Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φοβαμαι οτι δεν ισχυει κατι τετοιο..... H επιλογη HD / SD που ειναι ?

Γιατι θες να βλεπεις βιντεο σε χαμηλοτερη αναλυση? Δεν αξιζει.. και αυτη που εχει παλι δεν ειναι ικανοποιητικη..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατι θες να βλεπεις βιντεο σε χαμηλοτερη αναλυση? Δεν αξιζει.. και αυτη που εχει παλι δεν ειναι ικανοποιητικη..

Παιδια αυτο που θελω να πω ειναι οτι η αναλυση - τουλαχιστον οπως την αντιλαμβανομαι εγω - δεν ειναι ουτε 1080 ουτε 720 ,σε βιντεακια που υποστηριζουν αυτες τις αναλυσεις. Εκανα εγραφη ενα τετοιο (στο pc /720p) και επειτα αναπαραγωγη με το media player της W905. Ηταν αψογο. Το ιδιο video απο το youtube της τηλεορασης πρεπει να τρεχει σε 480p......

-Δοκιμασα και video 4k στον media player (2160p).Aναρωτιωμουν τι θα εμφανιζε..... :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχό

τι να σου πω, εμενα δειχνει σχετικα καλα δε πιστευω να ειναι 1080 αλλα ουτε και 480p.. ισως επειδή το αντεγραψες να φανταστω σε στικακι και τοτε η αναπαραγωγή θα εγινε μεσω του player της tv και θα εκανε καλυτερη επεξεργασια εικονας...(λεω τωρα εγω.!) παντως και από υπολογιστη να το βλέπεις παλι δεν ειναι πραγματικη αναλυση 720p ουτε 1080p, ισωσς να δειχνει καλυτερα παντως, δετο εχω ψαξει και πολύ..

Last edited:
Πήρα τα ηχεία που έχω στον υπολογιστη να τα σύνδεση στην τηλεοραση. Τα συνδεσα απο την εξοδο rca στο πίσω μέρος και μετα επελεξα μέσα απο το μενού ήχος έξοδος προς ηχοσύστημα, το θέμα είναι οτι δεν ακούγεται τπτ. Τι λάθος κάνω;

Πήρα τα ηχεία που έχω στον υπολογιστη να τα σύνδεση στην τηλεοραση. Τα συνδεσα απο την εξοδο rca στο πίσω μέρος και μετα επελεξα μέσα απο το μενού ήχος έξοδος προς ηχοσύστημα, το θέμα είναι οτι δεν ακούγεται τπτ. Τι λάθος κάνω;
Το λάθος που κάνεις είναι πως δεν είναι έξοδος αλλά είσοδος rca.
Αυτό που μπορείς να κάνεις για να έχεις ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή είναι να πάρεις έναν αντάπτορα << θηλυκό 2πλο rca σε αρσενικό στερεοφωνικό μινι τζακ >> και να τα συνδέσεις στην έξοδο για ακουστικά που έχει η τηλεόραση στο πλάι.

Και από SCART έχουμε έξοδο ήχου και το HDMI 1(ARC).
Πολύ σωστά, απλά το SCART, είναι ξεχασμένο πια, αλλά ναι δίνει τη δυνατότητα εξόδου ήχου μαζί με εικόνα αν θες, αλλά και εκεί χρειάζεται αντάπτορας για τη δουλειά που ήθελε και το HDMI 1 ( ARC ) δεν το ανέφερα γιατί νόμιζα ότι ενδιαφερόταν μόνο για αναλογικό ήχο και εκεί αναφερόταν η απάντησή μου, λάθος μου θα έπρεπε να το αναφέρω.

Εγώ είχα πάρει τώρα 4 χρόνια ήχοσύστημα για pc 5.1 z5500 1000w της logitech και ευτυχώς έχει έξοδο optical οπότε δε δυσκολεύτηκα με τα παραπάνω και γλίτωσα και λεφτά για ηχομπαρα..

Re: Απάντηση: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ είχα πάρει τώρα 4 χρόνια ήχοσύστημα για pc 5.1 z5500 1000w της logitech και ευτυχώς έχει έξοδο optical οπότε δε δυσκολεύτηκα με τα παραπάνω και γλίτωσα και λεφτά για ηχομπαρα..
Τι έκανες τελικά με media Player , πήρες εξωτερικό;

τα Ζ550 ειναι τουλαχιστον ''λιγα'' σαν ηχεια. ειναι καθαρα ηχεια παιχνιδιου και οχι ταινιας ή μουσικης

Τι έκανες τελικά με media Player , πήρες εξωτερικό;
Αυτο το διαστημα εχω αλλα στο κεφαλι μου και ζοριζομαι οικονομικα... Ετσι κι αλλιως καλοκαιρι μπηκε δεν θα εχει και πολλα απο ταινιες (μονο μουντιαλ) οποτε απο σεπτεμβρη θα ασχοληθω ξανα με τα υπολοιπα..

τα Ζ550 ειναι τουλαχιστον ''λιγα'' σαν ηχεια. ειναι καθαρα ηχεια παιχνιδιου και οχι ταινιας ή μουσικης

Δεν εχεις αδικο αλλα δεν ειναι και τοσο δραματικα.. Εχει αρκετες ρυθμισεις να τα φερεις σε ικανοποιητικα επιπεδα μεχρι να παρεις κατι καλυτερο.. Σιγουρα σε PC με μια καλη καρτα ηχου το συστημα απογειώνεται, αλλα τι να κανουμε, ας οψετε η κριση..

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η 46W905 - εκθεσιακη - 1140 στο Kωτσοβολο του Γερακα ( μεσα στο Carrefour )

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η 46W905 - εκθεσιακη - 1140 στο Kωτσοβολο του Γερακα ( μεσα στο Carrefour )
Πανακριβη μου φαινεται για εκθεσιακη 46αρα.Αν ητανε η 55 κατι γινοτανε...

Είχα δει 55αρα εκθεσιακή στα μιντιαμαρκτ Θεσσαλονίκης στα 1600 κάτι ακατέβατα

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είχα δει 55αρα εκθεσιακή στα μιντιαμαρκτ Θεσσαλονίκης στα 1600 κάτι ακατέβατα

Και παλι αξιζει τα λεφτα της φιλε.. Σε εικονα ειναι ασυναγώνιστη.. Λογω εκθεσιακης ομως πρεπει να ριξουν λιγο παραπανω τη τιμη...

Αυτη την 55αρα εκθεσιακή στα μιντιαμαρκτ Θεσσαλονίκης την εχω τσιμπησει εγω πριν 2 βδομαδες:award: