Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Μου κανεις σε παρακαλω μια διευκρινηση? Πανω απο το logo της Sony αυτο που φαινεται ειναι απο το τον εξωτερικο φωτισμο του λογοτυπου η λες οτι οταν αυτο ειναι αναμενο οταν αναβουν εσωτερικα καποια λεντσ. Το ρωταω γιατι αυτο που ειδα εγω στο κομματι που ειδα ηταν και εντονο διπλο απο 2 λεντς και βαλαμε και κατι απο πανω μηπως ηταν αντανακλαση του φωτισμου αλλα ηταν σιγουρα bleed απο μεσα. Δλδ λες οτι εαν σβησει το λογοτυπο αυτα τα λεντς δεν αναβουν και αρα δεν προκαλουν την φωτορραγία(light bleed)?
Επανέρχομαι μετά από λίγες μέρες αλλά έχω απαντήσεις.
Αρχικά να ζητήσω συγνώμη για την φωτογραφία που ανέβασα μιας και τώρα την πρόσεξα από υπολογιστή σε μεγαλη οθόνη και όχι από κινητό που την είχα ανεβάσει και οφείλω να διευκρινήσω πως δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Το φαίνομενο την ώρα που την έβγαλα ήταν κατά πολύ λιγότερο και όχι σαν την συννεφιά της κυριακής σε μπλε χρώμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επίσης το ότι φαινότανε από αριστερά πάνω το light bleed διαπίστωσα ότι δεν καθόμονα στον κάθετο άξονα της οθόνης αλλά μετατοπισμένος λίγο προς το δεξιά και κάτω. Δηλαδή με το που κεντραρίστικα με την τηλεόραση το φαινόμενο εξαφανίστηκε και απλά έπρεπε να πιέσω τον εαυτό μου για να δει κάτι. Αν πάλι παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις ή βάλεις το δεύτερο gaming setup όταν παίζεις games ή cinema mode γενικά το φαινομενο εξαλέιφεται. Για έναν φίλο που ανέφερε παραπάνω ότι υπάρχει bleed πάνω από το σήμα της Sony είναι γιατί υπάρχει led που αναβοσβήνει όταν ανοίγει η tv, όταν πατάς το τηλεκοντρολ κ.λ.π. παρόλα αυτά υπάρχει επιλογή να είναι μόνιμα σβηστό.
Γενικά η τηλεόραση είναι ότι καλύτερο έχω δει από άποψη εικόνας αλλά και σε θεμα lag σε gaming(είναι η 4η TV μου). Η περσινή μου mid range 42αρα της LG μπορεί να είναι καλύτερη σε smart, media player κ.λ.π. αλλά σε ποιότητα εικόνας, αντίθεση, μαύρο κ.λ.π. απέχει χιλιόμετρα. Επίσης φίλος καλός με plasma τηλεόραση Panasonic Low-min μοντελο προπερσινο έπαθε πλάκα όταν είδαμε ταινία στην 50W705B.
Όποιος το σκέφτεται για την W705B και ειδικά αν η τηλεόραση ξαναβγεί σε προσφορά σας προτείνω να μην κρατηθείτε πίσω ακούγοντας τις αρχικές ανησυχίες μου ή κάποιων άλλων φίλων. Είναι ίσως από τις καλύτερες αγορες που έχω κάνει τελευταία.
Για οτιδήποτε άλλο είμαι στη διάθεσή σας, θέλω να ζητήσω συγνώμη και πάλι αν λόγω των ανησυχιών προκάλεσα κάποιον να αποφύγει το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μου κανεις σε παρακαλω μια διευκρινηση? Πανω απο το logo της Sony αυτο που φαινεται ειναι απο το τον εξωτερικο φωτισμο του λογοτυπου η λες οτι οταν αυτο ειναι αναμενο οταν αναβουν εσωτερικα καποια λεντσ. Το ρωταω γιατι αυτο που ειδα εγω στο κομματι που ειδα ηταν και εντονο διπλο απο 2 λεντς και βαλαμε και κατι απο πανω μηπως ηταν αντανακλαση του φωτισμου αλλα ηταν σιγουρα bleed απο μεσα. Δλδ λες οτι εαν σβησει το λογοτυπο αυτα τα λεντς δεν αναβουν και αρα δεν προκαλουν την φωτορραγία(light bleed)?