Είναι 100 Hz πραγματικά από πάνελ η 50αρα και 50 Hz η 42αρα.Ευχαριστώ για την απάντηση κάτι που ξέχασα να ρωτήσω πριν στις 50 είναι 100Hz πραγματικά η 50Hz γιατί το ρωτάω και λένε όλη 400Hz και μαλλον θα αναφέρονται στο Motionflow XR400Hz.
καλησπέρα
αγόρασα την 50άρα το Σάββατο από τον Κωτσόβολο 599
σήμερα το βράδυ παρατήρησα έντονο clouding κυρίως στις άκρες του panel
σκέφτομαι να την γυρίσω πίσω και να ζητήσω τα χρήματά μου γιατί πολύ φοβάμαι πως και αντικατάσταση να γίνει πάλι λίγο πολύ θα αντιμετωπίσω τα ίδια...
έχει κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα;
έχει πετύχει κάποιος επιστροφή χρημάτων από την συγκεκριμένη αλυσίδα;
καλησπέρα
αγόρασα την 50άρα το Σάββατο από τον Κωτσόβολο 599
σήμερα το βράδυ παρατήρησα έντονο clouding κυρίως στις άκρες του panel
σκέφτομαι να την γυρίσω πίσω και να ζητήσω τα χρήματά μου γιατί πολύ φοβάμαι πως και αντικατάσταση να γίνει πάλι λίγο πολύ θα αντιμετωπίσω τα ίδια...
έχει κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα;
έχει πετύχει κάποιος επιστροφή χρημάτων από την συγκεκριμένη αλυσίδα;
ασχολήθηκα μαζί της πειράζοντας τις ρυθμίσεις eco και εφαρμόζοντας τις τιμές εικόνας του xavito αλλά τίποτα...
είναι clouding 99/100 αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό, βρίσκεται όπως είπα στις γωνίες του panel όταν κάθομαι απέναντί της στα τρία μέτρα και τα μάτια μου είναι στο ύψος του κέντρου της οθόνης το οποίο παραδόξως κέντρο είναι μαύρο (κατράμι), όταν όμως την κοιτάξω από γωνία ή από ύψος τότε όλη η οθόνη αποκτά ομοιόμορφο φωτισμό και το μαύρο (κατράμι) χάνεται!
σημειωτέον ότι το πρώτο βράδυ βλέποντας ταινία σε σκοτεινό δωμάτιο δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό ενώ το είχα στο μυαλό μου!
αύριο την γυρίζω πίσω αν δεν βρω άκρη σήμερα...
Φιλε μου αυτο που περιγραφεις δεν ειναι clouding. Αυτη η παραμορφωση του μαυρου ειναι η χαμηλη γωνια θεασης που εχουν τα LCD πανελ τυπου VΑ. Αν την κοιτας στο κεντρο και ειναι μαυρο τοτε η τηέοραση δεν εχει απολυτος τιποτα. και εγω το ιδιο ειχα παρατηρησει με την Samsung 46ΕΗ3060 που εχω αλλα το συνηθισα. Τωρα αν σε ενοχλει τοτε παρε πλασμα η OLED οπως λεει και ο εμπειρoς φιλος XAVITO. Παντως στο λεω ειλικρινα αν δεν βλεπεις κομματια συννεφου οταν την κοιτασ στα ισα τοτε δεν εχει τιποτα. Φιλικα στο λεω. Καλη συνεχεια.
αυτό που προσπαθώ να περιγράψω είναι σαν και αυτό
![]()
την κράτησα και σήμερα πάντως για να δω αν μου κάνει τα ίδια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.