Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως έχει δουλέψει κανείς με τα Sony Smart controls; (RMFED004/RMFTX100)
Με ενδιαφέρουν αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά τους.

Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αντικατάσταση λοιπόν της παλιάς Plasma μου και ενώ ευχαριστήθηκα γιατί και μεγάλωσε η εικόνα και λειτουργίες έξτρα πήρα με το μοντέλο 55w808c που πήρα όταν έσβυσα τελειώς τα φώτα για να δω μια ταινία αντίκρυσα αυτά στο σκοτεινά. Clouding Που με ξενέρωσε έχω να πώ. Για πείτε μου κι εσείς μια γνώμη.
FXICKX.jpg

bQzTG2.jpg

SSoiPC.jpg

Iso2uR.jpg

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σε όλους, μετά από πολύ προβληματισμό κατέληξα και εγώ στην αγορά της 55w755c την οποία απέκτησα με 900e . Είμαι κάτοχος περίπου μια εβδομάδα και οι γενικέ εντυπώσεις είναι πολύ καλές . Η τηλεόραση έχει κάποιο couding περισσότερο στο κάτω μέρος και στην αριστερή κάτω γωνία αλλά όχι κάτι που φαίνεται στην καθημερινή χρήση και σίγουρα όχι κάτι που θα το παρατηρήσεις εύκολα εάν δεν το ψάχνεις . Το γενικό clouding που είδα μοιάζει κάπως με την εικόνα στο post #96. Τα smart χαρακτηριστικά δεν είναι τέλεια αλλά δεν είναι και "χάλια" όπως τα περίμενα διαβάζοντας διάφορες απόψεις reviews , βέβαια αυτό εξαρτάται από της ανάγκες του καθενός. Το ελλιπές τηλεκοντρόλ το ξεπέρασα με τη χρήση Sideview από tablet. Χρησιμοποίησα τις ρυθμίσεις του AVforum και αν και είναι σχετικά καλές η εικόνα είναι λίγο μουντή - και σαν να μην έχει "ζωή" .... Μερικές φορές χρησιμοποιώ cinema home και μου φαίνεται καλύτερο , ίσως να θέλω την εικόνα λίγο φανταχτερή ....

Μερικές ερωτήσεις σε όσους γνωρίζουν

1) Προσπαθώ να ρυθμίζω την Digea αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν "τέλειες¨ρυθμίσεις καθώς το κάθε κανάλι έχει άλλη εικόνα η οποία μπορεί να διαφέρει ακόμα και ανάλογα με το περιεχόμενο . Μήπως έχει κανένας κάποιες ρυθμίσεις για να ξεκινήσουμε από κάπου ? Είδα παραπάνω ότι προτάθηκε η χρήση των ρυθμίσεων του AVclub με αύξηση στην καθαρότητα και Φωτεινότητα αλλά δεν βλέπω να μου ταιριάζουν ...

2) Αυτό το πληκτρολόγιο --> Logitech Wireless Touch Keyboard K400 το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος με την τηλεόραση και αν ναι είχε καθόλου προβλήματα? Συνδέεται μέσω του USB ?

3) Όταν χρησιμοποιώ Kodi οι υπότιτλοι παρουσιάζονται αλαμπουρνέζικα (SRT σε διαφορετικό αρχείο) ενώ σε PLEX και στον player της τηλεόρασης παίζουν κανονικά . Μάλλον είναι θέμα Unicode αλλά δεν βρίσκω πουθενά την ρύθμιση . Ξέρει κάποιος που είναι ?

4) Έχει κάποιος ρυθμίσεις για Game mode - Κονσόλα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Για τους υπότιτλους πάνε στο μενού του kodi system- video- subtitles εκει νομίζω εχει επιλογή για κωδικοποίηση

Παιδιά καλησπέρα.
Από κάποια μηνύματα πιο πάνω έχω μπερδευτεί με τον τρόπο λειτουργίας του android tv. Όταν ανοίγω την τηλεόραση από το standby, ανοίγει κάθε φορά και το android ή το ενεργοποιείς μετά? Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης (εγκατάσταση καναλιών, φωτεινότητα, εναλλαγώ πηγών κλπ) γίνονται μέσα από το android? Αν χρειαστεί επανεκκίνηση, πρέπει να περιμένω να ξεκινήσει το android, όπως πχ σε ένα smartphone, πριν μπορέσω να δω τηλεόραση?
Τα ρωτά όλα αυτά, γιατί ενώ η συσκευή με ψήνει πολύ ως τηλεόραση, από όσα έχω διαβάσει εμφανίζονται συχνά προβλήματα στο android, οπότε, αν δεν είναι ανεξάρτητο από τη λειτουργία της τηλεόρασης, αναρωτιέμαι μήπως κάνει προβληματική τη θέαση των καναλιών, που είναι και το πρώτιστο (οπότε να κοιτάξω καλύτερα το περσινό μοντέλο).

