Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασα χθες να δω video και photo από hdd και flashaki σε μία 50w807c και δεν τα κατάφερα. Μπήκα στα videos albums και music αντίστοιχα αλλά δεν έβρισκε τίποτα.... Στα inputs δεν υπάρχει usb απ'οτι είδα! Κάνω κάτι λάθος;

Αργεί αρκετά να τα δει. Ας το αρκετή ώρα και μάλλον θα σου διαβάσει το stickaki.

Γιατί συχνά πυκνά στο youtube δεν μπορεί να συνδεθεί. το έχω με ethernet και στον explorer μπαινει κανονικά. όποτε το κάνει αυτό, πρέπει να κάνω factor reset και μπαίνει κανονικά πάλι.

Σήμερα παραλαμβάνω την KDL-65W855C.
Θα την πάρω μόνος μου από το κατάστημα και αναρωτιέμαι αν θα χωράει σε ένα Golf.

Θα την πάρω μόνος μου από το κατάστημα και αναρωτιέμαι αν θα χωράει σε ένα Golf.
Εγώ πάντως μια 55αρα ( σονυ 905 ) σε Ford Focus με ριγμένα τα πίσω καθίσματα και τέρμα μπροστά η πλάτη του συνοδηγού , οριακά τη χώρεσα και πιστεύω οτι το Focus ( mkii toy 2008 ) είναι πιο μεγάλο από το Golf. Άρα κατά την άποψή μου , χλωμό το κόβω να χωρέσει.......αν σκεφτείς οτι σε μήκος θα είναι περίπου 25 εκ. πιο μεγάλο το κουτί από την 55αρα.

καλησπέρα
Προσπάθώ να δω mkv 3d με υπότιτλους αλλά δεν μπορώ. Τους υπότιτλους δεν τους παίζει. Μπορώ να κάνω κάτι;

Νομίζω ότι τσίμα τσίμα θα χωρέσει. Το πρόβλημα είναι πως θα τηλεκατευθύνεις το golf μέχρι το σπίτι :Banane0:

Τελικά χώρεσε οριακά, στο χιλιοστό όμως και με εμένα τέρμα μπροστά κολλημένο στο τιμόνι!
Το μοντέλο είναι KDL-65W859C. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. (Το τηλεχειριστήριο είναι άθλιο...).

Για πες εντυπώσεις ... Ποσό πήγε.?
Σκοτεινα τα δείχνει ωραία τα μαύρα; Κίνηση σε αθλητικά ;

Για πες εντυπώσεις ... Ποσό πήγε.?
Σκοτεινα τα δείχνει ωραία τα μαύρα; Κίνηση σε αθλητικά ;

Δυστυχώς δεν είναι φθηνή. 2.150 .
Μετά από λίγες ώρες χρήσης και πάντα σε σύγκριση με μία Samsung 60H6200, έχω να πω τα εξής:

ΘΕΤΙΚΑ
- Εξαιρετική εικόνα σε σχέση με τη Samsung.
- Πολύ καλό μαύρο.
- Σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής.
- Είχα διαβάσει κάποια αρνητικά για τη βάση της αλλά εγώ τη βρίσκω εξαιρετική.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Άθλιο τηλεχειριστήριο. Πλαστικούρα, κακή εργονομία πλήκτρων, σχεδίαση 80's.
- Το μενού δε με έχει πείσει ακόμα σε σχέση με τη Samsung. Έχει και αρκετό lag.

Με τον καιρό, ό,τι βρίσκω θα το αναφέρω. Για κίνηση σε αθλητικά δεν έχω ακόμα άποψη.

Καλοριζικη
Η τιβι αργει να ανταποκριθει στις εντολες του τηλεκοντρολ οταν την ανοιγεις,πχ να αλλαξεις την πηγη σε hdmi 1
Αν εχεις οτε τν στους αγωνες της premier league(εκει το φαινομενο ειναι πολυ εντονο) οταν γυριζει το παιχνιδι απο το replay σε κανονικη ροη αγωνα παρατηρειται ενα lag στο να επιστρεψει η εικονα σε κακονικη ροη(οπως η samsung οταν εχουν επιλογη λειτουργια ταινιας)
Παρατηρησε τα σε παρακαλω γιατι θελω να την αγορασω και δισταζω γιαυτο
Την αγορασες σε πολυ καλη τιμη απο που
Ευχαριστω

