 στις 52 ιν, εχει 1980 γιουρο αυτη τη στιγμη στο τεκνικς που ειναι και απο τα πιο φτηνα μαγαζια. (απο οτι λεει ο σκρουτζ) Γιατι αραγε κατρακυλησε η τιμη της σονυ?

Λογω διαφημισης οι LED LCD σαρωνουν στις πωλησεις , αρα ειναι η καλυτερη ευκαιρια να παρει καποιος μια καλη CCFL LCD οπως η W5500...

Ήμουν έτοιμος να πάρω τη W5500, αλλά λόγω προταιρεοτήτων, αλλά και χαρακτηριστικών της που δέ μου κάνουν για το σκοπό που τη θέλω (ευρεία γωνία Θέασης, λεπτό πλαίσιο τα βασικά) θα περιμένω τη νεά φουρνιά με πάνελ UV2A. Μέχρι τότε ο προτζέκτορας κάνει τη δουλειά του μιά χαρά..

Ευρεια γωνια θεασης και τεχνολογια LCD δεν πανε μαζι...

Ισα ισα που οι γωνιες θεασης μειωνονται με καθε νεο μοντελο με αποκορυφωση τηλεορασεις οπως Sharp LE700 και Philips 9704 που αν κουνηθεις 20 μοιρες δεξια αριστερα απο την καθετο να πεφτει η αντιθεση στο 1/3...

Ευρεια γωνια θεασης και τεχνολογια LCD δεν πανε μαζι...
Τουλάχιστον στις επαγγελματικές οθόνες υπολογιστων με πάνελ IPS & AT Polarizer (Nec 2490wuxi - version I and not II)
δέν υπάρχει τέτοιο Θέμα. Τα πάνελ με PVA structure που θεωρούνται καλύτερα για τηλεοράσεις έχουν καλύτερο κόντραστ -βαθύτερο μαύρο (άσχετα άν κάνουν black crush οταν τη βλέπεις ακριβώς απο μπροστά) αλλά χειρότερες πλευρικές θεάσεις δημιουργώντας colour & contrast shift.
Tα νεά πάνελ της Sharp που αναμένεται να επανδρώσουν τα μοντέλα Sony & Philips υπόσχονται αισθητή βελτίωση σε σχέση με τα υπάρχοντα.
Ελπίζω να είναι έτσι..
Άν δέ παθάιναν burn-in οι Plasma, θα είχα πάρει προ πολλού, αλλά επειδή η χρήση απαιτεί στατικές εικόνες είναι κρίμα(άν και γνωρίζω άτομα που χρησιμοποιούν πλάσμα και σάν μονιτορ υπολογιστή... και όσο αντέξουν)

ας ξαναρωτησω αλλη μια φορα τους κατοχους.... εχετε παρατηρησει εντονο το motion blur ?

Απάντηση: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν μου επιτρέπετε επειδή σήμερα το απόγευμα προσπαθούσαμε με τον μπατζανάκη μου να "φέρουμε" την εικόνα μιας 32"W5500 σε υποφερτά επίπεδα να πώ τις εντυπώσεις μου.

Σε αναλογικό σήμα (κακό σήμα περιοχή άνω Γλυφάδας) απλά δεν βλέπεται. Περιγράμματα γύρω από αθλητές που γίνονταν κάτι σαν αύρα σε γρήγορη κίνηση. Η ευκρίνεια δεν κρίνεται...

Σε ψηφιακό κάπως καλύτερα αλλά για μένα μη αποδεκτό.

Σε nova πολύ καλή κίνηση αλλά τα χρώματα ψεύτικα ώς χάλια!!!
Στις λεπτομερείς ρυθμίσεις βάλαμε το κόκκινο στο -5!
Καλή ευκρίνεια. Το αποτέλεσμα εν τέλει ήταν αποδεκτό.

Σε DVD upscaled 1080p πολύ καλή κίνηση και χρώματα και ευκρίνεια.

Άφησα τελευταίο το contrast. Υστερεί σε όλες τις λήψεις.

Αντανακλάσεις υπάρχουν και μάλιστα ενοχλητικές. Συνθήκες φωτισμού δωματίου με πολύ χαμηλό φώς (dimmer) και ώρα θέασης 6:00-7:00τη νύκτα.
Με όλα τα φώτα σβηστά δεν είναι ενοχλητικές (μιλάω πάντα για νυκτερινή θέαση).

Φίλε μου...άνοιξα το thread και έχω πάψει να ασχολούμαι...αυτό τα λέει όλα..απόλαυσε τη w5500, τη χρησιμοποιώ για

1 - Monitor PC / pc gaming

2 - Movies / mkv κλπ μέσω pc

3 - xbox 360 gaming

4 - Λίγη τηλεόραση, κυρίως ποδόσφαιρο - μπάσκετ

Δεν έχω κανένα παράπονο.

ωπ,καλως σε βρηκα.
Πες μου λιγο για ποδοσφαιρο,προφανως απο Νοva βλεπεις...Εντυπωσεις?
Ικανοποιημενος? Απο motion blur πως παει?

Ευχαριστω!

Απάντηση: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν μου επιτρέπετε επειδή σήμερα το απόγευμα προσπαθούσαμε με τον μπατζανάκη μου να "φέρουμε" την εικόνα μιας 32"W5500 σε υποφερτά επίπεδα να πώ τις εντυπώσεις μου.

Μήπως πρέπει να μεταφέρω το post στο νήμα της W5500???...:chinscratch:

Ερώτηση...

Βλέπω ένα "Κ" να ακολουθεί το W5500 στο πλαίσιο. Επειδή λόγω άτοκων μάλλον θα καταλήξω εκεί, ήθελα να ρωτήσω αν αυτό είναι το μοντέλο με τη δυνατότητα διόρθωσης white ballance....

Μέτα απο σκληρά παζάρια στο πλαίσιο (είμαι Θεσσαλονικη και δεν με βολεύει ο Τζαμπας) μου την άφησαν 1490 με παραλαβή σπίτι μου.
Βέβαια μόνο 3 άτοκες. Αλλά μια χαρά.
Μιλάω για την 52.
Έχω να δω τίποτα άλλο η την παίρνω αμέσως?