Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δε πιστευω να υπαρχει καποια διαφορα.. στον εξωτερικο δε χρειαζεται διοτι δεν εχει ενσωματωμενο mp οποτε στελνεις το υλικο στη tv και τοτε αναλαμβανει αυτη τα υπολοιπα ..
Οποτε αν ειναι ετσι οπως τα λες, δηλαδη να μπορω να επιλεξω απο το mp τη tv να κανει την επεξεργασια εικονας μαλλον πως θα προβω σε αυτο.. αν εχεις να μου προτεινεις καποιο mp καλο πες μου
Ένα πολύ καλό είναι το WDTV LIVE gen3. Όμως αν μπεις εδώ στο avclub, στο media players πιστεύω ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και θα έχεις και πολλές απόψεις - κριτικές από χρήστες.

Re: Απάντηση: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ένα πολύ καλό είναι το WDTV LIVE gen3.

Ξεπερασμένο είναι και με πολλά προβλήματα το WD. Το δικό μου το πούλησα πρόσφατα με 30 ευρώ. Ας δώσει κάτι παραπάνω να πάρει το Mede8er 600X καλύτερα.

http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=136&pid=531

Τελευταια εχω παρατηρησει ενα θεμα με το smart κομματι της τηλεορασης και για να γινω πιο συγκεκριμενος οταν χτυπαω κατι στο google και παταω το enter δεν ανταποκρινεται με τιποτα,εχει κανεις παρομοιο προβλημα???Μεχρι προτινος μου δουλευε μια χαρα.Καμια ιδεα?

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αξιζει ρε παιδες ομως να δωσεις τοσα λεφτα για ενα καλο mp? Ποια ειναι η χρησιμοτητα τους εαν εχεις μια καλη και συγχρονη τηλεοραση που υστερη σε σχεση με τον mp? Και να μην τα παιζεις κατευθειαν απο εναν εξωτερικο σκληρο?

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το είχα αγοράσει παλιότερα το WD όταν είχα Panasonic , τώρα που έχω Samsung είχε πέσει σε αχρηστία γιατί η τηλεόραση παίζει τα πάντα με αρνητικό το σχετικά μικρό μέγεθος υποτίτλων.

Το είχα αγοράσει παλιότερα το WD όταν είχα Panasonic , τώρα που έχω Samsung είχε πέσει σε αχρηστία γιατί η τηλεόραση παίζει τα πάντα με αρνητικό το σχετικά μικρό μέγεθος υποτίτλων.

ακριβως το ιδιο...οταν ειχα panasonic πηρα wd 1 tb και τωρα τον εχω σαν σκληρο δισκο

Τελευταια εχω παρατηρησει ενα θεμα με το smart κομματι της τηλεορασης και για να γινω πιο συγκεκριμενος οταν χτυπαω κατι στο google και παταω το enter δεν ανταποκρινεται με τιποτα,εχει κανεις παρομοιο προβλημα???Μεχρι προτινος μου δουλευε μια χαρα.Καμια ιδεα?

Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ και αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω ποντίκι . .

Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ και αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω ποντίκι . .

Παντως εμενα δουλευε μια χαρα,τι να φταιει και πως διορθωνεται???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο λεω κι εγω.. στην ουσια δεν εχω κανενα προβλημα με αρχεια τα παιζει ολα μεχρι στιγμης.. ο μονος λογος που θα το ηθελα ειναι οτι δεν μπορω να παραμετεοποιησω τους υποτιτλους στον player τις tv διοτι πρωτον εχει μαυρο φοντο γυρω απο τους υποτιτλους και δευτερον ειναι πολυ ψηλα , θα τους ηθελα τερμα κατω κατι το οποιο δεν ειναι εφικτο και δεν ξερω αν αλλαξει με καποιο update.. ο ποιο καλος player ολων πιστευω και ειναι τις lg που ακομα και στο βασικο της (φτηνο) μοντελο (la 620s) αλλαζεις τα παντα στους υποτιτλους (χρωμα-μεγεθος-υψος κτλ..) εκει τις δινω 10'

Αξιζει ρε παιδες ομως να δωσεις τοσα λεφτα για ενα καλο mp? Ποια ειναι η χρησιμοτητα τους εαν εχεις μια καλη και συγχρονη τηλεοραση που υστερη σε σχεση με τον mp? Και να μην τα παιζεις κατευθειαν απο εναν εξωτερικο σκληρο?

Σωστή κίνηση, HD φορμά ήχου, συμβατότητα με περισσότερους τύπους αρχείων, περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης είναι μερικά από τα ατού ενός καλού εξωτερικού media player. Αν κανείς βέβαια δεν έχει πολλές απαιτήσεις, βολεύεται και με τους ενσωματωμένους...

Σωστή κίνηση, HD φορμά ήχου, συμβατότητα με περισσότερους τύπους αρχείων, περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης είναι μερικά από τα ατού ενός καλού εξωτερικού media player. Αν κανείς βέβαια δεν έχει πολλές απαιτήσεις, βολεύεται και με τους ενσωματωμένους...
+1000 σε όλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν αντιλεγω, γιαυτο και προσπαθω να καταλαβω το λογο υπαρξης τους.. εκτος απο τον ηχο που σιγουρα θα ειναι καλυτερος στο mp πιστευεις οτι στο συγκεκριμενο μοντελο (w905) θα βγαζει και καλυτερη εικονα? Η δε παιζει ρολο η τηλεοραση? Αν ναι, αργοτερα σκεφτομαι να παρω και το PS4 για παιχνιδια πρωτον αλλα και σε συνδιασμο με τις media player δυναροτητες του.. θα κανω δουλεια ετσι? Η πρεπει να εχω και ξεχωριστο media player?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν αντιλεγω, γιαυτο και προσπαθω να καταλαβω το λογο υπαρξης τους.. εκτος απο τον ηχο που σιγουρα θα ειναι καλυτερος στο mp πιστευεις οτι στο συγκεκριμενο μοντελο (w905) θα βγαζει και καλυτερη εικονα? Η δε παιζει ρολο η τηλεοραση? Αν ναι, αργοτερα σκεφτομαι να παρω και το PS4 για παιχνιδια πρωτον αλλα και σε συνδιασμο με τις media player δυναροτητες του.. θα κανω δουλεια ετσι? Η πρεπει να εχω και ξεχωριστο media player?
Όσο καλύτερη η τηλεόραση και όσο καλύτερο το media Player τόσο καλύτερο και το αποτέλεσμα.
Τώρα για το PS4 δε το έχω ψάξει και πολύ ακόμη και δε το ξέρω αλλά για εμένα Media Player που δε παίζει dvd & BD iso έχει χάσει από χέρι, και το PS4 νομίζω δε παίζει. Αυτός είναι και ένας από τους λόγος που δεν ασχολούμαι και σχεδόν καθόλου με τους players των τηλεοράσεων , εκτός των άλλων, παρά μόνο για το pvr.

Last edited:
μετα απο πολυ ψαξιμο και αρκετα νευρα νομιζω οτι βρηκα την ΒΕΛΤΙΣΤΗ λυση στο θεμα media sharing απο το pc χωρις στικακια / σκληρους δισκους και εγω δεν ξερω τι αλλο.

https://plex.tv

κατεβαζετε την εφαρμογη και οριζετε library.

δουλευει ΤΕΛΕΙΑ, ενσωματωνει αψογα τους υποτιτλους (.srt file) , δεν βγαζει μαυρο φοντο απο πισω τους ΚΑΙ μπορει ο χρηστης να ΟΡΙΣΕΙ το μεγεθος της γραμματοσειρας.

το serviio δυστυχως ηταν πολυ μετριο.

δοκιμαστε το.

μετα απο πολυ ψαξιμο και αρκετα νευρα νομιζω οτι βρηκα την ΒΕΛΤΙΣΤΗ λυση στο θεμα media sharing απο το pc χωρις στικακια / σκληρους δισκους και εγω δεν ξερω τι αλλο.

https://plex.tv

κατεβαζετε την εφαρμογη και οριζετε library.

δουλευει ΤΕΛΕΙΑ, ενσωματωνει αψογα τους υποτιτλους (.srt file) , δεν βγαζει μαυρο φοντο απο πισω τους ΚΑΙ μπορει ο χρηστης να ΟΡΙΣΕΙ το μεγεθος της γραμματοσειρας.

το serviio δυστυχως ηταν πολυ μετριο.

δοκιμαστε το.

Φιλε μου τους υποτιτλους .srt πως τους εκανες να παιξουν γιατι εμενα δεν μου παιζουν παρολο που τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια και μετανομασμενους κανονικα.

Φιλε μου τους υποτιτλους .srt πως τους εκανες να παιξουν γιατι εμενα δεν μου παιζουν παρολο που τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια και μετανομασμενους κανονικα.
πρεπει να εχουν ακριβως την ιδια ονομασια και απ οτι νομιζω πρεπει να τους εχεις μεσα σε φακελο... (αν κατεβαζεις subs αυτοματα απο bs player πρεπει να τους κανεις ξανα copy paste απο τη ταινια

Όσο καλύτερη η τηλεόραση και όσο καλύτερο το media Player τόσο καλύτερο και το αποτέλεσμα.
Τώρα για το PS4 δε το έχω ψάξει και πολύ ακόμη και δε το ξέρω αλλά για εμένα Media Player που δε παίζει dvd & BD iso έχει χάσει από χέρι, και το PS4 νομίζω δε παίζει. Αυτός είναι και ένας από τους λόγος που δεν ασχολούμαι και σχεδόν καθόλου με τους players των τηλεοράσεων , εκτός των άλλων, παρά μόνο για το pvr.
τι γνωμη εχεται γιαυτον το mp?
http://www.asus.com/Multimedia/OPlay_Mini_Plus/ και σε συγκριση με αυτον που προτεινε ο Yperion (MED600X3D) exoun διαφορα σε ποιοτητα εικονας?

Last edited by a moderator:
Media player για ποιο λογο; για καλύτερη ποιότητα εικόνας; και αν ναι; είναι τόσο σεβαστή η διάφορα οπου να αιτιολογεί το σεβαστό ποσο χρημάτων σε σχέση με τον player της τηλεόρασης;

Media player για ποιο λογο; για καλύτερη ποιότητα εικόνας; και αν ναι; είναι τόσο σεβαστή η διάφορα οπου να αιτιολογεί το σεβαστό ποσο χρημάτων σε σχέση με τον player της τηλεόρασης;
Δικαιολογείται κυρίως για τις πολύ περισσότερες δυνατότητες που έχει, αλλά οι καλοί media players ναι δίνουν και καλύτερη εικόνα, δε σου λέω τεράστια διαφορά, αλλά έχουν διαφορά.

επιγραμματικά , ποιες ειανι οι πολυ περισσοτερες δυνατοτητες;