Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι ο υποτιτλος σου όντως σε utf8? Ανοιξε τον στο notepad, κανε save as και στο encoding αν είναι ansi καντο utf8. ´Η πας στις ρυθμισεις του serviio για το encoding και βαζεις "Windows-1253" (χωρις τα εισαγωγικα).

καλησπερα ...ειμαι μεταξυ samsung h5500 και sony 706b ...αν και ολες μου οι tv ειναι samsung , νομιζω οτι η sony ειναι καλυτερη ...τι λετε ?

καλησπερα ...ειμαι μεταξυ samsung h5500 και sony 706b ...αν και ολες μου οι tv ειναι samsung , νομιζω οτι η sony ειναι καλυτερη ...τι λετε ?
Ανάμεσα σε αυτές τις δύο που συγκρίνεις, σαφώς και καλύτερη εικόνα σε 2D έχει η σονυ.

Και πάνω που είπαμε "δόξα τω Θεώ" ξαναλέμε "βοήθα Παναγιά". Σήμερα ως δια μαγείας η TV δεν μπορεί να δει ούτε serviio ούτε κανένα διακομιστή. Έκανα ανανέωση λίστας, τίποτα. Εκανα restart το PC πάλι τίποτα. Τσέκαρα το UNpN στο router που αυτό νομίζω είχα απενεργοποιήσει και δούλεψε (πλέον αμφιβάλλω αν ήταν αυτό), παραμένει απενεργοποιημένο. Τώρα γιατί η τηλεόραση δεν βρίσκει ούτε το WMP ούτε το serviio δεν ξέρω. Καμιά ιδέα ρε παιδιά ?

Έχω την εντύπωση ότι αυτό έγινε όταν πρόσθεσα ένα usb stick. Αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να υποθέσω, ίσως να είναι και τελείως άσχετο απλά το αναφέρω μπας και...

Το unpn δεν το επιρρεαζει ισα ισα που σε καποιες φορες βοηθαει κιολας αφου κανει αυτοματο port forward οποτε καλο ειναι να το εχεις ενεργοποιημενο στο router. Για δοκιμη κοιταξε να απενεργοποιησεις οτι firewall εχει το pc (windows firewall ή πιθανο antivirus που εχει ενσωματομενω firewall) και ξαναδοκιμασε. Επισης ποιο router εχεις;

Απενεργοποιησα και το firewall των windows αλλά τίποτα. Το router είναι ΟΤΕ speedport W 724V type Ci. Δεν ξέρω πως ξαφνικά (μετά απο πολύ ψάξιμο τα είχα καταφέρει) ξαφνικά εξαφανίστηκαν και δεν μπορεί να δει ούτε τον WDM ούτε το servvio. H τηλεόραση είναι μια χαρά συνδεδεμένη πάντως στο ιντερνετ αλλά δεν βλέπει τους διακομιστές.

Για να μην ξεφευγουμε και απο το κύριο θέμα του thread, εστιασου στο router, αυτο προκαλει το προβλημα. Αν θυμαμαι καλα το speedport εχει δικο του dlna server για μοιρασμα των αρχειων μεσω του usb, για δες μπας και αυτο εμποδιζει το dlna του pc.

Sony KDL-50W705/6B PNL:T500HVF04-02 (AUO_VA type)

Καλησπέρα. Ειδα στο πλαισιο την 42w705b και έπαθα πλάκα από την καθαρότητα της εικόνας τουλάχιστον στις σκηνες που έπαιζε εκεινη τη στιγμή. Αυτο που θα ηθελα να ρωτήσω είναι πως τα πάει με την digea διότι μεχρι ωρας δεν την εχω πετύχει καπου που να παίζουν τηλεοπτικό. Αν μπορει να με ενημερωσει και καποιος κατοχος θα ηταν το καλύτερο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια χαρα είναι κάνει ότι μπορεί για να μην φαινονται τα pixelιάσματα της digea. Και σε 50αρα sony που εχω δει τα παει επισης μια χαρα.

Φιλε martyras σε ευχαριστώ πολύ. Την προτείνεις δηλαδή ; (Δεν με ενδιαφέρει το 3d)

Ναι βεβαια ειναι απο τις top για την κατηγορια και τα λεφτα της αφου δεν σε ενδιαφερει το 3d.

Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα σας.σκεφτομαι να αγορασω την 705 και θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους τυπους βιντεο που αναπαραγει μεσω usb stick.Στα τεχνικα χαρακτιριστικα της σε οτι αφορα το DLNA αναφερει τους τυπους mpeg1/mpeg2/mpeg2ts/avchd/mp4part10/mp4part2/avi(xvid)/avi (motinjpeg)/mov/wmv/mkv/webm/3gpp/mp3/wma/lpcm/jpeg/mpo.

Οι ιδιοι τυποι ισχιουν και για χρηση με το usb?Οι περισοτερες ταινιες που κατεβαζω απο το internet ειναι σε μορφη avi η mp4 (οι περισοτερες)

Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα σας.σκεφτομαι να αγορασω την 705 και θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους τυπους βιντεο που αναπαραγει μεσω usb stick.Στα τεχνικα χαρακτιριστικα της σε οτι αφορα το DLNA αναφερει τους τυπους mpeg1/mpeg2/mpeg2ts/avchd/mp4part10/mp4part2/avi(xvid)/avi (motinjpeg)/mov/wmv/mkv/webm/3gpp/mp3/wma/lpcm/jpeg/mpo.

Οι ιδιοι τυποι ισχιουν και για χρηση με το usb?Οι περισοτερες ταινιες που κατεβαζω απο το internet ειναι σε μορφη avi η mp4 (οι περισοτερες)
Δε θα έχεις πρόβλημα, τα παίζει κανονικότατα τα avi & mp4.

Καλημέρα, χθες παρέλαβα την 32W705 για την κρεβατοκάμαρα μου.Το είχα ψάξει αρκετά και μετά και από συστάσεις παιδιών του φόρουμ κατέληξα σε αυτήν.Η σύνδεση με το δίκτυο ήταν απροβλημάτιστη, εκείνο που με χάλασε λίγο είναι η εικόνα της.Δεν έχει την καθαρότητα (διάυγεια) που περίμενα.Μπορώ να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις?
Ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης γνωρίζει κανείς αν κάνει αυτή η βάση? http://www.kotsovolos.gr/site/sound...με-βραχίωνα-ως-32''-30kg-(sv4620)#prettyPhoto

Για να τοποθετηθεί σε αυτή τη βάση που γράφεις θέλεις αυτό...Sony SU-WA1 Wall-Mount Bracket Adapter[Makes your W7/8 TV VESA compatible]
Γιατί η ίδια η βάση η επιτραπέζια της KDL-32W705B είναι και σταθερή βάση στήριξης για τον τοίχο.

Last edited:

Ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα

Αισθητήρας φωτός :όχι,Home,Ρυθμίσεις,Ρυθμίσεις συστήματος,ECO

Ευκρίνεια[backlight]:[0-max],ανάλογα που σου αρέσει,ρυθμίζει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού των led.
Αντίθεση:93
Φωτεινότητα:50
Χρώμα:52
Απόχρωση:0
Θερμοκρ Χρώματος:θερμό2/θερμό 1,αν έχεις συνηθίσει να τα βλέπεις με μπλεδίζουσα απόχρωση προς ψυχρό.
Καθαρότητα[sharpness]:55

Μείωση Θορύβου:όχι
Μείωση θορύβ MPEG:όχι
Μείωση θορύβου κουκκίδων:Αυτόμ

Δημιουργία ρεαλισμού:Χειροκ
Ανάλυση:40
Φιλτ/σμα θορύβ:5
Ομαλή διαβάθμιση:μικρή
Λειτουργία Ταινίας:Αυτόμ

Προηγμ Ρυθμίσεις

Διόρθωση Μαύρου:όχι
Προηγμ βελτ αντίθεσης:όχι
Προσαρμογή Γαμμα:0,-1

Αυτόματος περιοριστής φωτός:όχι
Καθαρό Λευκό:όχι
Ζωντανό Χρώμα:όχι

Ισορροπία λευκού:-

Βελτίωση λεπτομερειών:μικρή
Βελτίωση περιγραμμάτων:μεσαία
Φυσικότητα χρώματος του δέρμ:όχι

Λειτουρ. κίνησ. LED:όχι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρυθμίσεις για HD/blu ray

Options/Επιλογή Σκηνικού/Σινεμά

Options/Εικόνα/Λειτουργία Εικόνας/Σινεμά 1 ή Σινεμά 2

Αλλιώς

Αισθητήρας φωτός :όχι, Home,Ρυθμίσεις,Ρυθμίσεις συστήματος,ECO

Ευκρίνεια[backlight]:[0-max],ανάλογα που σου αρέσει,ρυθμίζει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού των led.
Αντίθεση:93
Φωτεινότητα:50
Χρώμα:52
Απόχρωση:0
Θερμοκρ Χρώματος:θερμό2
Καθαρότητα[sharpness]:50

Μείωση Θορύβου:όχι
Μείωση θορύβ MPEG:όχι
Μείωση θορύβου κουκκίδων:όχι

Δημιουργία ρεαλισμού:όχι
Ανάλυση:-
Φιλτ/σμα θορύβ:-
Ομαλή διαβάθμιση:όχι
Λειτουργία Ταινίας:Αυτόμ

Προηγμ Ρυθμίσεις

Διόρθωση Μαύρου:όχι
Προηγμ βελτ αντίθεσης:όχι
Προσαρμογή Γαμμα:-1,-2

Αυτόματος περιοριστής φωτός:όχι
Καθαρό Λευκό:όχι
Ζωντανό Χρώμα:όχι

Ισορροπία λευκού:-

Βελτίωση λεπτομερειών:όχι
Βελτίωση περιγραμμάτων:όχι
Φυσικότητα χρώματος του δέρμ:όχι

Λειτουρ. κίνησ. LED:όχι

------------------

Φυσικά η σωστότερη ρύθμιση είναι να γίνει με καρτέλες ελέγχου ή από ειδικό για να πάρεις τα μέγιστα.

Για να τοποθετηθεί σε αυτή τη βάση που γράφεις θέλεις αυτό...Sony SU-WA1 Wall-Mount Bracket Adapter[Makes your W7/8 TV VESA compatible]
Γιατί η ίδια η βάση η επιτραπέζια της KDL-32W705B είναι και σταθερή βάση στήριξης για τον τοίχο.

Δηλαδή πρέπει πρώτα να τοποθετηθεί ο αντάπτορας και μετά να τη βάλω στη βάση που πόσταρα?

Frank44 ναι.

Άλλη λύση είναι η βάση τοίχου που θα αγοράσεις , οι βραχίονες της πλάτης να είναι ρυθμιζόμενοι ,να φτάνουν μέχρι 30cm .Αυτό που χρειάζεται είναι βίδες με μακρύ "λαιμό" και 2 αποστάτες.