Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

sakis7 μήπως αργεί πολύ να διαβάσει και κάνει επανεκκίνηση;Δοκίμασε ένα δίσκο σου με πολύ λίγα αρχεία/φακέλους μέσα.

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη tv άλλα σε 50 πώς τα πάει στα κανάλια της digea έχει καλή εικόνα η να πάω σε 42 η απόσταση θέασης είναι 2,80m και πάνω, και ακόμα ένα παίζει video mkv γιατί όταν το ρώτησα μου είπαν ότι δεν παίζει.

Στις 50 να πας καλύτερα. Μια χαρα είναι στη Digea, κάνει καλή δουλειά στη βελτίωση της εικόνας. Διαβάζει mkv και ελληνικους υπότιτλους.

Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ για την απάντηση κάτι που ξέχασα να ρωτήσω πριν στις 50 είναι 100Hz πραγματικά η 50Hz γιατί το ρωτάω και λένε όλη 400Hz και μαλλον θα αναφέρονται στο Motionflow XR400Hz.

Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ για την απάντηση κάτι που ξέχασα να ρωτήσω πριν στις 50 είναι 100Hz πραγματικά η 50Hz γιατί το ρωτάω και λένε όλη 400Hz και μαλλον θα αναφέρονται στο Motionflow XR400Hz.
Είναι 100 Hz πραγματικά από πάνελ η 50αρα και 50 Hz η 42αρα.
Στην απόστασή σου επιβάλλεται τουλάχιστον η 50αρα και ναι στη Digea που την έχω δει σε φίλο είναι πάρα πολύ καλή.
Στα λεφτά της και όχι μόνο, είναι η καλύτερη επιλογή, αν δεν ενδιαφέρει το 3D.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω σε όλους για της απάντησης.

καλησπέρα
αγόρασα την 50άρα το Σάββατο από τον Κωτσόβολο 599
σήμερα το βράδυ παρατήρησα έντονο clouding κυρίως στις άκρες του panel
σκέφτομαι να την γυρίσω πίσω και να ζητήσω τα χρήματά μου γιατί πολύ φοβάμαι πως και αντικατάσταση να γίνει πάλι λίγο πολύ θα αντιμετωπίσω τα ίδια...
έχει κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα;
έχει πετύχει κάποιος επιστροφή χρημάτων από την συγκεκριμένη αλυσίδα;

Μην λες τέτοια γιατί παρήγγειλα την w706b και περιμένω να παραλάβουν για να μου την στείλουν, ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η νέα παρτίδα...Γενικά πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι, αντιθέτως μόνο καλά σχόλια για την τηλεόραση!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ασχολήσου με τις ρυθμίσεις, αν δεν ξέρεις καλά φώναξε κάποιον που να γνωρίζει και θα είσαι οκ.
Γενικώς δεν έχουν τέτοια προβλήματα αυτές, είναι θέμα ρυθμίσεων, το << έχω δει το έργο >> σε δύο φίλους, ό ένας με 829 και ό άλλος με 705.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα
σκέφτομαι να την γυρίσω πίσω και να ζητήσω τα χρήματά μου γιατί πολύ φοβάμαι πως και αντικατάσταση να γίνει πάλι λίγο πολύ θα αντιμετωπίσω τα ίδια...

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την ιδια μπορεις να μας πεις σε μαυρο φοντο φαινεται εντονα? Οταν λες clouding μηπως εννοεις light bleed, η διαφορα ειναι οτι το clouding μπορει να εμφανιστει σε οποιοδηποτε μερος της οθονης και φανεται σαν συννεφακια σε μαυρο φοντο, και το δευτερο ειναι φως που διαφευγει απο τα ακρα του πανελ επειδη εκει βρισκονται τα λεντακια του φωτισμου. Σε αυτη την τηλεοραση τα λεντακια φωτισμου βρισκονται μονο στην κατω μερια της τηλεορασης οποτε light bleed δλδ μια φωτεινη μπαρα σε μαυρο φοντο(συνηθως με κατι φωτεινο στο υπολοιπο πανελ για να μην σβηνει εντελως) μονο απο εκει θα φαινεται.

Πες μας οταν το ξανακοιταξεις.

