55"?????????? εισαι παλιοχαρακτηρας, το ξερεις?Έγινε η παραγγελία για την52W5500 και θα την έχω την άλλη εβδομάδα. Ελπίζω να έκανα την σωστή κίνηση.........έναντι της Β750
Ευχαριστώ φίλε, επίσης. Αντε να δούμε και να κάνουμε τις συγκρίσεις μας με τις προγενέστερες .....
55"?????????? εισαι παλιοχαρακτηρας, το ξερεις?
Εμενα η B750 με διεγυρει περισσοτερο, αλλα οι 55" ιντσες μιας κλασικης αξιας, οπως η sony, ειναι καθοριστικες...Αντε με το καλο...
![]()
Πωπωπω...οσαν το κορακα περιμενει ο μπουρδ...εε μπουντα. Ασε και τπτ να πεσει κατω ρε αετοπουλο.:chinese:Ηθελε να γραψει (αλλα λογω ηλικιας και τυφλοποντικιασης ....ΔΕΝ)
52"?????????? εισαι παλιοχαρακτηρας, το ξερεις?
Εμενα η B750 με διεγΕΙρει περισσοτερο, αλλα οι 52" ιντσες μιας κλασικης αξιας, οπως η sony, ειναι καθοριστικες...Αντε με το καλο...
Καλοριζικη virtus καλες θεασεις
τωρα το μονο + που θα ειχες με την Β750 ειναι οτι παιζει και ρολο καθρεπτη (λογω crystal clear panel) και μπορεις την ωρα που βλεπεις την ταινια να φταιχνεις και τα μαλια σου η να ξυριζεσαι :eviltongue::eviltongue::eviltongue::eviltongue::eviltongue:
Πωπωπω...οσαν το κορακα περιμενει ο μπουρδ...εε μπουντα. Ασε και τπτ να πεσει κατω ρε αετοπουλο.:chinese:
εχεις καποιο πακετο με HD καναλια ή οτι υπαρχει σε FTA;Αμαν έχω 20 μέρες στέρηση HD. Ουτε φαντάρος να ήμουν.....
Καθως εχεις στερηση, σου προτεινω να κανεις τις ρυθμησεις για το τηλεοπτικο στο "τερας", απο τουλαχιστον 5 μετρα αποσταση, γιατι θα αγριευτεις. Ετσι και γω, εδωσα την 47 7000, και οσπου να κριθει το θεμα μας με τα πιστωτικα, εβλεπα σε μια 37". Μολις παρελαβα την 46β650 φρικαρα στα τηλεοπτικα, απο τα 2 μετρα:bigcry:Έρχεται το ''κτήνος'' αύριο απόγευμα παίδες. Αμαν έχω 20 μέρες στέρηση HD. Ουτε φαντάρος να ήμουν.....
Καθως εχεις στερηση, σου προτεινω να κανεις τις ρυθμησεις για το τηλεοπτικο στο "τερας", απο τουλαχιστον 5 μετρα αποσταση, γιατι θα αγριευτεις. Ετσι και γω, εδωσα την 47 7000, και οσπου να κριθει το θεμα μας με τα πιστωτικα, εβλεπα σε μια 37". Μολις παρελαβα την 46β650 φρικαρα στα τηλεοπτικα, απο τα 2 μετρα:bigcry:
go away noob...Αλλο η Σονυ αλλο η Σαμσουνγκ φιλαρακι ,το SD μια χαρα και σε 52' ,μη μπερδευεσαι![]()
go away noob...
Εισαι ανωριμος! το ηξερες αυτο?:smokin:Niggah :afro: you r my :willy:tch
Εισαι ανωριμος! το ηξερες αυτο?:smokin:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.