Sony KDL42W650

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

παιδια, το public εχει βαλει την 42W651 στα 449ε...
Ειναι πραγματικα εξαιρετικη τιμη, για μια εξαιρετικη τηλεοραση... προσπαθω να συγκρατησω τον εαυτο μου (γιατι αντικειμενικα χρειαζομαι 46+ ρε γμτ...αλλα την 50αρα δε την παιζουν σε καλη τιμη)

Ναι αλλά δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση! Σε άλλα μαγαζιά δόνουν 2 χρόνια.(+ 35-50 ευρό βέβαια...) Έχω μπει και εγώ στον πειρασμό.

Ναι αλλά δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση! Σε άλλα μαγαζιά δόνουν 2 χρόνια.(+ 35-50 ευρό βέβαια...) Έχω μπει και εγώ στον πειρασμό.
Τι εννοείς δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση;
Την εγγύηση τη δίνει η Sony και από ότι ξέρω είναι 2 χρόνια για όλες τις τηλεοράσεις, άλλαξε κάτι με αυτή; Η μόνη διαφορά που γνωρίζω είναι για πάνω από δύο χρόνια - επέκταση εγγύησης - και αυτό έχει να κάνει με κάθε αλυσίδα αν το έχει ή όχι. Το στάνταρ όμως για όλες τις τηλεοράσεις σε όλες τις μάρκες είναι δύο χρόνια. Κάνω κάπου λάθος;

Τι εννοείς δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση;
Την εγγύηση τη δίνει η Sony και από ότι ξέρω είναι 2 χρόνια για όλες τις τηλεοράσεις, άλλαξε κάτι με αυτή; Η μόνη διαφορά που γνωρίζω είναι για πάνω από δύο χρόνια - επέκταση εγγύησης - και αυτό έχει να κάνει με κάθε αλυσίδα αν το έχει ή όχι. Το στάνταρ όμως για όλες τις τηλεοράσεις σε όλες τις μάρκες είναι δύο χρόνια. Κάνω κάπου λάθος;

Tο Public δίνει μόνο 1 χρόνο! Πήρα τηλ μόλις είδα την προσφορά γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο και ρώτησα: Αν είναι εκθεσιακό κομμάτι( μου είπαν όχι ) και δεύτερο γιατί δίνει εγγύηση μόνο 1 χρόνο ενώ σε άλλα καταστήματα δίνουν 2 ( μου απάντησε πως τόσο δίνει ο κατασκευαστής )
Δε ξέρω τι παίζει. Πολύ πιθανόν να μην ήξερε η κοπέλα.

Tο Public δίνει μόνο 1 χρόνο! Πήρα τηλ μόλις είδα την προσφορά γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο και ρώτησα: Αν είναι εκθεσιακό κομμάτι( μου είπαν όχι ) και δεύτερο γιατί δίνει εγγύηση μόνο 1 χρόνο ενώ σε άλλα καταστήματα δίνουν 2 ( μου απάντησε πως τόσο δίνει ο κατασκευαστής )
Δε ξέρω τι παίζει. Πολύ πιθανόν να μην ήξερε η κοπέλα.
Ο κατασκευαστής χλωμό μου φαίνεται. Μάλλον η κοπέλα δεν ήξερε τι της γίνεται ή κάποια άλλη παράξενη και πονηρή ιστορία παίζει με αυτό το μοντέλο και το Puplic.

Είδα ότι το Public έβαλε κ την W650 στα 469!! Επίσης 1 χρόνο εγγύηση...( τελευταία κομμάτια ).
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που την έχει 20 ευρώ πιο ακριβή! Γενικά κ στα άλλα καταστήματα η W650 είναι ακριβότερη!
Το χρώμα δεν αλλάζει μόνο;;;