καλησπέρα

Οποιος βιαζεται σκονταφτει,για δεκα ημερες εχασα την προσφορα αλλα που να το ξερω. Η τηλεοραση ειναι καλη μην την φοβασαι,ρυθμιση θελει και στα χρηματα της ειναι τελεια.

ασχολήθηκα μαζί της πειράζοντας τις ρυθμίσεις eco και εφαρμόζοντας τις τιμές εικόνας του xavito αλλά τίποτα...
είναι clouding 99/100 αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό, βρίσκεται όπως είπα στις γωνίες του panel όταν κάθομαι απέναντί της στα τρία μέτρα και τα μάτια μου είναι στο ύψος του κέντρου της οθόνης το οποίο παραδόξως κέντρο είναι μαύρο (κατράμι), όταν όμως την κοιτάξω από γωνία ή από ύψος τότε όλη η οθόνη αποκτά ομοιόμορφο φωτισμό και το μαύρο (κατράμι) χάνεται!
σημειωτέον ότι το πρώτο βράδυ βλέποντας ταινία σε σκοτεινό δωμάτιο δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό ενώ το είχα στο μυαλό μου!
αύριο την γυρίζω πίσω αν δεν βρω άκρη σήμερα...

paourismp LCD είναι,πήγαινε για πλάσμα ή OLED

ασχολήθηκα μαζί της πειράζοντας τις ρυθμίσεις eco και εφαρμόζοντας τις τιμές εικόνας του xavito αλλά τίποτα...
είναι clouding 99/100 αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό, βρίσκεται όπως είπα στις γωνίες του panel όταν κάθομαι απέναντί της στα τρία μέτρα και τα μάτια μου είναι στο ύψος του κέντρου της οθόνης το οποίο παραδόξως κέντρο είναι μαύρο (κατράμι), όταν όμως την κοιτάξω από γωνία ή από ύψος τότε όλη η οθόνη αποκτά ομοιόμορφο φωτισμό και το μαύρο (κατράμι) χάνεται!
σημειωτέον ότι το πρώτο βράδυ βλέποντας ταινία σε σκοτεινό δωμάτιο δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό ενώ το είχα στο μυαλό μου!
αύριο την γυρίζω πίσω αν δεν βρω άκρη σήμερα...

Φιλε μου αυτο που περιγραφεις δεν ειναι clouding. Αυτη η παραμορφωση του μαυρου ειναι η χαμηλη γωνια θεασης που εχουν τα LCD πανελ τυπου VΑ. Αν την κοιτας στο κεντρο και ειναι μαυρο τοτε η τηέοραση δεν εχει απολυτος τιποτα. και εγω το ιδιο ειχα παρατηρησει με την Samsung 46ΕΗ3060 που εχω αλλα το συνηθισα. Τωρα αν σε ενοχλει τοτε παρε πλασμα η OLED οπως λεει και ο εμπειρoς φιλος XAVITO. Παντως στο λεω ειλικρινα αν δεν βλεπεις κομματια συννεφου οταν την κοιτασ στα ισα τοτε δεν εχει τιποτα. Φιλικα στο λεω. Καλη συνεχεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις

Φιλε μου αυτο που περιγραφεις δεν ειναι clouding. Αυτη η παραμορφωση του μαυρου ειναι η χαμηλη γωνια θεασης που εχουν τα LCD πανελ τυπου VΑ. Αν την κοιτας στο κεντρο και ειναι μαυρο τοτε η τηέοραση δεν εχει απολυτος τιποτα. και εγω το ιδιο ειχα παρατηρησει με την Samsung 46ΕΗ3060 που εχω αλλα το συνηθισα. Τωρα αν σε ενοχλει τοτε παρε πλασμα η OLED οπως λεει και ο εμπειρoς φιλος XAVITO. Παντως στο λεω ειλικρινα αν δεν βλεπεις κομματια συννεφου οταν την κοιτασ στα ισα τοτε δεν εχει τιποτα. Φιλικα στο λεω. Καλη συνεχεια.

αυτό που προσπαθώ να περιγράψω είναι σαν και αυτό
SonyBraviaXBR55HX929Clouding2.jpg

την κράτησα και σήμερα πάντως για να δω αν μου κάνει τα ίδια...

Ναι αυτό είναι πολύ συννεφιά και νομίζω πως ότι ρυθμίσεις και να κάνεις , δε θα καταφέρεις και πολλά.
Στη θέση σου θα τη γύριζα πίσω , όπως σωστά και εσύ είπες.
Δυστυχώς έπεσες στη περίπτωση, σπάνια φέτος οι σονυ βγάζουν τέτοια θέματα. Αλλαγή λοιπόν.
Η μοναδική περίπτωση που θα εξέταζα είναι, να την έχεις σε << δυναμική >> κατάσταση προβολής ή κατά λάθος σε προβολή καταστήματος, διότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο , αυτό που βλέπεις είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δε φαντάζομαι όμως να ισχύουν αυτά......

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και πως θα ελεγξει οτι και η καινουρια δεν θα εχει?

Πάντως αυτή η φωτογραφία paourismp , δεν είναι από KDL-W70xB .
Από που είναι αλήθεια;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσ

αυτό που προσπαθώ να περιγράψω είναι σαν και αυτό
SonyBraviaXBR55HX929Clouding2.jpg

την κράτησα και σήμερα πάντως για να δω αν μου κάνει τα ίδια...

Φιλε μου καλο ειναι να εισαι πιο ακριβης. Αυτο αντιμετωπιζεις η κατι σαν και αυτο γιατι αυτη η τηλεοραση δεν ειναι η Sony w706. Αν ειναι ομως τοσο ασχημα(επετρεψε μου να αμφιβαλλω οτι φαινεται ετσι στην δικια σου γιατι η φωτο ειναι overexposed) μπορω να σου προτεινω ενα κολπακι που αν θα το κανεις θα το κανεις με την δικη σου ευθυνη και με πολυ προσοχη. Εμενα μου ειχε τυχει και σχεδον εξαφανιστηκε το clouding. Θα παρεις ενα πανακι ειδικο για σκονη δλδ να ειναι μαλακο και με αυτο απο τη μεση της οθονης και με μαλακες κινησεις θα αρχισεις να κανεις ενα μασαζ προς τα εξω. Κανε λιγο για αρχη ξανα δες την τηλεοραση απο μπροστα και δες αν μετακινειτε καλο ειναι να παιζεις μια μαυρη οθονη στην τηλεοραση αλλα να προσεχεις να μην σβηνει εντελως ο οπισθιος φωτισμος ωστε να μπορεις να δεις το clouding. Σιγουρα θα το δεις να κινειται και ισως να μειωνεται αισθητα. Για καλυτερα αποτελεσματα καλο ειναι να εχεις λασκαρεις και λιγο τις βιδες πισω απο την οθονη της τηλεορασης αλλα συνηθως μειωνεται και χωρις αυτο. Επιμενω οτι αυτο αν το κανεις προσεχτικα δεν θα βλαψεις την τηλεοραση σου αλλα πρεπει να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικος.

Αν ειναι ομως τοσο πολυ και φαινεται τοσο πολυ σε απλη θεαση τοτε να την επιστρεψεις αλλα να μας πεις σε ποιον Κωτσοβολο θα ειναι ωστε να μην παω εκει :) . Ελπιζω να εχεις καλα αποτελεσματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews

η φωτογραφία δεν είναι δική μου (με την κάμερά μου δεν μπόρεσα να βγάλω αποτέλεσμα), έκανα απλά μια αναζήτηση στο google και μου έβγαλε κάποιες και επέλεξα αυτή που πλησίαζε την δική μου χθεσινή κατάσταση σε υπερθετικό βαθμό μπορώ να πω.
σήμερα όμως ως δια μαγείας σχεδόν ανύπαρκτο (έφταιγε που έπαιζε από το πρωί?), μάλλον τελικά είναι παραμόρφωση λόγω γωνίας θέασης όπως προείπε ο elgriego και αυτό γιατί αν σηκωθώ λίγο από τον καναπέ ή αν κοιτάξω από το πλάι το panel αποκτά ομοιομορφία!
κάθισα λοιπόν είδα και δυο ταινιούλες και μπορώ να πω σχεδόν σίγουρα ότι είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος... αν χρειαστεί πάντως θα δοκιμάσω και το πιο πάνω κολπάκι...
σας ευχαριστώ πολύ όλους!:a0210: