Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τι ρυθμισεις χρησιμοποιειτε για το 3d??? επισκεφτηκα φιλο κατοχο και οτι και αν δοκιμασαμε βλεπαμε ειδωλα τον υποτιτλων.... καποια βοηθεια?

Καλό θα ήταν να διευκρινήσεις ότι μιλάς για πάνελ LG που όμως χρησιμοποιεί και η Sony σε κάποια μοντέλα (πχ. W805A , W955) , τα πάνελ στην W905 είναι της Samsung ενώ της 805Β είναι AUO. H Sony εδώ και κάποια χρόνια δεν έχει δικές της γραμμές παραγωγής πάνελ.

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, ακριβώς ότι λες εννοώ :a0210::a0210:

καλησπερα παιδια επειδη ειμαι στην φαση για αγορα τηλεορασης και μαλλον για την συγκεκριμενη στις 55 ιντσες σαν γενικη εικονα αξιζει η τηλεοραση;
απο τα κλασσικα προβληματα clouding,bleeding,banding (dse) τι λεει;

τελος διαβασα πως σε λευκο φοντο η σε ανοιχτοχρωμο δεξια και αριστερα στις ακρες δηλαδη της οθονης εμφανιζει μαυρες καθετες γραμμες σαν 4:3 κατι τετοιο συγκεκριμενα το διαβασα σαν black vertical pillars. τι παιζει με αυτο παιδια;

οποιος εχει χρονο ας μου απαντησει για να ξερω αν θα προχωρησω η οχι στην αγορα της!

καλησπερα παιδια επειδη ειμαι στην φαση για αγορα τηλεορασης και μαλλον για την συγκεκριμενη στις 55 ιντσες σαν γενικη εικονα αξιζει η τηλεοραση;
απο τα κλασσικα προβληματα clouding,bleeding,banding (dse) τι λεει;

τελος διαβασα πως σε λευκο φοντο η σε ανοιχτοχρωμο δεξια και αριστερα στις ακρες δηλαδη της οθονης εμφανιζει μαυρες καθετες γραμμες σαν 4:3 κατι τετοιο συγκεκριμενα το διαβασα σαν black vertical pillars. τι παιζει με αυτο παιδια;

οποιος εχει χρονο ας μου απαντησει για να ξερω αν θα προχωρησω η οχι στην αγορα της!

Διάβασε μία , δύο σελίδες πιο πίσω και θα καταλάβεις ακριβώς τι παίζει.
Εγώ την έχω ένα μήνα τώρα ( 55αρα ) σε αντικαταστάση της πάρα πολύ καλής samsung 46C8000, και είμαι υπέρ ικανοποιημένος, περισσότερο από φανταζόμουν και πίστευα ότι θα ήμουν.

φιλε Leonid μολις διαβασα αυτα που εγραψες στην προηγουμενη σελιδα. τωρα οσον αφορα τις σκιες στα πλαγια τι να πω δεν ξερω εαν δεν την δω απο κοντα δεν μπορω να εχω γνωμη αν με πειραζει η οχι.θα παω μετα το πασχα σε καποιο καταστημα να παρω μια εικονα και απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας..

Σε σύγκριση με την 55st60 της panasonic πόσο υπολείπεται σε 2d εικόνα η w905?

αναμεσα στις δυο θα επερνα την 905.

αν μιλουσες για GT τοτε αντιστρεφεται το ζητημα

Σε σύγκριση με την 55st60 της panasonic πόσο υπολείπεται σε 2d εικόνα η w905?

Λόγω του ότι η Sony παραδοσιακά δεν έχει θέματα με την κίνηση και επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιεί Quantum-Dot LEDs για τον οπίσθιο φωτισμό (οπότε το χρώμα είναι κορεσμένο σχετικά σωστά σε όλα τα βήματα), η ουσιαστική διαφορά που θα δεις με σήματα HD είναι αυτή που οφείλεται στη διαφορά αντίθεσης, ομοιομορφίας μαύρου και γωνίας θέασης.

Για σήματα SD δεν έχω προσωπική άποψη, μιας και δεν έτυχε να μου δωθεί η ευκαιρία να αξιολογήσω τον X-Reality με γνωστό υλικό και σε ελεγχόμενες συνθήκες...

Παιδια μηπως υπαρχει καποια εικονα/φωτογραφια που να διχνει τις μαυρες σκιες δεξια και αριστερα της οθονης;

φιλε Leonid μολις διαβασα αυτα που εγραψες στην προηγουμενη σελιδα. τωρα οσον αφορα τις σκιες στα πλαγια τι να πω δεν ξερω εαν δεν την δω απο κοντα δεν μπορω να εχω γνωμη αν με πειραζει η οχι.θα παω μετα το πασχα σε καποιο καταστημα να παρω μια εικονα και απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας..

Αυτό είναι το καλύτερο, να πας και να δεις.
Επίσης, για να καταλάβεις πόσο σοβαρό είναι το θέμα, το πιο πιθανό είναι να μη καταλάβεις - δεις τίποτα ή και αν δεις κάτι, που σημαίνει πρέπει να υπάρχει το ανάλογο υλικό σαν αυτό που έγραψα στις προηγούμενες σελίδες, θα πεις ότι είναι αστείο και που το συζητάμε.... αλλά ένεκα η ψειριά......

Παιδια μηπως υπαρχει καποια εικονα/φωτογραφια που να διχνει τις μαυρες σκιες δεξια και αριστερα της οθονης;

Εγώ προσπάθησα να το φωτογραφήσω, αλλά δε φαίνεται. Θα ξανά προσπαθήσω, αλλά χλωμό το κόβω να βγει, είναι τόσο μα τόσο αχνό που πρέπει να έχεις πολύ καλή φωτογραφική και κατάλληλα ρυθμισμένη για να φανεί κάπως.

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω απο τη πρωτη στιγμη που την ανοιξα το παρατηρησα αυτο το οποιο βεβαια δεν ειναι κατι που επηρεαζει τη συνολικη εικονα της τηλεορασεις αλλα πιστευα οτι το ειχα μονο εγω γιαυτο και δεν το ανεφερα.. και εννοειτε οτι σε ταινιες κτλ.. δεν το βλεπεις καθολου παρα μονο αν μπεις στον browser πχ που ειναι κατασπρη η καρτελα παρατηρεις κατι σαν σκιες.. εμενα της δειχνει μονο απο αριστερα και ειναι ελαχιστη η διαφορα απο το υπολειπο πανελ.. καμια φορα ευχομαι να μην ημουν τοσο ψειρας στο ματι για να μην τα παρατηρω αυτα και να μου φαινονται ολα τελεια αλλα... μικρο το κακο παντως γιαυτα που προσφερει...

παιδια ολα τα προιοντα σε ολους τους τομεις κατι εχουν.Σκοπος ειναι να μην ενοχλει στη θεαση το τι κανει οταν και εαν και γιατι ειναι αλλο θεμα.Αν δεν ησουν τοσο ψειρας δεν θα επερνες και αυτη την tv αλλα μια φθηνη οπως η μαζα και θα λεγες για να δικαιολογησεις την αγορα σου (ελα μωρε ολες ιδιες ειναι).

εγω οπως εγραψα θα παω να την δω και απο κοντα γιατι δεν μπορω να καταλαβω ακριβως πως φαινεται αυτο εαν δεν μου αρεσει στο ματι απλα δεν θα κανω την αγορα.
γιατι δεν ειναι και λιγα τα λεφτα.παντως το μονο σιγουρο ειναι πως τηλεοραση τελεια δεν υπαρχει και οσο πιο ψειρας ειναι καποιος (ανοικω και εγω μεσα σε αυτους δυστηχως) τοσο χειροτερα ειναι.

Να εξηγήσω για την τηλεόραση στο public για να μην γίνει παρεξήγηση,
O πωλητής μου είπε πως η 955 ειναι αντικατάσταση της 905 και πως η W955 EINAI χειρότερη απο την W905

Να εξηγήσω για την τηλεόραση στο public για να μην γίνει παρεξήγηση,
O πωλητής μου είπε πως η 955 ειναι αντικατάσταση της 905 και πως η W955 EINAI χειρότερη απο την W905

Εμ αυτά τα λένε από την αρχή, το αδικήσαμε το παλικάρι, αλλά με τόσα που ακούμε.....

Improves the Netflix performance on your TV

To update....

Yes , πολύ χρησιμο, να είσαι καλά sony

καλησπερα και χρονια πολλα την βδομαδα που μας περασε πηγα και ειδα την τηλεοραση απο κοντα!
μου αρεσε παρα πολυ η εικονα της πιο φυσικη απο ολες οσες ειδα τριγυρω.
επισης ο σχεδιασμος της ειναι παρα πολυ ομορφος (αν και δεν με ενδιαφερει αυτο αλλα κουβεντα να γινεται)
τελος προσπαθησα να παρατηρησω τις πλευρικες μαυρες σκιες (pillars) αλλα δεν καταφερα να δω κατι
βεβαια δεν πετυχα ποτε καταλευκη εικονα στο υλικο που εδειχνε
αλλα γενικα οσο κοιταζα την οθονη δεν παρατηρησα κατι τετοιο απο εκει και περα δεν ξερω!

εαν την προλαβω και υπαρχει ακομα μεσα στον επομενο μηνα εφυγα για 905!

@Leonid
Το πρόβλημα είναι γνωστό από τότε που βγήκε η τηλεόραση, δηλ. Μάιος 2013 και ήρθε εδώ. Υπάρχει σε όλες της διαστάσεις αλλά όπως αναφέρουν τα ξένα φόρα η 46" έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και ειδικότερα με "σύννεφα". Οσο για τις μαύρες μπάρες αριστερά-δεξία, μπορούν να μειωθούν αναλογα με τις ρυθμίσεις αλλά πάντα θα υπάρχουν. Οποιος θέλει να τις δει ας κατεβάσει ένα λευκό φόντο, ας το βάλει σε ένα usb stick και να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα και να το φορτώσει. Σε απόσταση 2-2.5 μέτρων και ακριβώς κάθετα.
Επίσης αν έχεις την καλοσύνη περιμένουμε τα settings από την τελεόραση σου. Μπορεί να είναι για τα μηχανήματα σου αλλά μπορεί όποιος θέλει να πειραματιστεί πάνω σε αυτές.....