Καλό θα ήταν να διευκρινήσεις ότι μιλάς για πάνελ LG που όμως χρησιμοποιεί και η Sony σε κάποια μοντέλα (πχ. W805A , W955) , τα πάνελ στην W905 είναι της Samsung ενώ της 805Β είναι AUO. H Sony εδώ και κάποια χρόνια δεν έχει δικές της γραμμές παραγωγής πάνελ.
καλησπερα παιδια επειδη ειμαι στην φαση για αγορα τηλεορασης και μαλλον για την συγκεκριμενη στις 55 ιντσες σαν γενικη εικονα αξιζει η τηλεοραση;
απο τα κλασσικα προβληματα clouding,bleeding,banding (dse) τι λεει;
τελος διαβασα πως σε λευκο φοντο η σε ανοιχτοχρωμο δεξια και αριστερα στις ακρες δηλαδη της οθονης εμφανιζει μαυρες καθετες γραμμες σαν 4:3 κατι τετοιο συγκεκριμενα το διαβασα σαν black vertical pillars. τι παιζει με αυτο παιδια;
οποιος εχει χρονο ας μου απαντησει για να ξερω αν θα προχωρησω η οχι στην αγορα της!
Σε σύγκριση με την 55st60 της panasonic πόσο υπολείπεται σε 2d εικόνα η w905?
Σε σύγκριση με την 55st60 της panasonic πόσο υπολείπεται σε 2d εικόνα η w905?
φιλε Leonid μολις διαβασα αυτα που εγραψες στην προηγουμενη σελιδα. τωρα οσον αφορα τις σκιες στα πλαγια τι να πω δεν ξερω εαν δεν την δω απο κοντα δεν μπορω να εχω γνωμη αν με πειραζει η οχι.θα παω μετα το πασχα σε καποιο καταστημα να παρω μια εικονα και απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας..
Παιδια μηπως υπαρχει καποια εικονα/φωτογραφια που να διχνει τις μαυρες σκιες δεξια και αριστερα της οθονης;
Να εξηγήσω για την τηλεόραση στο public για να μην γίνει παρεξήγηση,
O πωλητής μου είπε πως η 955 ειναι αντικατάσταση της 905 και πως η W955 EINAI χειρότερη απο την W905
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.