Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την έχω βρει ήδη φίλε μου από την αντιπροσωπεία τησ SONY και σφραγισμένη και αψεγάδιαστη. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.
Πάντως αν θες μια πληροφορία, η sony τώρα τελευταία το κομμάτια που της έχουν μείνει σε 905, και ειδικά 55αρες, ίσως και όχι μόνο αλλά και σε 46αρες, είναι με καμένα πίξελς και ξεφορτώνει. Αν δεν έχεις κάνει έλεγχο πριν τη πάρεις , κάνε οπωσδήποτε.
Ξέρω δύο φίλους που τη πάτησαν έτσι από αγορά σε sony center και οι δύο, και η αντιπροσωπεία κάνει το παγώνι και δε καλύπτει τίποτα από πίξελ ακόμα όυτε στο κέντρο, πρέπει λέει να είναι ΕΠΤΑ!!!! πίξελς στη σειρά για να καλύψει εγγύηση, και κάτι άλλα τρελά.
Πολύ καλή η 905, αλλά άμα σου κάτσει η στραβή με σονυ άστα. Εγώ πάντως ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα, αλλά με αυτά που είδα και άκουσα από τους φίλους, δε ξαναπάω σε σονυ ,παρά μόνο με << ειδικές καταστάσεις >> έχασα κάθε εμπιστοσύνη, και εύχομαι να μη μου βγάλει τίποτα στη πορεία, γιατί θα έχουμε χοντρά μπλεξίματα.
Οπότε πρόσεχε φίλε μου και μακάρι να έχεις πέσει στη καλή περίπτωση.

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα καποιες συμβουλες για την χρηση 3D μιας και δεν εχω καποια εμπειρια στο κομματι αυτο. Πρωτα απο ολα , μπορω να χρησιμοποιησω τον media player της W905 ? Οι τανιες (.mkv) ,εχουν καποια ιδιαιτεροτητα (περα απο το να χαρακτηρισμενες 3D) ?

Ευχαριστώ

Πάντως αν θες μια πληροφορία, η sony τώρα τελευταία το κομμάτια που της έχουν μείνει σε 905, και ειδικά 55αρες, ίσως και όχι μόνο αλλά και σε 46αρες, είναι με καμένα πίξελς και ξεφορτώνει. Αν δεν έχεις κάνει έλεγχο πριν τη πάρεις , κάνε οπωσδήποτε.
Ξέρω δύο φίλους που τη πάτησαν έτσι από αγορά σε sony center και οι δύο, και η αντιπροσωπεία κάνει το παγώνι και δε καλύπτει τίποτα από πίξελ ακόμα όυτε στο κέντρο, πρέπει λέει να είναι ΕΠΤΑ!!!! πίξελς στη σειρά για να καλύψει εγγύηση, και κάτι άλλα τρελά.
Πολύ καλή η 905, αλλά άμα σου κάτσει η στραβή με σονυ άστα. Εγώ πάντως ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα, αλλά με αυτά που είδα και άκουσα από τους φίλους, δε ξαναπάω σε σονυ ,παρά μόνο με << ειδικές καταστάσεις >> έχασα κάθε εμπιστοσύνη, και εύχομαι να μη μου βγάλει τίποτα στη πορεία, γιατί θα έχουμε χοντρά μπλεξίματα.
Οπότε πρόσεχε φίλε μου και μακάρι να έχεις πέσει στη καλή περίπτωση.

Φίλε Leonid το έχω ακούσει ήδη αυτό. Έχω ζητήσει να την δω αλλά να ξέρεις πως η SONY αλλάζει τηλεόραση από τα 2 πίξελ και μετά και όχι από τα εφτά. Στο λέω με σιγουριά γιατί ένας φίλος άλλαξε πριν 2 εβδομάδες. Εύχομαι και εσύ να μην χρειαστείς ποτέ να την πας πίσω!!! Προσπαθώ να βρω και κάποια αντίστοιχη αλλά σε απόδοση εικόνας και χρωμάτων δεν έχω δει κάτι τόσο καλό. Επειδή σε βλέπω ότι το έχεις ψάξει έχεις καμιά να μου προτείνεις?

Και βεβαια να τον χρησιμοποιησεις. Εγω μονο απο εκει βλεπω μεσω ενος εξωτερικου σκληρου και παιζουν ολα αψογα.. 3D υλικο δεν εχω δει και πολυ γιατι δεν μου αρεσει γενικα , αλλα εχω κατεβασει τα 'στρουμφακια' για δοκιμη στα 15gb περιπου και παιζει πολυ καλα..

Φίλε Leonid το έχω ακούσει ήδη αυτό. Έχω ζητήσει να την δω αλλά να ξέρεις πως η SONY αλλάζει τηλεόραση από τα 2 πίξελ και μετά και όχι από τα εφτά. Στο λέω με σιγουριά γιατί ένας φίλος άλλαξε πριν 2 εβδομάδες. Εύχομαι και εσύ να μην χρειαστείς ποτέ να την πας πίσω!!! Προσπαθώ να βρω και κάποια αντίστοιχη αλλά σε απόδοση εικόνας και χρωμάτων δεν έχω δει κάτι τόσο καλό. Επειδή σε βλέπω ότι το έχεις ψάξει έχεις καμιά να μου προτείνεις?
Από θέμα ποιότητας εικόνας και μόνο σε Led Lcd όχι δεν έχω να σου προτείνω κάτι καλύτερο.
Για το θέμα της αντιπροσωπείας αν ισχύει αυτό που λες, είναι τελικά θέμα σε ποιο βλάκα θα πέσεις. Πριν από λίγο μιλούσα με τον ένα από τους δύο που είχαν θέμα με τα πίξελ, και τώρα μετά από παρότρυνσή μου να μη τους αφήσει και να τους κυνηγήσει χοντρά, μου είπε ότι με έναν άλλον που μίλησε στην αντιπροσωπεία του είπε ότι καλύπτεται τελικά και θα προσπαθήσουν να τον εξυπηρετήσουν αλλά δε το είπε και πολύ σίγουρα.
Τι να πω , είναι που θα πέσεις , και κρίμα για τη σονυ γιατί έχει και κάποια προϊόντα που είναι πράγματι πάρα πολύ καλά, αλλά με τέτοια αντιμετώπιση, εγώ τουλάχιστον χάνω την εμπιστοσύνη μου και όλοι γύρω μου που εμπιστεύονται τη γνώμη μου και δεν είναι λίγοι αυτοί ( ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑ SONY ΕΛΛΑΔΟΣ ; )

Last edited:

Τελικά δεν μας είπες, πώς μπορούμε να βρούμε σφραγισμένη W905 από την αντιπροσωπεία; :)

Φιλε nakoz εγω θα προτεινα αυτη https://www.skroutz.gr/s/4690057/Samsung-UE55H7000.html μοντελο 2014 ποιο φτηνη απο τη περσινη f7000 και εχει τα παντα.. 240αρι VA panel, smart και mp λειτουργιες καλυτερες κατα πολυ απο τη sony και γενικα δεν της λειπει τιποτα.. τη διαφορα που εκανε τη σονυ να υπερεχει λιγο παραπανω σε εικονα ειναι η τεχνολογια triluminos την οποια εχει αποκλειστικοτητα και αυτο την ανεβασε περυσι στη κορυφη (οχι στις πωλησεις) αλλα αυτο προφανως θα το γνωριζεις για να θες αυτη τη συγκεκριμενη.. φετος δε ξερω τι σκεφτοτανε και εβγαλε μαπα τηλεορασεις και σταματησε τη παραγωγη τις w905 που ακομα και τωρα δε συγκρινεται σε εικονα με καμια led lcd (1080p και οχι μονο..)

Τελικά δεν μας είπες, πώς μπορούμε να βρούμε σφραγισμένη W905 από την αντιπροσωπεία; :)

Φίλε μου απλά έτυχε ένας πολύ καλός μου φίλος (και σε μεγάλη θέση σε εταιρεία ελληνική...τι κάνει νιαου νιαου :P ) να έχει άκρες μέσα στην SONY. Αλλιώς με ότι έχει μείνει στα μαγαζιά αν έχει μείνει δηλαδή...

Φιλε nakoz εγω θα προτεινα αυτη https://www.skroutz.gr/s/4690057/Samsung-UE55H7000.html μοντελο 2014 ποιο φτηνη απο τη περσινη f7000 και εχει τα παντα.. 240αρι VA panel, smart και mp λειτουργιες καλυτερες κατα πολυ απο τη sony και γενικα δεν της λειπει τιποτα.. τη διαφορα που εκανε τη σονυ να υπερεχει λιγο παραπανω σε εικονα ειναι η τεχνολογια triluminos την οποια εχει αποκλειστικοτητα και αυτο την ανεβασε περυσι στη κορυφη (οχι στις πωλησεις) αλλα αυτο προφανως θα το γνωριζεις για να θες αυτη τη συγκεκριμενη.. φετος δε ξερω τι σκεφτοτανε και εβγαλε μαπα τηλεορασεις και σταματησε τη παραγωγη τις w905 που ακομα και τωρα δε συγκρινεται σε εικονα με καμια led lcd (1080p και οχι μονο..)

Σε ευχαριστώ Manolinio7. θα την κοιτάξω και αυτήν αν και μου είπαν και για την 55W828B

Last edited by a moderator:
γεια σας και απο μενα! πριν απο 10 μερες αγορασα τη Sony KDL 46-W905A εκθεσιακο απο πλαισιο 1000e ( Eχουν ακομα 2 σε καταστηματα αττικης ). και θα ηθελα βοηθεια για ρυθμισεις σε digea PS4 (games) nova-hd και PS4 ( BLU RAY ) νομιζω πως κατι δεν κανω καλα γιατι εχω θολωμα στις γρηγορες σκηνες και σε ps4 games και σε nova hd.!!! Στη σελιδα 21 εχει καποιες ρυθμισεις αλλα αυτες εχω βαλει... Αρα θα ηθελα και αλλες γνωμες!!! Ευχαριστω πολυ! αλλη μια ερωτηση... που μπορω να βλεπω 3D υλικο? εχεια καποια apl... η Sony???

Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μετατρέψω τα αρχεία εγγραφής τηλεοπτικού προγράμματος ώστε να μπορώ να τα δω εκτός της τηλεόρασης;

Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μετατρέψω τα αρχεία εγγραφής τηλεοπτικού προγράμματος ώστε να μπορώ να τα δω εκτός της τηλεόρασης;
Δυστυχώς δε μετατρέπονται , και αν υπάρχει κάποιος τρόπος είναι πάρα πολύ πολύπλοκος για μας τους κοινούς θνητούς.....
Μακάρι να γινόταν σχετικά απλά.

Δυστυχώς δε μετατρέπονται , και αν υπάρχει κάποιος τρόπος είναι πάρα πολύ πολύπλοκος για μας τους κοινούς θνητούς.....
Μακάρι να γινόταν σχετικά απλά.
Κρίμα. Ευχαριστώ πολύ.

Γνωριζουμε τι αναλυση εχουμε στo youtube ή ακομα εαν μπορουμε μπορουμε να την επιλεξουμε εμεις ? Δεν βρηκα κατι......:chinscratch:

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε ολόκληρο το νήμα, ξερετε τι δεν είδα???

Τι βάσεις έχετε πάρει για την 55αρα και για τοίχο?

Γνωριζουμε τι αναλυση εχουμε στo youtube ή ακομα εαν μπορουμε μπορουμε να την επιλεξουμε εμεις ? Δεν βρηκα κατι......:chinscratch:

Λογικα σου δειχνει την υψηλοτερη αναλυση αναλογα το βιντεο που εχει ανεβασει ο uploader.. πχ αν σε ενα βιντεο η μεγαλυτερη αναλυση του ειναι 1080p τοτε θα το δεις με αυτη την αναλυση και οχι πιο κατω.. ειναι οπως η εφαρμογη στα κινητα που επιλεγεις hd video Η sd video..

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λογικα σου δειχνει την υψηλοτερη αναλυση αναλογα το βιντεο που εχει ανεβασει ο uploader.. πχ αν σε ενα βιντεο η μεγαλυτερη αναλυση του ειναι 1080p τοτε θα το δεις με αυτη την αναλυση και οχι πιο κατω.. ειναι οπως η εφαρμογη στα κινητα που επιλεγεις hd video Η sd video..

Φοβαμαι οτι δεν ισχυει κατι τετοιο..... H επιλογη HD / SD που ειναι ?

στο android πλεον μπορεις να επιλεξεις την ποιοτητα του video, μεχρι 720p ομως.