Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony KDL W5500

Παιδια, μια ερωτηση. Οταν την ανοιγω απο το τηλεχειριστηριο κανει μερικα -δευτερολεπτα (5-6) να ανοιξει και να δω εικονα. Να υποθεσω οτι ειναι φυσιολογικη η καθυστέρηση?

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.
Μολις ειδα στο manual οτι υπαρχει και η ενεργοβορα ρυθμιση quick start για αμεσο ξεκινημα.

Απάντηση: Sony KDL W5500

Όσες plasma-lcd έχω δει έχουν καθυστέρηση στο άνοιγμα αλλά και στο zapping οπότε μάλλον είναι καθολικό το φαινόμενο.Νομίζω είναι από τους λίγους τομείς όπου οι CRT υπερτερούν. Βέβαια τα 15 δευτερολεπτα μου φαίνονται πολλά. Με βάλατε σε σκέψεις τώρα. Πάω να μετρήσω τη δικιά μου. :flipout:

Κανονικό είναι.

Στο ζάπινγκ αλλάζει άμεσα όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα.

(Όχι πως είναι πρόβλημα τα 15" αλλά λέμε τώρα :p )

40w5500 tv

Παιδια πηρα την 40w5500 sony bravia....
θα ηθελα την βοηθεια σας..
θελω να μου δωσετε αναλυτικα..τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να παρω την καλυτερη ποιοτιτα εικονας....
οποιος μπορει να βοηθησει...!!!!!

Re: 40w5500 tv

Παιδια πηρα την 40w5500 sony bravia....
θα ηθελα την βοηθεια σας..
θελω να μου δωσετε αναλυτικα..τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να παρω την καλυτερη ποιοτιτα εικονας....
οποιος μπορει να βοηθησει...!!!!!

Κατι ρυθμισεις υπαρχουν εδω: http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W5500/Settings.htm

Επιτρεψε με ομως να σε ρωτησω, οπως και τους αλλους φιλους του thread, αυτοκολητα λειτουργιων (πχ 100Hz ή Motionflow), ειχε κολημενα επάνω της μολις την βγαλατε απο την συσκευασια?
Ρωτω γιατι η δικη μου δεν ειχε αυτοκολητα και εχω και αλλους καποιους αλλους λογους να πιστευω οτι ειναι δευτερο χερι.

Last edited:

Κατι ρυθμισεις υπαρχουν εδω: http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W5500/Settings.htm

Επιτρεψε με ομως να σε ρωτησω, οπως και τους αλλους φιλους του thread, αυτοκολητα λειτουργιων (πχ 100Hz ή Motionflow), ειχε κολημενα επάνω της μολις την βγαλατε απο την συσκευασια?
Ρωτω γιατι η δικη μου δεν ειχε αυτοκολητα και εχω και αλλους καποιους αλλους λογους να πιστευω οτι ειναι δευτερο χερι.

Ουτε εμενα ειχε.

Όταν την άνοιξες πρώτη φορά έκανε κανονικά σάρωση για κανάλια κλπ ή ήταν έτοιμα ?

Ένας τρόπος για να είσαι σίγουρος είναι να τσεκάρεις τις ώρες λειτουργίας από το service menu.

Απο σημερα ειμαι κατοχος μιας KDL40W5500.

Δεν σταθηκα τυχερός. Η εξαιρετικη κατα τα αλλα τηλεοραση παρουσιαζε το γνωστο φαινομενο των LCD με αρκετα εκτεταμενη ανομοιομορφια φωτεινοτητας στις επανω γωνίες της οθονης, και επεστραφη πάραυτα στο (καλο) καταστημα. (Την θεση της πηρε η Samsung 650)

Είμαι και εγώ Υποψήφιος ΚΑΤΟΧΟΣ και θα ήθελα να ρωτήσω το dlna wireless μπορεί να γίνει? Γενικά είστε ικανοποιημένοι απο την αγορά σας?

Είμαι και εγώ Υποψήφιος ΚΑΤΟΧΟΣ και θα ήθελα να ρωτήσω το dlna wireless μπορεί να γίνει? Γενικά είστε ικανοποιημένοι απο την αγορά σας?

Θεωρητικα ναι.Αλλα δεν εχει της δυνατοτητες της samsung οποτε δεν αξιζει τον κοπο για μενα τουλαχιστον που εχω μονιμο PC πανω στην TV.

Εδω και δυο μηνες που την εχω ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

Δεν σταθηκα τυχερός. Η εξαιρετικη κατα τα αλλα τηλεοραση παρουσιαζε το γνωστο φαινομενο των LCD με αρκετα εκτεταμενη ανομοιομορφια φωτεινοτητας στις επανω γωνίες της οθονης, και επεστραφη πάραυτα στο (καλο) καταστημα. (Την θεση της πηρε η Samsung 650)

Και οι εντυπώσεις σου τελικά ποιές είναι? SONY H SAMSUNG?

Virtus φιλε καλησπερα. Να ξερεις οτι, οποια και να παρεις απο αυτες, λαθος δεν κανεις. Η sony ειναι δεδομενα ποιοτικη TV(ακομα χαζευω την w4000 οποτε παω στον κολητο), αλλα και οι φετινες σαμυ θεωρω οτι στεκονται στα ισα απεναντι στις sony, + οτι εχουν και τα ψιψιψψινια...
Απλα, ακομα δεν εχουμε δει τις νεες sony...:ears:

Τι να σου πω φιλε μου. Σε αλλα χαρακτηριστικα κερδιζει η μια και σε αλλα η αλλη. Ειμαι ενθουσιασμενος με την Samsung, αλλα η πρωτη μου επιλογη ηταν και παραμενει η Sony. (χωρις bleeding φυσικα) Μην τρελαθουμε και για μια τηλεοραση, ετσι?-bye-