Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Φίλε μου από ότι φαίνεται << οι τρομερές >> ρυθμίσεις μου όπως λες, δε σου κάνουν και τόσο, οπότε γιατί ρωτάς; Επίσης να σου πω ότι τις << τρομερές >> ρυθμίσεις μου ( με τις απαραίτητες διευκρινίσεις που έκανα από την αρχή ) τις πόσταρα για βοήθεια σε όποιον ενδιαφερόταν . Βοήθεια για να πετύχει ίσως κάτι καλύτερο από αυτό που είδη είχε κάνει , αλλά και γιατί στους καιρούς που ζούμε , αν κάποιον τον κάλυπταν θα γλυτώσει και ένα κάποιο ποσό.Kαλημερα παιδια και συγνωμη Βασιλη για την παρεμβολη αλλα θελω να ρωτησω τον φιλο Leonid με τις τρομερες ρυθμισεις του στην πασιγνωστη πλεον σελιδα 21 οταν μας δινει δυο διαφορετικες ρυθμισεις π.χ hd υλικο και 3d απο μια εξωτερικη πηγη πως αποθηκευονται´; ή του τι θες να δεις αλλαζεις τις ρυθμισεις καθε φορα;
Αν αυτά για σένα είναι αιτία χλευασμού, λυπάμαι, ίσως φταίω και εγώ που δεν διευκρίνισα το λόγο που το έκανα από την αρχή, για να μη παρεξηγηθώ όπως από εσένα, νόμιζα όμως ότι είναι απολύτως ξεκάθαρο και κατανοητό το γιατί.
Τέλος πάντων.
Τώρα σε αυτό που ρωτάς, όχι δεν αλλάζεις κάθε φορά. Ανάλογα το υλικό που παίζει η τηλεόραση ( 2d Hd, 2d SD, 3d κτλ ) κάνεις τις ρυθμίσεις και μετά πάει αυτόματα σε αυτές που έχεις κάνει ανάλογα με το τι παίζει. Αυτό που αν θες αλλάζεις εσύ, είναι το << σκηνικό >> δηλαδή τα :σίνεμα - γενικό - παιχνίδι - κτλ, που μπορεί για κάποιο λόγο , όπως εγώ ( στη μία Hdmi επειδή δε μου έφταναν, σύνδεσα με σουίτσερ 2 πηγές , ps3 & mp και σε αυτή την είσοδο έχω κάνει ρύθμιση και για σκηνικό παιχνίδι για το ps3 και για σκηνικό σίνεμα για το mp, όποτε εκεί μόνο ανάλογα τι θέλω να δω, το αλλάζω μόνος ). Επίσης αν δε το ξέρεις, αν ρυθμίσεις μια είσοδο Hdmi με μια πηγή με hd υλικό και μετά βάλεις να παίξει Sd υλικό, τότε κρατά όλες τις ρυθμίσεις ίδιες εκτός τριών αν θυμάμαι καλά. Παρατήρησέ το και θα δεις ποιες είναι αυτές. Αυτές λοιπόν τις προσαρμόζεις ανάλογα το υλικό που βλέπεις και μετά όπως σου είπα πάει η τηλεόραση μόνη της αυτόματα.
Κατάλαβες βέβαια ότι όλα αυτά στα είπα για να σε βοηθήσω , αν το κατάφερα, και όχι γιατί ξέρω ή είμαι κάτι << φοβερό και τρομερό >>.....:BDGBDGB53: