Λοιπόν το Σάββατο ήρθε ο Μανώλης και ρυθμίστηκε η τηλεόραση σε όλες τις πηγές μου ( πέντε συνολικά ) και μετά από 3,5 ώρες το αποτέλεσμα για άλλη μια φορά από τα χέρια του ε- ξαι- ρε- τι- κό. Δεν περίμενα ότι σε αυτή τη τηλεόραση θα έβλεπα τόσο θεαματική διαφορά, γιατί είχε και προ ρυθμίσεων πάρα πολύ καλή εικόνα και πίστευα ότι ήταν σχεδόν έτοιμη. Ευτυχώς έκανα λάθος και ξαναλέω, μπράβο Μανώλη. Εκεί που δε μου πείραξε σχεδόν τίποτα σε αυτά που είχα ρυθμίσει, είναι στο τηλεοπτικό, γιατί και σε ικανοποιητικό επίπεδα το είχα, αλλά και για αυτούς που ξέρουν, ελάχιστα μπορείς να κάνεις σε αυτόν το τομέα.
Πραγματικά απίθανη τηλεόραση , όμως το κουσούρι της το έχει , και δεν εννοώ μόνο το δικό μου κομμάτι, αλλά είμαι βέβαιος όλων όσων την έχουν και απορώ πως εδώ μέσα δε το ανέφερε κανένας. Μιλάω όχι μόνο για την 55αρα σαν τη δική μου, αλλά για όλες. Είχα δει πριν έρθει και ο Μανώλης, που όπως μου είχε πει και είδα στο αρχείο του, έχει ρυθμίσει και άλλες, ότι σε μονόχρωμη λευκή καρτέλα αλλά και σε πράσινη ανοιχτή, μονόχρωμη πάλι, σε πιο σκούρα χρώματα δε φαίνεται, έχει δεξιά και αριστερά από πάνω μέχρι κάτω σε φάρδος δύο με τρεις πόντους περίπου κάτι σαν σκιές πολύ πολύ ελαφριές που αν δε κοιτάξεις με επιμονή δε τις βλέπεις, υπάρχουν όμως.
Ο Μανώλης όταν ήρθε και του το είπα, μου είπε ότι το έχει δει σε όλες όσες έχει ρυθμίσει ακριβώς το ίδιο σε μέγεθος και έκταση και μάλιστα το έχουν συζητήσει και με τη Sony, οι οποίοι είπαν , αν θυμάμαι καλά, ότι είναι ιδιομορφία του πάνελ που έχει βγάλει η Samsung, γιατί από αυτή το έχουν βάλει στην 905.
Χθες λοιπόν , καθότι ανοιχτά τα μαγαζιά, πήγα σε δύο Πλαίσιο και σε δύο Puplic σύνολο με τη δική μου πέντε τεμάχια, πράγματι όλες είχαν ακριβώς το ίδιο, άρα δε τίθεται θέμα να μην υπάρχει. Ευτυχώς όσο και να το ξέρεις όσο και να το ψάχνεις, σε κανονικές συνθήκες θέασης ταινίας και τα λοιπά, δε φαίνεται παρά μόνο αν τύχη ας πούμε σε ταινία που είναι γυρισμένη σε τοπίο χιονιού και είναι όλα άσπρα, εκεί αν το ξέρεις θα το δεις και αν πας ψάχνοντας, όμως έστω και τόσο λίγο υπάρχει. Ακόμα και σε μαγνητοσκοπημένο αγώνα ποδοσφαίρου HD, δε φαίνεται καθόλου, γιατί εκεί είχα την ανησυχία μου, όμως πραγματικά δε φαίνεται σε γήπεδο, αλλά αν τύχη και δείτε τη διαφήμιση του ΟΤΕ που έχει σχεδόν σε όλο το πλάνο ένα ανοιχτό πράσινο, ίσως το παρατηρήσετε, σε σκούρο δε φαίνεται. Σε ανοικτό πρασινάκι λοιπόν και σε εντελώς μα εντελώς λευκούλι.
Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι οι φίλοι που έχουν Samsung F8000 & 7000, που νομίζω έχουν ίδιο πάνελ και πρέπει να είναι το ίδιο με την 905, δεν έχουν δει κάτι ίδιο; Εγώ πάντως που βρήκα σε ένα από τα καταστήματα που πήγα για να τσεκάρω, μία F7000, δεν είδα κάτι τέτοιο να υπάρχει, αλλά από << σύννεφο >> μια χαρά συννεφιασμένη Κυριακή ( εντάξει σίγουρα ήθελε και ρύθμισμα )
Αυτά λοιπόν, πάρα πολύ καλή πράγματι η τηλεόρασή μας, ρυθμισμένη σωστά απογειώνεται, σίγουρα από τα ότι καλύτερα έχουν βγει μέχρι τώρα, αλλά αψεγάδιαστη δεν είναι και εννοώ στο σύνολο της παραγωγής όχι σε μεμονωμένα κομμάτια.
Για ψάξτε και σεις οι υπόλοιποι κάτοχοι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δείτε. Εντάξει δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι κάτι που έστω και αυτό σε τέτοιες τηλεόρασης δε θα έπρεπε να υπάρχει.