Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε ολους κ από μενα. Εκανα online παραγγελεια την Sony KDL50W706 σε πολύ καλη τιμη στα 650ευρω. Αυτό που δεν φαινεται στη παραγγελια είναι αν είναι η σειρα a η b. Υπαρχει καποια διαφορα?

Νομιζω στη W706 δεν υπάρχει Α ούτε Β σκέτο αλλά BS επειδή έχει ασημί πλαίσιο.

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κανονικά ο κωδικός είναι KDL-50W705BBAEP και KDL-50W706BSAEP.
B=black
S=silver

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

sakis7 διάβασε εδώ post #4

Δεν υποστηρίζει flash .

Λύσεις: α)android tv box
β)blu ray player που να υποστηρίζει flash ,(aggs70s το BD-H6500,το υποστηρίζει; ).
γ)android smartphone ή tablet με υποστήριξη MHL.
δ)άλλη tv

Δεν εχω δοκιμασει,στο προσπεκτους λεει οτι υποστηριζει και Flash και Quick Time θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ.

Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι κάτοχος της KDL 42W706B/S εδώ και περίπου 1 μήνα. Εξαιρετική οθόνη για τα λεφτά της αλλά απογοητευτικό media player. Συγκεκριμένα, 8 στις 10 φορές που συνδέω στην θύρα USB εξωτερικό δίσκο για αναπαραγωγή MP4, MKV etc. Διαβάζει περίπου τα μισά folders ενώ όταν επιλέγω αναπαραγωγή μου βγάζει μήνυμα «Unfortunately the Media Player has stopped" and OK button to press» αν δεν προλάβω να πατήσω το ok η τηλεόραση κάνει επανεκκίνηση !!! Το παράδοξο είναι ότι μερικές φορές κάνει την αναπαραγωγή κανονικά αν προλάβω να επιλέξω αρχείο πριν κρασάρει… Η τηλεόραση έχει το τελευταίο update, (το έκανε αυτόματα μέσω wifi όταν την αγόρασα) και κατά τα άλλα είναι άψογη σε SD & Blue ray. Στα ξένα fora βρήκα παρόμοια θέματα και σε συσκευές της σειράς 8. Έχει κάποιος φίλος παρόμοια προβλήματα ? Κάποιο workaround ίσως ? Να σημειωθεί ότι ο δίσκος είναι 500gb και στην Samsung που έχω εδώ και 5 χρόνια παίζει άψογα, βλέπει όλα τα folders και τα αρχεία χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι κάτοχος της KDL 42W706B/S εδώ και περίπου 1 μήνα. Εξαιρετική οθόνη για τα λεφτά της αλλά απογοητευτικό media player. Συγκεκριμένα, 8 στις 10 φορές που συνδέω στην θύρα USB εξωτερικό δίσκο για αναπαραγωγή MP4, MKV etc. Διαβάζει περίπου τα μισά folders ενώ όταν επιλέγω αναπαραγωγή μου βγάζει μήνυμα «Unfortunately the Media Player has stopped" and OK button to press» αν δεν προλάβω να πατήσω το ok η τηλεόραση κάνει επανεκκίνηση !!! Το παράδοξο είναι ότι μερικές φορές κάνει την αναπαραγωγή κανονικά αν προλάβω να επιλέξω αρχείο πριν κρασάρει… Η τηλεόραση έχει το τελευταίο update, (το έκανε αυτόματα μέσω wifi όταν την αγόρασα) και κατά τα άλλα είναι άψογη σε SD & Blue ray. Στα ξένα fora βρήκα παρόμοια θέματα και σε συσκευές της σειράς 8. Έχει κάποιος φίλος παρόμοια προβλήματα ? Κάποιο workaround ίσως ? Να σημειωθεί ότι ο δίσκος είναι 500gb και στην Samsung που έχω εδώ και 5 χρόνια παίζει άψογα, βλέπει όλα τα folders και τα αρχεία χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δοκίμασε και με ένα άλλο σκληρό δίσκο, είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα από αυτή την αιτία και ας σου παίζει καλά σε άλλη TV, έχει συμβεί ξανά το ίδιο φαινόμενο.

Καλησπέρα μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βρήκες αυτή την τιμή?
Ευχαριστώ
Η τιμΗ ήταν για μόλις μια ήμερα στον Κοτσωβόλο και μόνο για παραγγελία online...πάντως η Εβδομαδα αυτή προσφέρεται για αγορά τν σε καλή τιμΗ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

sakis7 διάβασε εδώ post #4

Δεν υποστηρίζει flash .

Λύσεις: α)android tv box
β)blu ray player που να υποστηρίζει flash ,(aggs70s το BD-H6500,το υποστηρίζει; ).
γ)android smartphone ή tablet με υποστήριξη MHL.
δ)άλλη tv
ευχαριστω xavito!

