ntinos_g7 βάλε αυτό Semper Media Center (SPMC in short) is a android-minded fork of Kodi, by the former Kodi android maintainer, Koying...http://spmc.semperpax.com/
2) Το voice όταν ψάχνεις youtube και λοιπά γιατί το έχει; Έχει μικρόφωνο ή τηλεόραση ή το έχει σε περίπτωση που συνδέσεις άλλο τηλεχειριστήριο ή κινητό;
Επιτέλους. Πλέον η TV καθημερινά θα κάνει ένα reboot σε ανύποπτο χρόνο. Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα.Καλημέρα... έρχεται επίσημα πλέον http://sony-eur-eu-el-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/138475
Κατεβασα κανονικα το Update, εκανα αποσυμπιεση στο αρχειο ZIP με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eua_auth, δημιουργησα τον φακελο που λεει στις οδηγιες με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eub_auth και εβαλα μεσα σε αυτον το αποσυμπιεσμενο αρχειο sony_dtv0FA50A09A0A9_00014100_0f190088.pkg
Εβαλα το USB στην τηλεοραση αλλα δεν ξεκιναει η διαδικασια της αναβαθμισης, με το που συνδεω το USB μου εμφανιζει απλα τις επιλογες για προβολη αρχειων με Photos,videos κ.τ.λ. δεν ειναι οτι κανω κατι λαθος απλα δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.
Δοκιμασα να κανω format το USB μπας και εχει κανενα θεμα αλλα παλι δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.
Καμια ιδεα τι και πως ?
Κατεβασα κανονικα το Update, εκανα αποσυμπιεση στο αρχειο ZIP με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eua_auth, δημιουργησα τον φακελο που λεει στις οδηγιες με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eub_auth και εβαλα μεσα σε αυτον το αποσυμπιεσμενο αρχειο sony_dtv0FA50A09A0A9_00014100_0f190088.pkg
Εβαλα το USB στην τηλεοραση αλλα δεν ξεκιναει η διαδικασια της αναβαθμισης, με το που συνδεω το USB μου εμφανιζει απλα τις επιλογες για προβολη αρχειων με Photos,videos κ.τ.λ. δεν ειναι οτι κανω κατι λαθος απλα δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.
Δοκιμασα να κανω format το USB μπας και εχει κανενα θεμα αλλα παλι δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.
Καμια ιδεα τι και πως ?
Το δοκιμασα και χυμα στο usb αλλα παλι δεν αλλαξε τιποτα, η εκατασταση δεν ξεκιναει.
Καμια ιδεα τι και πως ?
Παιδιά καλημέρα,
¨Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες δύο μέρες. Η τηλεόραση δεν ανοίγει ούτε από το τηλεκοντρόλ ούτε από το κουμπάκι στην πίσω πλευρά. Αυτό που έκανα και άνοιξε ήταν να την βγάλω από την πρίζα και μετά άνοιξε. Αυτό συνέβη χθες και προχθές. Ξέρει κάποιος κάτι?
Έχω μια KDL 50W809C την οποία είχα πάρει το καλοκαίρι του 2015. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός από την τελευταία.
Ευχαριστώ πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.