Η τηλεόραση και γενικώς όλες οι ρυθμίσεις που αφορούν τη θέαση είναι ανεξάρτητες από το android, το οποίο το ενεργοποιείς εσύ όποτε θέλεις. Δεν είναι σαν τα κινητά που για να δουλέψουν πρέπει να << μπει σε λειτουργεία >> το android.Παιδιά καλησπέρα.
Από κάποια μηνύματα πιο πάνω έχω μπερδευτεί με τον τρόπο λειτουργίας του android tv. Όταν ανοίγω την τηλεόραση από το standby, ανοίγει κάθε φορά και το android ή το ενεργοποιείς μετά? Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης (εγκατάσταση καναλιών, φωτεινότητα, εναλλαγώ πηγών κλπ) γίνονται μέσα από το android? Αν χρειαστεί επανεκκίνηση, πρέπει να περιμένω να ξεκινήσει το android, όπως πχ σε ένα smartphone, πριν μπορέσω να δω τηλεόραση?
Τα ρωτά όλα αυτά, γιατί ενώ η συσκευή με ψήνει πολύ ως τηλεόραση, από όσα έχω διαβάσει εμφανίζονται συχνά προβλήματα στο android, οπότε, αν δεν είναι ανεξάρτητο από τη λειτουργία της τηλεόρασης, αναρωτιέμαι μήπως κάνει προβληματική τη θέαση των καναλιών, που είναι και το πρώτιστο (οπότε να κοιτάξω καλύτερα το περσινό μοντέλο).
Μερικές ερωτήσεις σε όσους γνωρίζουν
1) Προσπαθώ να ρυθμίζω την Digea αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν "τέλειες¨ρυθμίσεις καθώς το κάθε κανάλι έχει άλλη εικόνα η οποία μπορεί να διαφέρει ακόμα και ανάλογα με το περιεχόμενο . Μήπως έχει κανένας κάποιες ρυθμίσεις για να ξεκινήσουμε από κάπου ? Είδα παραπάνω ότι προτάθηκε η χρήση των ρυθμίσεων του AVclub με αύξηση στην καθαρότητα και Φωτεινότητα αλλά δεν βλέπω να μου ταιριάζουν ...
2) Αυτό το πληκτρολόγιο --> Logitech Wireless Touch Keyboard K400 το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος με την τηλεόραση και αν ναι είχε καθόλου προβλήματα? Συνδέεται μέσω του USB ?
3) Όταν χρησιμοποιώ Kodi οι υπότιτλοι παρουσιάζονται αλαμπουρνέζικα (SRT σε διαφορετικό αρχείο) ενώ σε PLEX και στον player της τηλεόρασης παίζουν κανονικά . Μάλλον είναι θέμα Unicode αλλά δεν βρίσκω πουθενά την ρύθμιση . Ξέρει κάποιος που είναι ?
4) Έχει κάποιος ρυθμίσεις για Game mode - Κονσόλα ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
2)...post #33. Κανονικά συνδέεται χωρίς προβλήματα σε USB.
3)Μπορείς με το KODI να βάλεις υπότιτλους με τα κατάλληλα add ons . Άν "googlαρεις" kodi υποτιτλοι, το βρίσκεις εύκολα .
4)Επέλεξε από τις προρυθμίσεις την προρύθμιση λειτουργία Παιχνίδι.
Όσο αφορά στο game mode εννοούσα ρυθμίσεις βελτίωσης του χρώματος στο Preset game γιατί μου φαινεται κάπως ξεπλυμένο ...
Ευχαριστώ για την απάντηση . όσο αφορά στο KODI κατάφερα και το ρύθμισα μια χαρά (και Genesis και Subs κτλ ) . Όσο αφορά στο game mode εννοούσα ρυθμίσεις βελτίωσης του χρώματος στο Preset game γιατί μου φαινεται κάπως ξεπλυμένο ...
Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έπαιξα κι εγώ με τις ρυθμίσεις του KODI, ποτέ δεν κατάφερα αρχικά να δω σωστά τα ελληνικά.
Η μόνη λύση ήταν να σώσω το .srt σαν UTF-8.
Πως μεγαλώνουν οι υπότιτλοι γιατί έκανα τη μετατροπή σε UTF-8 αλλά μου τους δείχνει μικρούς.
Τα ιδιαΠροσπαθω να μπω στις σελιδες για την υποστηριξη της 55W805C σε Ελλαδα,Αγγλια,Γερμανια κτλ και ειναι ολες off στα πεδια για το λογισμικο...
Να ειναι απο αυτον τον λογο;Μαλλον τραβηξανε ζορι ε???:rifle: χιχιχιχιχι
Και τι δινει το καινουργιο firmware? Ποια εκδοση ειναι?
...
Να ειναι απο αυτον τον λογο;
Aκριβως και απο οτι διαβαζω στο forum απο συμφορουμιτες, τα τελευταια update, αντι να διορθωνουν...χαλανε, πραγματα στην τηλεοραση, πρεπει να σου πει καποιος που το περασε, οτι ειδε καποια βελτιωση, αλλιως την περνας με επιφυλαξεις.Μην ξεχναμε και το οτι μεσα απο τις σελιδες αυτες μπορει να κατβασει καποιος το firmware για manual installation....ε? :furious3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.