Παιδιά καλησπέρα.
Από κάποια μηνύματα πιο πάνω έχω μπερδευτεί με τον τρόπο λειτουργίας του android tv. Όταν ανοίγω την τηλεόραση από το standby, ανοίγει κάθε φορά και το android ή το ενεργοποιείς μετά? Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης (εγκατάσταση καναλιών, φωτεινότητα, εναλλαγώ πηγών κλπ) γίνονται μέσα από το android? Αν χρειαστεί επανεκκίνηση, πρέπει να περιμένω να ξεκινήσει το android, όπως πχ σε ένα smartphone, πριν μπορέσω να δω τηλεόραση?
Τα ρωτά όλα αυτά, γιατί ενώ η συσκευή με ψήνει πολύ ως τηλεόραση, από όσα έχω διαβάσει εμφανίζονται συχνά προβλήματα στο android, οπότε, αν δεν είναι ανεξάρτητο από τη λειτουργία της τηλεόρασης, αναρωτιέμαι μήπως κάνει προβληματική τη θέαση των καναλιών, που είναι και το πρώτιστο (οπότε να κοιτάξω καλύτερα το περσινό μοντέλο).
Η τηλεόραση και γενικώς όλες οι ρυθμίσεις που αφορούν τη θέαση είναι ανεξάρτητες από το android, το οποίο το ενεργοποιείς εσύ όποτε θέλεις. Δεν είναι σαν τα κινητά που για να δουλέψουν πρέπει να << μπει σε λειτουργεία >> το android.

Μερικές ερωτήσεις σε όσους γνωρίζουν

1) Προσπαθώ να ρυθμίζω την Digea αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν "τέλειες¨ρυθμίσεις καθώς το κάθε κανάλι έχει άλλη εικόνα η οποία μπορεί να διαφέρει ακόμα και ανάλογα με το περιεχόμενο . Μήπως έχει κανένας κάποιες ρυθμίσεις για να ξεκινήσουμε από κάπου ? Είδα παραπάνω ότι προτάθηκε η χρήση των ρυθμίσεων του AVclub με αύξηση στην καθαρότητα και Φωτεινότητα αλλά δεν βλέπω να μου ταιριάζουν ...

2) Αυτό το πληκτρολόγιο --> Logitech Wireless Touch Keyboard K400 το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος με την τηλεόραση και αν ναι είχε καθόλου προβλήματα? Συνδέεται μέσω του USB ?

3) Όταν χρησιμοποιώ Kodi οι υπότιτλοι παρουσιάζονται αλαμπουρνέζικα (SRT σε διαφορετικό αρχείο) ενώ σε PLEX και στον player της τηλεόρασης παίζουν κανονικά . Μάλλον είναι θέμα Unicode αλλά δεν βρίσκω πουθενά την ρύθμιση . Ξέρει κάποιος που είναι ?

4) Έχει κάποιος ρυθμίσεις για Game mode - Κονσόλα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

2)...post #33. Κανονικά συνδέεται χωρίς προβλήματα σε USB.

3)Μπορείς με το KODI να βάλεις υπότιτλους με τα κατάλληλα add ons . Άν "googlαρεις" kodi υποτιτλοι, το βρίσκεις εύκολα .

4)Επέλεξε από τις προρυθμίσεις την προρύθμιση λειτουργία Παιχνίδι.

2)...post #33. Κανονικά συνδέεται χωρίς προβλήματα σε USB.

3)Μπορείς με το KODI να βάλεις υπότιτλους με τα κατάλληλα add ons . Άν "googlαρεις" kodi υποτιτλοι, το βρίσκεις εύκολα .

4)Επέλεξε από τις προρυθμίσεις την προρύθμιση λειτουργία Παιχνίδι.

Ευχαριστώ για την απάντηση . όσο αφορά στο KODI κατάφερα και το ρύθμισα μια χαρά (και Genesis και Subs κτλ ) . Όσο αφορά στο game mode εννοούσα ρυθμίσεις βελτίωσης του χρώματος στο Preset game γιατί μου φαινεται κάπως ξεπλυμένο ...

Όσο αφορά στο game mode εννοούσα ρυθμίσεις βελτίωσης του χρώματος στο Preset game γιατί μου φαινεται κάπως ξεπλυμένο ...

Μπορείς να ανεβάσεις/πειράξεις (στο menu Χρώμα) το ρυθμιστικό Χρώμα, Θερμοκρ Χρώματος , Ζωντανό Χρώμα ,

Μπορείς να ανεβάσεις το ρυθμιστικό Φωτεινότητα στο menu Φωτεινότητα.

