Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony KDL W5500

Τα 100 Hz σε οποιαδηποτε τηλεοραση χρησιμευουν σε τηλεοπτικο σημα κυριως.

Σε συνδεση με PC , κονσολα κτλ. δεν χρησιμευουν ουσιαστικα σε τιποτα αφου η επιπλεον επεξεργασια προσθετει lag , γι'αυτο αλλωστε και στο game mode οι κατασκευαστες τα απενεργοποιουν.

Απο εκει και περα δεν γνωριζω αν η V5500 ειναι ιδια σε δυνατοτητες με την W5500 εκτος των 100 Hz που ειναι η βασικη διαφορα. Καμια φορα για την μειωση του κοστους υπαρχουν και ουσιαστικες διαφορες στα ηλεκτρονικα που δεν φαινονται απο τις προδιαγραφες.

+1:SFGSFGSF:

Ουδεν σχολιο.

Απάντηση: Sony KDL W5500

[quote/]5. Το μόνο αρνητικό που έχουμε βρει ως τώρα ( επιβεβαιωμένο από άλλα 5-6 άτομα και τους χρήστες kalergman, Neof1z του φόρουμ ) είναι ότι δε μπορούμε να κάνουμε την ψηφιακή εικόνα από Η/Υ ( dvi-hdmi ) να δουλέψει ΜΑΖΙ ΜΕ αναλογικό ήχο ( πράσινη έξοδος της κάρτας ήχου στη μαύρη pc / HDMI 1 audio in της τηλεόρασης ). Αντίθετα με αναλογική εικόνα (vga) και αναλογικό ήχο, έχουμε και εικόνα και ήχο. Συνιστώ όμως την ψηφιακή σύνδεση καθώς η VGΑ χάνει στην ευκρίνεια σε σχέση με την HDMI που δίνει κρυστάλλινη εικόνα!

Το παραπάνω δεν έχει λυθεί ακόμα, το εγχειρίδιο λέει ότι θα πρέπει να δουλεύει με την παραπάνω σύνδεση. Αναμένουμε νεώτερα από τους τεχνικούς της Σόνυ, αλλά δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό.[/quote]

Ξέρει κανένας αν έχει λυθεί το παραπάνω πρόβλημα.
Η εταιρία τι λέει γι´αυτό ?
ή αν υπάρχει καποιος που να δουλέυει κανονικά...
έχω σύνδεση dvi-hdmi και τον ήχο τον δίνω αναλογικά
για μένα είναι σοβάρο πρόβλημα
Ευχαριστώ

Last edited:

Εχω την εντύπωση οτι η W4500 εχει εμφανώς καλυτερη εικονα απο την
W5500, τουλαχιστον σε δορυφορικη ποιοτητα εικονας, απο οτι ειδα στην Ηλεκτρ. Αθ. Κανω λάθος?

Σε καταστήματα δε μπορείς να κρίνεις εικόνα.

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να ισχύει αυτό που λες πάντως.

Εμενα απλως μου φανηκε οτι δεν εχουμε καποια σοβαρη βελτιωση σε σχεση με τα περυσινα μοντελα W , αυτο ομως δεν ειναι απαραιτητα κακο γιατι ηταν ηδη κορυφη για μη LED LCD.

Ξανασκευτειτε παντως τα 100hz, καθως η διαφορα με τα 50 ειναι εμφανεστατη με οποιαδηποτε πηγη.
Η εμπειρια μου πηγαζει απο θεασεις σε w4000 και σαμσουνγκ le37m86. Oι εν λογω tv εχουν αξιοπρεπεστατη αντιθεση, και πολυ ζωντανη εικονα, αλλα οσον αφορα την κινηση, τα frames τα "μετρας" σε γρηγορες σκηνες. Ακομα και στην LG μου 47 7000, που τα 100hz παρουσιαζουν σπασιματα, οταν δουλευουν, η κινηση ειναι μαγικη.
W και οχι V λοιπον δαγκωτο!!!

Συγνωμη, αν μιλας για 32 αλλαζει. Δεν υπαρχει αναγκη στις 32" για 100hz(τουλαχιστον επιτακτικη αναγκη).

οκ thx! Γιατι βρηκα μια 32v4500 σε προσφορα και την παρηγγειλα..

Sony KDL-40W5500K LCD TV 40''

Αξίζει τα 1200 ; Τα παιχνίδια xbox360 παιζονται ή το input lag ......

Re: Sony KDL-40W5500K LCD TV 40''

Μεταφέρθηκε εδώ γιατί αφορά αποκλειστικά την W5500 στην οποία αναφέρεσαι. Οι κάτοχοι είναι οι πιο κατάλληλοι για να σου απαντήσουν :a0210:

Re: Sony KDL-40W5500K LCD TV 40''

Αν την θελεις αποκλειστικα για παιχνιδια τοτε δεν χρειαζεσαι τα 100 Hz oποτε και μια V5500 σου ειναι αρκετη. Ο λογος εχει αναφερθει εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44629&page=4

Εκανα μια βολτα και μπορεσα να δω τις w5500 B650 B7000 ,ειμαι κατοχος μιας w4000 και απολυτα ικανοποιημενος ( ας με πρηζει ο L0st2 για τα 100Ηz που δεν εχω) ,η 5500 (δεν ξερω αν εφταιγαν οι ρυθμισεις) με απογοητευσε ειδα ενα πραγμα τοσο ξεθωριασμενο σε σχεση με μια Β650 που επαιζε διπλα που απο τα νευρα μου( Σονακιας ) πηρα το κοντρολ και αρχισα να σκαλιζω αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι δραστικα, και ενταξει οι Σονυ δειχνουν τα χρωματα οπως πραγματικα ειναι και δεν τα "εμπλουτιζουν" οπως οι Σαμμυ και Γκοντσταρ ,αλλα αυτο ηταν σαν ξεπλυμα ετσι εδεινε σε σχεση με Ζ4500 στα αριστερα της και μια Β650 στα δεξια της ,εσεις που κατι καλυτερο βλεπετε πειτε μου αν ισχυει αυτο

οχι σε καμια περιπτωση δεν ισχυει,οι default ρυθμισεις ειναι πραγματικα για τα μπαζα

Απο σημερα ειμαι κατοχος μιας KDL40W5500. Η αρχικη εντυπωση απο θεαση αναλογικων καναλιων, δορυφορων και avi, ειναι αρκετα (έως πολύ) καλη.
Η αποσταση θεασης των τριων μετρων, για stadard definition, θεωρω οτι ειναι απολυτα αποδεκτη, τουλαχιστον οσον αφορα την συγκεκριμενη TV.

Last edited: