Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

[sony.gr/support]...Firmware update to PKG2647_EUA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 08-12-2015

Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις:

Βελτιώνει τη σταθερότητα της τηλεόρασης

Παιδιά,

Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι. Έβαλα τον Dolphin και τον Chrome και πήγα στο http://www.nickelodeon.gr/seires/tra...rs-rescue-bots για να βάλω ένα από τα video που έχει εκεί να το δει και δεν έπαιζε κάτι. Εκεί που είχε το video είχε μαύρο. Έχω κάνει κάτι λάθος? Κατέβασα και το Adobe Flash αλλά πάλι τίποτα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Ευχαριστώ

Γνωριζει καποιος πως στο καλο :furious3: μπορω να συνδεσω για να "βλεπω" την Tv (55W805C) στο τοπικο δικτυο?

Παιδιά,

Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι. Έβαλα τον Dolphin και τον Chrome και πήγα στο http://www.nickelodeon.gr/seires/tra...rs-rescue-bots για να βάλω ένα από τα video που έχει εκεί να το δει και δεν έπαιζε κάτι. Εκεί που είχε το video είχε μαύρο. Έχω κάνει κάτι λάθος? Κατέβασα και το Adobe Flash αλλά πάλι τίποτα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Ευχαριστώ

Bαλε το kodi και το Hellenic TV και δεν θα το αλλαξεις!!! :grinning-smiley-043

[sony.gr/support]...Firmware update to PKG2647_EUA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 08-12-2015

Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις:

Βελτιώνει τη σταθερότητα της τηλεόρασης

Γιατι ΠΟΤΕ δεν λενε τι εννοουν με το "βελτιωνει σταθεροτητα"? δηλ ΤΙ αλλαξε? Τι αφαιρεθηκε? Τι προστεθηκε??? ...απορια το εχω....:slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατι ΠΟΤΕ δεν λενε τι εννοουν με το "βελτιωνει σταθεροτητα"? δηλ ΤΙ αλλαξε? Τι αφαιρεθηκε? Τι προστεθηκε??? ...απορια το εχω....:slapface:
Tην περνας και βλεπεις μετα τα αποτελεσματα, εγω 2 update που εχω κανει δεν εχω δει καμια μα καμια βελτιωση, (στην W706), καποια αρχεια jpg, δεν τα παιζε και ουτε τα παιζει, οπως το ιδιο και με τα αρχεια avi. και ετσι σταματησα να κανω ενημερωσεις, εκτος αν καποιος πει στο forum, οτι περασα την τελευταια ενημερωση και ειδα οτι διορθωσανε το ταδε σφαλμα, γιατι μονο διορθωσεις δεν βλεπω, με τις τελευταιες ενημερωσεις, oριστε εδω, http://avclub.gr/forum/showthread.p...Εντυπώσεις-Σχόλια?p=1057535972#post1057535972 οριστε http://avclub.gr/forum/showthread.p...Εντυπώσεις-Σχόλια?p=1057536583#post1057536583

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άνοιξα την τηλεόραση πριν λίγη ώρα, λέει "διαθέσιμο νέο λογισμικό", κάνω αποδοχή ο αφελής και έχει μείνει κολλημένη "κάνοντας update"...και τώρα τι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά το έκανε αλλα με ρυθμούς χελώνας...

Αλλη φορα καλυτερα να το κατεβαζεις απο τον υπολογιστη, να το αποσυμπιεζεις και να το περνας μεσω usb.
Eιδες καμια βελτιωση;

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε stonecityboys,

ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω βάλει KODI & Hellenic TV από την πρώτη μέρα. ϊσως κατάλαβες λάθος αλλά το θέμα μου δεν είναι εκεί αλλά στο αν η τηλεόραση παίζει flash content από τους δύο συγκεκριμένους browsers (dolphin, chrome) και αν πρέπει να εγκαταστήσω κάτι που δεν έχω για να παίξει. Η χρήση του site ήταν απλά για να δώσω ένα παράδειγμα. Τώρα αν κάποιος μπορεί να το ελέγξει στη δική του TV και να με ενημερώσει θα τον ευχαριστούσα.

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε stonecityboys,

ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω βάλει KODI & Hellenic TV από την πρώτη μέρα. ϊσως κατάλαβες λάθος αλλά το θέμα μου δεν είναι εκεί αλλά στο αν η τηλεόραση παίζει flash content από τους δύο συγκεκριμένους browsers (dolphin, chrome) και αν πρέπει να εγκαταστήσω κάτι που δεν έχω για να παίξει. Η χρήση του site ήταν απλά για να δώσω ένα παράδειγμα. Τώρα αν κάποιος μπορεί να το ελέγξει στη δική του TV και να με ενημερώσει θα τον ευχαριστούσα.

ok,
Θα το δοκιμασω το βραδυ και θα σου πω.....

Καλησπέρα στην παρέα σας, νέος στο φόρουμ νέος ιδιοκτήτης της kdl55w805c...πριν μια ώρα παρέλαβα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως βλέπω τις ώρες χρήσης να σιγουρευτώ ότι είναι του κουτιού και όχι εκθεσιακή; Δεύτερων από που να αρχίσω μετά το login στον Google λογαριασμο μου; Τίποτα δοκιμασμένες ρυθμίσεις για την εικόνα, κάτι που έχω ακούσει ότι μπορείς να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε εφαρμογή του android και να την τρέχεις ισχύει; Γενικά βρε παιδιά αν δεν σας κάνει κόπο κατατοπίστε με, με τίποτα links...ευχαριστώ πολύ και για την βοήθεια στην επιλογή της τηλεόρασης και προκαταβολικά για την όποια βοήθεια στο στήσιμο. Τα σέβη μου.

Καλησπερα παιδια,

Γνωριζει καποιος που στο καλο ειναι το media player της tv 805c διοτι βαζω τον σκληρο πανω αλλα δεν μπορω να δω τα αρχεια μεσα?

Καλησπερα παιδια,

Γνωριζει καποιος που στο καλο ειναι το media player της tv 805c διοτι βαζω τον σκληρο πανω αλλα δεν μπορω να δω τα αρχεια μεσα?

Πατώντας κουμπί Home>στο ράφι με τις εφαρμογές>εικονίδιο Video , αλλιώς κατεβάζεις το KODI,MX player από το Google Play Store της TV.

Το εχω το kodi αλλα δεν μου βλεπει καθολου ουτε η Tv ουτε το kodi τον εξωτερικο σκληρο usb3 wd2Tb
512dEu8aY5L._SY355_.jpg

....το λαμπακι του σκληρου αναβοσβηνει αλλα η tv δεν τον βλεπει καθολου.
Μπας και πρεπει να κανω κατι αλλο?
Τον εχω συνδεσει σε ολες τις Usb που εχει αλλα μπαα...α.α..α.α.α.α.α
Εχει συνδεσει κανενας αλλος απευθειας στην TV τετοιον σκληρο και να δουλευει?Σε ποια θυρα?Μπας και θελει σκληρο με δικη του τροφοδοσια και δεν βλεπει τους αλλους??? οεοοο???

Last edited:
Έχω συνδέσει ένα usb3 wd 2.5 HD Αλλά τον έβαλα στην sub θύρα που είναι κάθετη ακριβώς από πίσω και όχι σε αυτή που ειναι ψηλά εμένα έχει αριθμό 2 και γράφει 800ma

Έχω συνδέσει ένα usb3 wd 2.5 HD Αλλά τον έβαλα στην sub θύρα που είναι κάθετη ακριβώς από πίσω και όχι σε αυτή που ειναι ψηλά εμένα έχει αριθμό 2 και γράφει 800ma

σε NTFS ?

σε ποια ακριβως, μπορεις να σημειωσεις?

connections.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΒΡΗΚΑ!!!!

Μην βαζετε usb προεκτασεις!!!!!!!:slapface:
Με απευθειας συνδεση του σκληρου στη θυρα επαιξε κανονικα μεσω kodi!!!!!!! :drummer:

Σε εμένα που την δοκίμασα με στικάκι χθές έπαιξε από την προέκταση κανονικά...μήπως δεν δουλεύει η προέκτασή σου...μάλιστα και πληκτρολόγιο που έβαλα το είδε από την προέκταση. Εγώ θέλω να ρωτήσω που στο καλό είναι η επιλογή να βρω στο τοπικό μου δίκτυο ταινίες από τον player της τηλεόρασης...φανταζόμουν ότι εκεί στο home που έχει τις επιλογές εισόδου, "ψηφιακό", "hdmi 1", "usb 1", κλπ. θα είχε και κάτι σαν "δίκτυο"; Τσούκου όμως...βρίσκω από τον ESExplorer και παίζω όμως θέλω να το μάθω και στην γυναίκα μου και έλεγα μήπως υπήρχε απλούστερος τρόπος...εκτός αν είναι μέσα στο νήμα και μου ξέφυγε στο διάβασμα...

Σε λίγο καιρό έχω σκοπό να μπω και εγώ στο club, να ρωτησω κάτι....
Έχει δουλέψει κάνεις σας το kodi σε άλλη πλατφόρμα πχ σε raspberry 2, να μου πει από πλευράς απόκρισης, γρηγοράδας και γενικά χρηστικότητας, πως τα πάει;
Και επίσης ελληνικούς υπότιτλους στο kodi δείχνει κανονικά; Γιατί φίλος που (όπως λέει) έχει κάνει όλες τις ρυθμίσεις που έχει το kodi, του φαίνονται αλαμπουρνέζικα.
Thanks

Αν και είμαστε τελείως off topic μια και τις απαντήσεις θα τις βρεις στα ανάλογα νηματα. Σε raspberry 2 το kodi δουλεύει μια χαρα και ναι οι Ελληνικοί υπότιτλοι δείχνουν κανονικά. Ο φίλος σου δεν το έχει ρυθμίσει σωστά.

Χα χα στην βιασύνη μου δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση. Για το raspberry το ξέρω γιατί έχω. Αν συγκρίνουμε το android (και συγκεκριμένα τον επεξεργαστή που έχει η τηλεόραση) της Sony όταν τρέχει το kodi σε σχέση με το raspberry και τα άλλα android boxes, τι λέει από πλευράς απόκρισης κυρίως. Και για τους υπότιτλους σε Sony που τρέχει το kodi ρωτούσα

Οκ. Η απάντηση παραμένει η ίδια. Δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά στην Sony σε σχέση με το rasp. Εννοείται οι υπότιτλοι παίζουν μια χαρά..