Καλοριζικη
Η τιβι αργει να ανταποκριθει στις εντολες του τηλεκοντρολ οταν την ανοιγεις,πχ να αλλαξεις την πηγη σε hdmi 1
Αν εχεις οτε τν στους αγωνες της premier league(εκει το φαινομενο ειναι πολυ εντονο) οταν γυριζει το παιχνιδι απο το replay σε κανονικη ροη αγωνα παρατηρειται ενα lag στο να επιστρεψει η εικονα σε κακονικη ροη(οπως η samsung οταν εχουν επιλογη λειτουργια ταινιας)
Παρατηρησε τα σε παρακαλω γιατι θελω να την αγορασω και δισταζω γιαυτο
Την αγορασες σε πολυ καλη τιμη απο που
Ευχαριστω

Παρατηρώ καθυστερήσεις και στις αλλαγές καναλιών.
Δυστυχώς δεν έχω OTE TV οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που λες.
Αγοράστηκε από Κωτσόβολο, http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/153404-sony-kdl65w859c
Είσαι μεταξύ αυτής και κάποιας άλλης; Αν ναι ποια; Στα ίδια χρήματα είναι η Samsung UE65JU6000 που είναι και 4K. Εγώ την απέκλεισα λόγω της βάσης που δε με βολεύει συν το ότι έχω γίνει λίγο επιφυλακτικός με τις τηλεοράσεις της Samsung.

Αυτης μονο γιατι ειναι η μονη value 4k με υποστήριξη Hdr
Αλλα δεν θα το πιστεψεις δεν μπορω να βρω μια τιβι να με ικανοποιει στο ποδοσφαιρο ολες εχουν θεματα πολυ πιο εμφανη σε μεγαλες ιντσες

Αυτης μονο γιατι ειναι η μονη value 4k με υποστήριξη Hdr
Αλλα δεν θα το πιστεψεις δεν μπορω να βρω μια τιβι να με ικανοποιει στο ποδοσφαιρο ολες εχουν θεματα πολυ πιο εμφανη σε μεγαλες ιντσες
Όταν λες μόνο αυτής εννοείς της Sony; Γιατί η συγκεκριμένη Sony δεν είναι 4K παρόλο που στον Κωτσόβολο την έχουν γράψει -λάθος- ως 4K.

καλησπέρα
Προσπάθώ να δω mkv 3d με υπότιτλους αλλά δεν μπορώ. Τους υπότιτλους δεν τους παίζει. Μπορώ να κάνω κάτι;

Υπάρχει κάποια απάντηση για το είδος των υπότιτλων;

Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα στήν παρέα, εχθές το απόγευμα παρέλαβα κ εγώ την 65w859c. Πρώτες εντυπώσεις καλές, σε σχέση με μία 47lg πού είχα πρίν, η sony μου φαίνεται τεράστια, στο τσάκ χώρεσε στο έπιπλο. Δέν την έψαξα γιατί ήρθε μαζί κ ο βιντεοπροβολέας benq 1080st+ κ πέρασε η ώρα στήν επιλογή θέσης του προβολέα. Τώρα την σύνδεσα, για να δούμε....

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα στήν παρέα, εχθές το απόγευμα παρέλαβα κ εγώ την 65w859c. Πρώτες εντυπώσεις καλές, σε σχέση με μία 47lg πού είχα πρίν, η sony μου φαίνεται τεράστια, στο τσάκ χώρεσε στο έπιπλο. Δέν την έψαξα γιατί ήρθε μαζί κ ο βιντεοπροβολέας benq 1080st+ κ πέρασε η ώρα στήν επιλογή θέσης του προβολέα. Τώρα την σύνδεσα, για να δούμε....

Καλοθέατα και τα δύο σου νέα προβολικά μεσα !!! :ernaehrung004:

Αναμένουμε εντυπώσεις, τόσο αυτόνομες, όσο και συγκριτικές μεταξύ τους... :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ, γιά την tv θα σάς πώ σύντομα, για τον βιντεοπροβολέα όμως θα αργήσω λίγο γιατί δέν υπάρχει οθόνη προβολής κ μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια για την επιλογή της...

Υπάρχει κάποια απάντηση για το είδος των υπότιτλων;

Δεν τους παίζει καθόλου ή βλέπεις κινέζικα;
Αν δεν τους παίζει καθόλου, επιβεβαίωσε τις επεκτάσεις των αρχείων. Αν βλέπεις κινέζικα, κάνε save το .srt ως UTF-8.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοθέατη. Κι εγώ την ίδια πήρα.
Στη συσκευασία δεν είχε smart control, σωστά;
Επίσης αν καταφέρεις και βρεις πουθενά κανέναν οδηγό για calibration, μπορείς να το κάνεις share; Κατέβασα κάποια βίντεο για καλιμπράρισμα αλλά βαρέθηκα και το παράτησα. Κυρίως ψάχνω έτοιμα settings.