Ευχαριστώ για την απάντηση . όσο αφορά στο KODI κατάφερα και το ρύθμισα μια χαρά (και Genesis και Subs κτλ ) . Όσο αφορά στο game mode εννοούσα ρυθμίσεις βελτίωσης του χρώματος στο Preset game γιατί μου φαινεται κάπως ξεπλυμένο ...

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έπαιξα κι εγώ με τις ρυθμίσεις του KODI, ποτέ δεν κατάφερα αρχικά να δω σωστά τα ελληνικά.
Η μόνη λύση ήταν να σώσω το .srt σαν UTF-8.

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έπαιξα κι εγώ με τις ρυθμίσεις του KODI, ποτέ δεν κατάφερα αρχικά να δω σωστά τα ελληνικά.
Η μόνη λύση ήταν να σώσω το .srt σαν UTF-8.

Πως μεγαλώνουν οι υπότιτλοι γιατί έκανα τη μετατροπή σε UTF-8 αλλά μου τους δείχνει μικρούς.

Πως μεγαλώνουν οι υπότιτλοι γιατί έκανα τη μετατροπή σε UTF-8 αλλά μου τους δείχνει μικρούς.

System>Settings>Videos>Subtitles>Size

Subtitles>Character set :Greek (Windows)

Subtitles>Languages to download subtitles for: Greek

Επίσης

System>Settings>Αppearance>International>Region:Central Europe

και System>Settings>Αppearance>International>Character set>Greek (Windows)

Last edited:
4936269594643ffbfe5d673aa5af5a95.jpg

Ο μικρός πέταξε ένα παιχνίδι και το αποτέλεσμα ειναι αυτό. Αξίζει η αντικατάσταση του πάνελ ή πάει για ανακύκλωση η tv;;

Πες του να σου παρει αλλη, χαχα,:HTEHETH63: απ'οτι διαβαζω στο forum, οι αντικαταστασεις ειναι αρκετα ακριβες, ρωτα σε κανα -δυο service τι τιμη θα σου πουνε και μετα αποφασιζεις αν σε συμφερει.

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά, βγήκε χθες το βράδυ μια αναβάθμιση και την έβαλα .. δεν παρατήρησα κάτι καινούριο αλλά είμαι σίγουρος πως ο xavito θα μάθει τι περιλαμβάνει. Προς στιγμήν χάρηκα μήπως έβαζαν το PVR αλλά τζίφος.

Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι. Έβαλα τον Dolphin και τον Chrome και πήγα στο http://www.nickelodeon.gr/seires/transformers-rescue-bots για να βάλω ένα από τα video που έχει εκεί να το δει και δεν έπαιζε κάτι. Εκεί που είχε το video είχε μαύρο. Έχω κάνει κάτι λάθος? Κατέβασα και το Adobe Flash αλλά πάλι τίποτα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Ευχαριστώ

Προσπαθω να μπω στις σελιδες για την υποστηριξη της 55W805C σε Ελλαδα,Αγγλια,Γερμανια κτλ και ειναι ολες off στα πεδια για το λογισμικο...
Μαλλον τραβηξανε ζορι ε??? :rifle: χιχιχιχιχι

Και τι δινει το καινουργιο firmware? Ποια εκδοση ειναι?

Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσπαθω να μπω στις σελιδες για την υποστηριξη της 55W805C σε Ελλαδα,Αγγλια,Γερμανια κτλ και ειναι ολες off στα πεδια για το λογισμικο...
Τα ιδια

Μαλλον τραβηξανε ζορι ε???:rifle: χιχιχιχιχι
Και τι δινει το καινουργιο firmware? Ποια εκδοση ειναι?
Να ειναι απο αυτον τον λογο;

...

Να ειναι απο αυτον τον λογο;

Ειναι λιγο "κουφο" το οτι ΔΕΝ λειτουργει απο οποιαδηποτε χωρα...
Ισως να μπαινουν να δουν ολοι μαζι το τι ειναι και γιαυτο Η κανουν καμια αναβαθμιση για να περασουν στο συστημα τα στοιχεια.
Μην ξεχναμε και το οτι μεσα απο τις σελιδες αυτες μπορει να κατβασει καποιος το firmware για manual installation....ε? :furious3:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην ξεχναμε και το οτι μεσα απο τις σελιδες αυτες μπορει να κατβασει καποιος το firmware για manual installation....ε? :furious3:
Aκριβως και απο οτι διαβαζω στο forum απο συμφορουμιτες, τα τελευταια update, αντι να διορθωνουν...χαλανε, πραγματα στην τηλεοραση, πρεπει να σου πει καποιος που το περασε, οτι ειδε καποια βελτιωση, αλλιως την περνας με επιφυλαξεις.
Ακομα δεν λειτουργει τιποτα