Sony KDL42W650

παιδια, το public εχει βαλει την 42W651 στα 449ε...
Ειναι πραγματικα εξαιρετικη τιμη, για μια εξαιρετικη τηλεοραση... προσπαθω να συγκρατησω τον εαυτο μου (γιατι αντικειμενικα χρειαζομαι 46+ ρε γμτ...αλλα την 50αρα δε την παιζουν σε καλη τιμη)

Ναι αλλά δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση! Σε άλλα μαγαζιά δόνουν 2 χρόνια.(+ 35-50 ευρό βέβαια...) Έχω μπει και εγώ στον πειρασμό.

Ναι αλλά δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση! Σε άλλα μαγαζιά δόνουν 2 χρόνια.(+ 35-50 ευρό βέβαια...) Έχω μπει και εγώ στον πειρασμό.
Τι εννοείς δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση;
Την εγγύηση τη δίνει η Sony και από ότι ξέρω είναι 2 χρόνια για όλες τις τηλεοράσεις, άλλαξε κάτι με αυτή; Η μόνη διαφορά που γνωρίζω είναι για πάνω από δύο χρόνια - επέκταση εγγύησης - και αυτό έχει να κάνει με κάθε αλυσίδα αν το έχει ή όχι. Το στάνταρ όμως για όλες τις τηλεοράσεις σε όλες τις μάρκες είναι δύο χρόνια. Κάνω κάπου λάθος;

Τι εννοείς δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση;
Την εγγύηση τη δίνει η Sony και από ότι ξέρω είναι 2 χρόνια για όλες τις τηλεοράσεις, άλλαξε κάτι με αυτή; Η μόνη διαφορά που γνωρίζω είναι για πάνω από δύο χρόνια - επέκταση εγγύησης - και αυτό έχει να κάνει με κάθε αλυσίδα αν το έχει ή όχι. Το στάνταρ όμως για όλες τις τηλεοράσεις σε όλες τις μάρκες είναι δύο χρόνια. Κάνω κάπου λάθος;

Tο Public δίνει μόνο 1 χρόνο! Πήρα τηλ μόλις είδα την προσφορά γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο και ρώτησα: Αν είναι εκθεσιακό κομμάτι( μου είπαν όχι ) και δεύτερο γιατί δίνει εγγύηση μόνο 1 χρόνο ενώ σε άλλα καταστήματα δίνουν 2 ( μου απάντησε πως τόσο δίνει ο κατασκευαστής )
Δε ξέρω τι παίζει. Πολύ πιθανόν να μην ήξερε η κοπέλα.

Tο Public δίνει μόνο 1 χρόνο! Πήρα τηλ μόλις είδα την προσφορά γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο και ρώτησα: Αν είναι εκθεσιακό κομμάτι( μου είπαν όχι ) και δεύτερο γιατί δίνει εγγύηση μόνο 1 χρόνο ενώ σε άλλα καταστήματα δίνουν 2 ( μου απάντησε πως τόσο δίνει ο κατασκευαστής )
Δε ξέρω τι παίζει. Πολύ πιθανόν να μην ήξερε η κοπέλα.
Ο κατασκευαστής χλωμό μου φαίνεται. Μάλλον η κοπέλα δεν ήξερε τι της γίνεται ή κάποια άλλη παράξενη και πονηρή ιστορία παίζει με αυτό το μοντέλο και το Puplic.

Είδα ότι το Public έβαλε κ την W650 στα 469!! Επίσης 1 χρόνο εγγύηση...( τελευταία κομμάτια ).
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που την έχει 20 ευρώ πιο ακριβή! Γενικά κ στα άλλα καταστήματα η W650 είναι ακριβότερη!
Το χρώμα δεν αλλάζει μόνο;;;