Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι παιδιά , την 50άρα πείρα , αλλα δεν...Την πείρα :p

Θέλουν ένα αξιοσέβαστο ποσο ΜΠΡΟΣΤΑ ( παρόλο που είναι με δόσεις ) για να κατεBεί την κλίμακα τον 1.000 euro...

Η αύριο θα την πάρο η στο τέλος του μηνα , δηλαδή σε δυο εβδομάδες.

Το άσχημο της ιστορίας είναι ότι η σαφρακιασμενη προισταμενη του καταστήματος ( τώρα δεν λέω ονόματα και δεν θίγω υπολήψεις γιατί το θέμα πείρε σοβαρή διάσταση ) μου είπε , ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ και ότι ο νομος αλλα λέει και ότι επειδή την πείρα με δόσεις , το Dead On Arrival ΔΕΝ ισχύει και μου είπε χαρακτηριστικά << ακόμα δεν την πείρες τις βρήκες και πρόβλημα ? >> σε έντονο ύφος και της λέω , << μπορεί να έχει CLOUDING !!! >> ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΤΙ ! Κουραφέξαλα είναι αυτά ???

Έχω βρει το διάολο μου.

ποτε απο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ αγορα!! αυτο ειναι νομος πλεον!!!

ποτε απο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ αγορα!! αυτο ειναι νομος πλεον!!!

Βασικά , οποιος τρέxει σκοντάφτει.

Εγώ , ενθουσιασμένος όπως ήμουν , ανέφερα το κατάστημα και το ξέχασα στο άμεσος επόμενο post το οποιο λέει διαφορα αρνητικά για τον κωτσόβολο.

Παρόλο λοιπόν που αιτήθηκα στον vas_papavas να διαγραφουν τα περί κωτσόβολου , δεν εισακούστηκαν - εγκαίρως - οποτε για να σώσω λίγο την κατάσταση , να πω πως το Total Support μου άλλαξε ένα PS3 πριν κάτι μήνες ενώ η ζημια είχε προκληθεί από εμενα.

Αλλα συνεχίζω λέγοντας ότι αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι μπορούν οι υπάλληλοι να με κοροϊδεύουν την στιγμή που δεν γνωρίζουν ΚΑΝ τι είναι το Clouding και τα λοιπά και να μου λένε ότι δεν γνωρίζω καλά τον νομο και ότι το DOA δεν ισχύει για εμενα.

Αν δω Clouding και πάω την τηλεόραση στον κωτσόβολο και τους το δείξω και μου πουν ότι είναι Normal και αδιαφορήσουν , να ξέρετε ότι θα το αναφέρω εδώ πάραυτα.

οτιδηποτε κι αν πηρα απο εκει το after sales ηταν απαραδεκτο! ουτε την εγγυηση κοιτανε....ουτε το σερβις....και απο επαγγελματικη συμπεριφορα φτανουν στο 0!!

οτιδηποτε κι αν πηρα απο εκει το after sales ηταν απαραδεκτο! ουτε την εγγυηση κοιτανε....ουτε το σερβις....και απο επαγγελματικη συμπεριφορα φτανουν στο 0!!

Μου έκανες την καρδια περιβόλι :p

αν δεν βαλεις τις φωνες.....
καντο γιατι αλλιως δεν βγαζεις ακρη!!

Μου έκανες την καρδια περιβόλι :p

Θα σου προτεινα να δεις τα πραγματα με ηρεμια. Αυτο θα προσπαθησω να κανω και εγω που ειμαι στην ιδια θεση με εσενα. Σε πρωτη φαση εαν υπαρχει κομματι πες τους οτι θελω να την δω να παιζει σε σκοτεινο χωρο για να δω εαν εχει backlight bleed η clouding. Ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν. Αν δεν το κανουν δεν την παιρνεις απο εκει. Αναγκη δεν τους εχεις. Εγω θα παω αυριο μεσημερι να κανω αυτο ακριβως και αν παιζει ΟΚ θα την παρω. Επισης εχεις 10 ημερες για να την επιστρεψεις ισως και παραπανω. Αυτη δεν ειναι πολιτικη του Κωτσοβολου αλλα και ο νομος που με ευκολια ξεχνανε βεβαια. Πολυ καλος μου φιλος που δουλευει τεχνικος στον Κωτσοβολο μου ειπε οτι εαν υπαρχει πραγματικος λογος επιστροφης, backlight bleed , clouding ακομα και banding που κανει τον πελατη να μην ειναι ικανοποιημενος τοτε την παιρνουν πισω. Το προβλημα ειναι αν θα σου δωσουν τα χρηματα σου πισω η θα σου πουν να σου δωσουν μια αλλη τηλεοραση. Εννοειται οτι κανεις πωλητης δεν θελει να επιστρεφει προιοντα αλλα ειναι δικαιωμα σου αρκει να μην φαινεται οτι απλα την πηρες για την πλακα να την δοκιμασεις.

Τωρα να πω την αληθεια δεν μου ακουγεται και πολυ καλη αυτη η διευθυντρια του Κωτσοβολου και θα σου προτεινα να πας αλλου για να την παρεις. Απλα εγω επειδη εχω καει με τις τηλεορασεις θα παρω σιγουρα την 5ετη premium καλυψη που σου δινει αντικατασταση για την διαρκεια επισκευης σε περιπτωση βλαβης και καινουργια εαν η βλαβη επαναληφθει. Καλα φυσικα ακουγονται αυτα αλλα στην πραξη να τα δουμε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν και τα αλλα μαγαζια μια τετοια καλυψη ωστε να υπαρχει και ανταγωνισμος.

Σε γενικες γραμμες και επειδη εχω ζησει στο εξωτερικο η εξυπηρετηση πελατων στα Ελληνικα μαγαζια και ειδικα η μετα την πωληση υπηρεσιες και εφαρμογη των εμπορικων νομων στην Ελλαδα ειναι εντελως τριτοκοσμικη. Οι ανθρωποι νομιζουν σαν τους πολιτικους οτι μπορει να σου τασσουν πραγματα και μολις κανεις την αγορα τα ξεχνανε ολα. Αν επεφταν μερικα εκατομμυρια προστιμα θα βλεπαμε πως αλλαζουν οι πολιτικοι των καταστηματων αλλα ολοι ενα συστημα ειναι και αν δεν αλλαξουμε εμεις δεν αλλαζει ουτε αυτο. Να δεις τι εχω περασσει με μια samsung τηλεοραη που μολις βρω το χρονο θα ανοιξω καινουργιο thread για να τους ξεφτιλισω.

Καλο κουραγιο.

Καλησπέρα παιδιά θα παραλάβω αύριο ή μεθαύριο την 50w705 από Κωτσοβολο στα 599 και έχω 2 απορίες.
1.Τι έλεγχο πρέπει-δικαιούμαι να κάνω κατά την διάρκεια της παραλάβεις?
2. Υπάρχει περίπτωση η τόσο μεγάλη μείωση τιμής να οφείλεται στο ότι θέλουν να διώξουν ελαττωματικά κομμάτια ή από επιστρέφει?

ΠΑΙΔΙΑ , ΗΡΘΕ Η W705 ΑΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ :p

E καιρός ήταν μετά από τόσα χρονια με μια crt έτσι?

Άντε να δούμε τι θα γίνει με το clouding....

Ναι παιδιά , την 50άρα πείρα , αλλα δεν...Την πείρα :p

Θέλουν ένα αξιοσέβαστο ποσο ΜΠΡΟΣΤΑ ( παρόλο που είναι με δόσεις ) για να κατεBεί την κλίμακα τον 1.000 euro...

Η αύριο θα την πάρο η στο τέλος του μηνα , δηλαδή σε δυο εβδομάδες.

Το άσχημο της ιστορίας είναι ότι η σαφρακιασμενη προισταμενη του καταστήματος ( τώρα δεν λέω ονόματα και δεν θίγω υπολήψεις γιατί το θέμα πείρε σοβαρή διάσταση ) μου είπε , ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ και ότι ο νομος αλλα λέει και ότι επειδή την πείρα με δόσεις , το Dead On Arrival ΔΕΝ ισχύει και μου είπε χαρακτηριστικά << ακόμα δεν την πείρες τις βρήκες και πρόβλημα ? >> σε έντονο ύφος και της λέω , << μπορεί να έχει CLOUDING !!! >> ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΤΙ ! Κουραφέξαλα είναι αυτά ???

Έχω βρει το διάολο μου.

Δεν έχω καταλάβει τελικά αν ήρθε, αν ήταν να έρθει και έχασε το δρόμο, αν έχει παραγγελθεί και πρόκειται να έρθει και πότε. Η αναφορά του καταστήματος γίνεται πολλές φορές από νέους κατόχους τηλεοράσεων. Και σε αρκετές περιπτώσεις αν η τιμή είναι χαμηλότερη του ανταγωνισμού (προσφορά) επωφελούνται και άλλα μέλη. Αν υπάρχει θέμα με την παραλαβή ανοίγεται ένα νήμα στην κατηγορία service - βλάβες - επισκευές και γίνεται αναφορά του ιστορικού.

Αν δεν έχεις δώσει χρήματα ακόμα και η συμπεριφορά του καταστήματος δεν σε άφησε ικανοποιημένο μπορείς να πάς να την πάρεις από αλλού.
Πέρα από αυτά αν πριν παραλάβεις κάτι είσαι έτοιμος να χαλαστείς τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνεις ευχαριστημένος από την αγορά σου και τα χρήματα που έχεις δώσει και δεν θα σου φταίει κανένας. Γενικά με το clouding πρέπει να είσαι υποψιασμένος τι να περιμένεις. Φέρνεις την τηλεόραση με ρυθμίσεις (κινηματογραφικό mode - ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού) για θέαση σε σκοτεινό χώρο και εκτιμάς την κατάσταση. Γενικά δεν θεωρείται βλάβη (εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικά ακραίο) και πολλές φορές στο παρελθόν μέλη που έκαναν αλλαγή τηλεόρασης γι´ αυτό το λόγο έπεσαν σε χειρότερο κομμάτι.

Last edited:

Επίσης μου κάνει εντύπωση η διαφορά τιμής ανάμεσα στην w706b & w706b.

Καλησπέρα παιδιά θα παραλάβω αύριο ή μεθαύριο την 50w705 από Κωτσοβολο στα 599 και έχω 2 απορίες.
1.Τι έλεγχο πρέπει-δικαιούμαι να κάνω κατά την διάρκεια της παραλάβεις?
2. Υπάρχει περίπτωση η τόσο μεγάλη μείωση τιμής να οφείλεται στο ότι θέλουν να διώξουν ελαττωματικά κομμάτια ή από επιστρέφει?

Δεν πιστευω οτι δικαιουσαι καποιον ελεγχο κατα την διαρκεια της παραλαβης εαν αυτη γινει στο σπιτι σου. Εκεις μετα πατας στο DOA για 10 μερες. Βεβαια αν αυτη δεν αναγνωρισουν πχ clouding η κατι τετοιο τοτε θα πρπει να κανεις μανουρα. Καποτε το mediamarkt εκανε επιστροφες χωρις πολλα πολλα αλλα και αυτοι "Ελληνοποιηθηκανε" και τωρα σου βγαζουν το λαδι.

Εαν γινει στο καταστημα η παραδοση και πριν την πληρωσεις δικαιουσαι να την ανοιξουνε και να στην βαλουνε να παιξει για λιγα λεπτα ωστε να δοκιμασεις καποια καρτα μονοχρωμη απο στικακι η καποιο βιντεο. Για clouding πχ μια μαυρη με κατι φωτεινο στην μεση. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πηγα με στικακι να δοκιμασω απο περιεργεια καποια βιντεο mp4 και τα περισοοτερα δεν τα επαιζε, συγκεκριμενα ενα avi και ενα mp4 δεν τα επαιξε. Ειναι ρε παιδια τοσο κακος ο media player της τηλεορασης? Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τοσο για την θελω για συνδεση με Η/Υ αλλα μου εκανε εντυπωση. Τις εικονες που εβαλα τις επαιξε μια χαρα.

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω την πηρα απο κωτσοβολο (Ρεντη) την παρελαβα ο ιδιος, το καταστημα το ιδιο προσφερθηκε με 9 ευρω να μου την "σεταρει" εγω αρνηθηκα γιατι ειθελα μονος μου. Εαν ελεγα ναι θα μπορουσα να κανω τον ελεγχο που λετε, φανταζομαι το ιδιο θα γινεται σε ολα τα καταστηματα του, εκει λοιπον μπορει να γινει ελεγχος χωρις να αναφερθει και επι τοπου να αρνηθει καποιος να παραλαβει. Παντως στο συγκεκριμενο μοντελο αλλα και γενικοτερα στις Sony 2013/2014 δεν εχουν παρουσιαστει ιδιαιτερα προβληματα (απο εμπειρο πωλητη του)

καταλαβαινω οτι ειναι λιγο εκτος θεματος αυτο που ποσταρω, αλλα θα ηθελα σας παρακαλω να ρωτησω τι γινεται με εμας που μενουμε στην επαρχια και οι παραδοσεις γινονται μεσω courier. τι δυνατοτητα ελεγχου εχουμε?

καταλαβαινω οτι ειναι λιγο εκτος θεματος αυτο που ποσταρω, αλλα θα ηθελα σας παρακαλω να ρωτησω τι γινεται με εμας που μενουμε στην επαρχια και οι παραδοσεις γινονται μεσω courier. τι δυνατοτητα ελεγχου εχουμε?

Φιλε μου ανεξαρτητως που μενεις εαν η παραδοση γινετε στο σπιτι απο κουριερ δεν εχεις δυνατοτητα ελεγχου παρα μονο να δεις οτι ειναι το σωστο μοντελο απο το κουτι του. Ισχυει βεβαια το DOA 10-14 ημερων (οι αποψεις διίστανται) εαν εχει καποιο σημαντικο προβλημα.

αρα το μονο που μετραει ειναι να ειναι το σωστο μοντελο και να μην υπαρχουν ζημιες κατα την μεταφορα.

Παιδιά , την παρέλαβα , έκανα το setup και τώρα σας γράφω από το ps3 που είναι συνδεδεμένο με την 50W705B.

>.>

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

Πέσετε να με φάτε δεν με νοιάζει καθόλου.

Χρειαζόμουν 40 inches και με...Ψιλό ( :p ) πήρατε στο λαιμό σας.

Τώρα κάθομαι από τα 30 cm και βγάζω τα ματια μου.

Ο_Ο

Τι να σας πω για τα υπόλοιπα ???

Καλο μαύρο , καλή κίνηση , x-reality προ FTW και τα λοιπά και τα λοιπά...

Είναι μεγάλη...Αρκετά μεγάλη θα έλεγα...

Έχω doa , ανά πασα στιγμή παο και περνώ την 40άρα , αλλα δεν θέλω.

Αν είναι να στραβωθώ , τουλάχιστον ας είναι από ένα καλο μοντέλο.

Θα μου πείτε βεβαια ότι η W705 βγαίνει και στις 42 inches , αλλα τελοσπάντων...

Μέγια μου και να την χαίρομαι.

Ευχαριστώ το forum σας που εδώ και 1 χρόνο μου κράτησε συντροφια μέχρι να πάρο την tv.

Να είστε καλά και να συνεχίσετε τις καλές συμβουλές...

τυχερακιαααααα!!!! καλοριζικη και απροβληματιστη βρε!!! σε...ζηλευω λιγο, αλλα που θα παει....!!!! χαχαχααχαχ

Παιδιά , την παρέλαβα , έκανα το setup και τώρα σας γράφω από το ps3 που είναι συνδεδεμένο με την 50W705B.

>.>

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

Πέσετε να με φάτε δεν με νοιάζει καθόλου.

Χρειαζόμουν 40 inches και με...Ψιλό ( :p ) πήρατε στο λαιμό σας.

Τώρα κάθομαι από τα 30 cm και βγάζω τα ματια μου.

Ο_Ο

Τι να σας πω για τα υπόλοιπα ???

Καλο μαύρο , καλή κίνηση , x-reality προ FTW και τα λοιπά και τα λοιπά...

Είναι μεγάλη...Αρκετά μεγάλη θα έλεγα...

Έχω doa , ανά πασα στιγμή παο και περνώ την 40άρα , αλλα δεν θέλω.

Αν είναι να στραβωθώ , τουλάχιστον ας είναι από ένα καλο μοντέλο.

Θα μου πείτε βεβαια ότι η W705 βγαίνει και στις 42 inches , αλλα τελοσπάντων...

Μέγια μου και να την χαίρομαι.

Ευχαριστώ το forum σας που εδώ και 1 χρόνο μου κράτησε συντροφια μέχρι να πάρο την tv.

Να είστε καλά και να συνεχίσετε τις καλές συμβουλές...

καλοθεατη....απο clouding banding???

Ούτε clouding ούτε banding ούτε DSE...

Τουλάχιστον τίποτα που να έπεσε στην αντίληψη μου με όσα test έκανα.

Παιδιά , είναι μεγάλη η TV...

Ζαλίζομαι και δεν ξέρω τι να κάνω...

Μάλλον θα φάει επιστροφή και θα πάρω τις 42 inches...

Θα δείξει...Άμα δεν την συνηθίσω...