Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ntinos_g7 βάλε αυτό Semper Media Center (SPMC in short) is a android-minded fork of Kodi, by the former Kodi android maintainer, Koying...http://spmc.semperpax.com/

Αν κατάλαβα καλά η τελευταία έκδοση του SPMC είναι jarvis . Εγώ έχω πάνω τώρα στην tv το kodi 16.1 . Αξίζει να το βάλω?Ή να αφήσω το kodi 16.1 ?

Το πρόβλημά μου ήταν οτι δεν μπορούσα να ρυθμίσω το kodi 17 στην tv.Δεν μου έπαιρνε πηγές κ δεν μου εμφάνιζε γλώσσες(είχε μόνο Αγγλικά).
Λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας στις ρυθμίσεις wifi στην tv static IP και αλλαγή του DNS σε 8.8.8.8 . Μόλις το έκανα αυτό έκανα εγκατάσταση το kodi 17.1 και δούλεψε κανονικά

2) Το voice όταν ψάχνεις youtube και λοιπά γιατί το έχει; Έχει μικρόφωνο ή τηλεόραση ή το έχει σε περίπτωση που συνδέσεις άλλο τηλεχειριστήριο ή κινητό;

Το voice μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην αναζήτηση, αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή video tv sideview της SONY στο κινητό σου, οπότε δίνεις φωνητικές εντολές και στα ελληνικά κανονικότατα.

Βγήκε το νέο firmware. https://www.sony.gr/electronics/support/downloads/00007822

Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις από την προηγούμενη ενημέρωση
Αυτή η ενημέρωση υλικολογισμικού εισαγάγει το Android Marshmallow στην Android TV της Sony

Τα παρακάτω προβλήματα επιλύθηκαν σε αυτό το υλικολογισμικό:
Συνεχής επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 3.845 του υλικολογισμικού
Δεν εμφανίζεται εικόνα και το κίτρινο/πράσινο LED αναβοσβήνει μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 3.845 του υλικολογισμικού
Μπορούν να αναπαραχθούν όλες οι συχνότητες από το ασύρματο υπογούφερ SWF-BR100
Εμφάνιση λανθασμένων αναλογιών πλευρών οθόνης για βίντεο μέσω USB σε περιεχόμενο 21:9
Χαμηλός ρυθμός απόκρισης τηλεόρασης με σήμα Astra
Ταρακούνημα με σήμα HDMI Ultra-High-Definition (UHD) μετά από κατάσταση αναμονής μεγάλης διάρκειας
Πρόβλημα εγγραφής με Stofa Neotion Dual CAM
Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) κατά την προβολή καναλιού πωλήσεων ή διαφημίσεων (Barker) με ήχο και εικόνα ενεργοποιημένα
Προβλήματα φωνητικών εντολών
Πρόβλημα λιστών καναλιών κατά την εισαγωγή νέων λιστών
Αποτυχία σύνδεσης δικτύου (WLAN/LAN)
Δανικές μεταφραστικές παρανοήσεις
Πρόβλημα δανικού DR - η αναπαραγωγή σταματά όταν κλείνει το παράθυρο διαλόγου
Κατά την απενεργοποίηση της τηλεόρασης από το τηλεχειριστήριο, ο ήχος παραμένει ενεργός για 2-3 δευτερόλεπτα μετά την απενεργοποίηση της οθόνης
Οι πληροφορίες EPG δεν είναι διαθέσιμες στο ισπανικό TVE
Χαμηλός χρόνος απόκρισης σε οθόνες ρύθμισης δορυφορικών καναλιών
Ασυνήθιστος ήχος «ποπ» κατά την αλλαγή καναλιού
Η τηλεόραση δεν ενεργοποιείται μετά την εργοστασιακή επαναφορά δεδομένων
Μαύρη εικόνα όταν γίνεται εισαγωγή CI+ CAM
Χωρίς εικόνα/ήχο στο δορυφορικό κανάλι 4K UHD FunBox
Εμφανίζεται ένα φωτάκι που αναβοσβήνει κατά το άνοιγμα του οδηγού
Πρόβλημα μετάδοσης του YouTube όταν ως γλώσσα επιλέγονται τα Εβραϊκά
Δυσλειτουργία δυναμικού εύρους HDMI
Πρόβλημα με την κατάσταση αυτόματης εικόνας
Πρόβλημα λειτουργικότητας της λειτουργίας ποδοσφαίρου μετά την εκτέλεση ενός κύκλου τροφοδοσίας

Αν το βάλει κανείς ας ενημερώσει!

Εγκατασταθηκε επιτυχως σε 55w805c μεσο usb(ουτε με την προηγουμενη εκδοση που αποσυρθηκε ειχα προβλημα κατα την εγκατασταση)
Εγινε εργοστασιακη επαναφορα πριν και μετα την αναβαθμιση. Επαναφορα τα καναλια απο το backup.
Αργοτερα θα μπει το Kodi..

Κατεβασα κανονικα το Update, εκανα αποσυμπιεση στο αρχειο ZIP με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eua_auth, δημιουργησα τον φακελο που λεει στις οδηγιες με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eub_auth και εβαλα μεσα σε αυτον το αποσυμπιεσμενο αρχειο sony_dtv0FA50A09A0A9_00014100_0f190088.pkg

Εβαλα το USB στην τηλεοραση αλλα δεν ξεκιναει η διαδικασια της αναβαθμισης, με το που συνδεω το USB μου εμφανιζει απλα τις επιλογες για προβολη αρχειων με Photos,videos κ.τ.λ. δεν ειναι οτι κανω κατι λαθος απλα δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.
Δοκιμασα να κανω format το USB μπας και εχει κανενα θεμα αλλα παλι δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.

Καμια ιδεα τι και πως ?

Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατεβασα κανονικα το Update, εκανα αποσυμπιεση στο αρχειο ZIP με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eua_auth, δημιουργησα τον φακελο που λεει στις οδηγιες με ονομασια sony_tvupdate_2015_3865_eub_auth και εβαλα μεσα σε αυτον το αποσυμπιεσμενο αρχειο sony_dtv0FA50A09A0A9_00014100_0f190088.pkg

Εβαλα το USB στην τηλεοραση αλλα δεν ξεκιναει η διαδικασια της αναβαθμισης, με το που συνδεω το USB μου εμφανιζει απλα τις επιλογες για προβολη αρχειων με Photos,videos κ.τ.λ. δεν ειναι οτι κανω κατι λαθος απλα δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.
Δοκιμασα να κανω format το USB μπας και εχει κανενα θεμα αλλα παλι δεν ξεκιναει η διαδικασια αναβαθμισης.

Καμια ιδεα τι και πως ?

Εγω το αρχείο το εβαλα χύμα στο usb και το έβαλα στην πισω θυρα που λεει hdd και ολα κομλε.

Καμια ιδεα τι και πως ?

Το αποσυμπιεσμένο αρχείο δεν πρέπει να βρίσκεται σε φάκελο, πρέπει να είναι "χύμα" στο στικάκι.

Το δοκιμασα και χυμα στο usb αλλα παλι δεν αλλαξε τιποτα, η εκατασταση δεν ξεκιναει.

Καμια ιδεα τι και πως ?

όταν σου βγάζει τις επιλογες για προβολη αρχειων ,βγάλτο και ξαναβάλτο,αλλιώς δοκίμασε άλλο usb stick.Για τις 4K UHD είναι διαφορετικό από ότι για τις 2Κ FHD.

Last edited:
Τελικα ηθελε να κανω το στικακι σε μοφρη FAT, ξεκινησε η αναβαθμιση τωρα μολις κανονικοτατα.
1000 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας παιδια !

η εικονα (χωρις καποια ρυθμιση) μηπως χαλασε λιγο? κατι σαν "ξεπλυμα" με φαινεται.. ή ειναι η ιδεα μου?

Το Kodi ολα κομπλε, με addons κτλ, παιζει μια χαρα..

edit: (ακυρο... δεν ειχα βγαλει τον αισθητηρα φωτος)

Παιδιά καλημέρα,

¨Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες δύο μέρες. Η τηλεόραση δεν ανοίγει ούτε από το τηλεκοντρόλ ούτε από το κουμπάκι στην πίσω πλευρά. Αυτό που έκανα και άνοιξε ήταν να την βγάλω από την πρίζα και μετά άνοιξε. Αυτό συνέβη χθες και προχθές. Ξέρει κάποιος κάτι?
Έχω μια KDL 50W809C την οποία είχα πάρει το καλοκαίρι του 2015. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός από την τελευταία.
Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά καλημέρα,

¨Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες δύο μέρες. Η τηλεόραση δεν ανοίγει ούτε από το τηλεκοντρόλ ούτε από το κουμπάκι στην πίσω πλευρά. Αυτό που έκανα και άνοιξε ήταν να την βγάλω από την πρίζα και μετά άνοιξε. Αυτό συνέβη χθες και προχθές. Ξέρει κάποιος κάτι?
Έχω μια KDL 50W809C την οποία είχα πάρει το καλοκαίρι του 2015. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός από την τελευταία.
Ευχαριστώ πολύ.

μπορει να κολλησε..απενεργοποιησε το wifi και τσεκαρε...την αναβαθμιση ποια εχεις?

Έχω την τελευταία πριν την 6. WiFi δεν έχω σετάρει γιατί την έχω με powerplug. Μου το έκανε δύο μέρες, άλλαξα και μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ αλλά μόλις την έβγαλα από την πρίζα άνοιξε με το τηλεκοντρόλ. Ελπίζω να μην το κάνει και σήμερα.

Επίσης εμένα δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση ακόμα γιατί χθες που την έβαλα να ψάξει μου έγραψε πως έχει την τελευταία (έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση μετά το πρόβλημα που είχε).

Είπα να ρωτήσω μήπως είναι κάποιο γνωστό bug για να είμαι προετοιμασμένος.

αν δεν στο ξανακάνει μην ασχοληθείς.
android είναι, με τα καλά του και τα κακά του.