παιδια μήπως ξέρετε το Sony One Flick remote ή Touchpad Remote Control RMF-ED004 εχει την ιδια χρηση με το αντιστοιχο της samsung και αν ναι που μπορει να το προμηθευτεί καποιος?

Επιτέλους μόλις ξεμπέρδεψα από τη δουλειά κ πήγα κ παρέλαβα τη τηλεόραση 50W706B.Η σύνδεση με WiFi έγινε τάχιστα και αυτό που πρόλαβα είναι να συνδέσω τον ΟΤΕΤV Κ την δορυφορική καθότι επίγεια ακόμα όχι. Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι ότι η τηλεόραση κλείνει μόνη της Κ ξανά ανοίγει ανά τακτά χρονικά διαστηματα . Επίσης οι ρυθμισεις της εικόνας πρέπει να γίνουν σε σημα της επίγειας κεραίας?

Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι ότι η τηλεόραση κλείνει μόνη της Κ ξανά ανοίγει ανά τακτά χρονικά διαστηματα.

Παράλογο, παράδοξο και πιθανό πρόβλημα. Η τροφοδοσία ρεύματος είναι OK?

Το πρόβλημα δυστυχώς επιδεινωθηκε! Μολις μιλησα με το support 360 του Κωτσοβολου, εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων αλλα τζιφος. Τη πακεταρισα κ αυριο πρωι πρωι τη παω πισω για αντικατασταση!!!Γαμω τη γκαντεμιά μου...Εχει και το ματς σημερα!

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι ότι η τηλεόραση κλείνει μόνη της Κ ξανά ανοίγει ανά τακτά χρονικά διαστηματα .
Στο έκανε όταν έβλεπες από συγκεκριμένη πηγή ?

όχι, το εκανε και σε θεαση digea και σε οτε και στο youtube!κατι σαν restart ανα 5 λεπτα!

όχι, το εκανε και σε θεαση digea και σε οτε και στο youtube!κατι σαν restart ανα 5 λεπτα!

Συγνωμη φιλε μου που θα στο πω αλλα και σε μενα που εχω Samsnung εκανε ακριβως τα ιδια και εντέλει ηταν το τροφοδοτικο.Η δικια μου ανοιγοκλεινε στο ακυρο αλλα οχι με την συχνοτητα της δικια σου μεχρι που εφτασε ''Παλι καλα'' δυο μηνες πριν την εγγυηση να επιδεινωθει το προβλημα και τελικα να γινει επισκευη.Βεβαια εγω επρεπε να την παω σε δευτερο τεχνικο εκτος πόλεως(εξοδα αποστολης δικα μου) διοτι ο πρωτος και μαλιστα γνωστος ελεγε οτι εαν δεν εβλεπε το προβλημα μπροστα του δεν μπορουσε να τσεκαρει εαν ηταν το τροφοδοτικο η κατι αλλο.Ελπιζω εσυ να εισαι πιο τυχερος.

Ευτυχώς μετά από μια μικρή ταλαιπωρία αφού η τηλεόραση στο κατάστημα που πήγε για έλεγχο έπαιζε κανονικά, διαπίστωσα ότι μονταροντας μια μια την εξωτερική πηγή (ΟΤΕ,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΌ,PS3)και τέλος τον HD μεσω USB, το restart οφείλονταν στο USB! Κάτι πρέπει να παίζει με τον σκληρό...Πάντως στην ουσία, η τηλεόραση είναι συμσυμπεριφέρεται άψογα με πολύ ζωντανά χρώματα ειδικά στα δορυφορικά HD κανάλια στον Astra!

sakis7 μπορεί να οφειλόταν στο ότι το βύσμα της τροφοδοσίας δεν εφαρμόστηκε σωστά στην αντίστοιχη υποδοχή της πλάτης της τηλεόρασης.Θέλει πίεση να κουμπώσει καλά.

Ύστερα από συνεχή παρακολούθηση διαπίστωσα ότι συνδεωντας μια εξωτερική πηγή στο USB προκαλείται restart της τηλεόρασης.Δοκιμασα 2 δίσκους και στους δύο το ίδιο. Επίσης τους εβαλα Κ στις 2 υποδοχές.Λέτε να θέλει επισκευή?Αν ναι φοβΑμαι μη μπλεξω γιατι κατά τα άλλα Η τηλεόραση δουλεύει μια χαρα...

Βάζοντας κάτι που τραβάει λίγο ρεύμα όπως usb stick πάλι restart κάνει; Τι μάρκες είναι οι usb δισκοι; usb3; Ρωτάω για να εχουμε μια εικόνα.

ο ενας δισκος είναι ενας παλιος 250αρης maxtor και ο άλλος ενας WD500αρης.Και οι δυο με εξωτερικη μπριζα ρεύματος.Μαλλον είναι usb2 k oi dyo.Με στικακι δεν εχω δοκιμασει ακομα. Επισης να κανω κ μια ερωτηση?Αν συνδεσω στο router στην υποδοχη USB τον σκληρο δισκο, μπορω να τον βλεπω?