Sony KDS 70'' R2000 SXRD

polakis

AVClub Addicted Member
19 September 2008
2,866
Πωλείται το θηρίο των 70 ιντσών της Sony, σε άριστη κατάσταση και απροβλημάτιστη. Έχει παίξει μόλις 50 ώρες. Δίνεται δώρο μια λάμπα έξτρα (αξίας 200 ευρώ περίπου) όπως και το τραπέζι sony που τοποθετείς πάνω την τηλεόραση (αξίας 900 ευρώ). Έχει 1 χρόνο εγγύηση μέχρι τον Νοέμβριο του 2010. Αρχική τιμή 3500 ευρώ συζητήσιμη

Θα κάνω την παρέμβασή μου γιατί δεν αντέχω:

Πάλι καλά που είναι συζητήσιμη η τιμή γιατί εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35832

...αναφέρεις ότι την αγόρασες πέρυσι το Νοέμβριο 2500 ευρώ. Και την επιπλέον λάμπα στην έδωσαν δώρο.

Επίσης, στην 8η σελίδα του ίδιου νήματος αναφέρεσαι στο γνωστό πρόβλημα του optical block που παρουσιάζεται κάθε λίγο και λιγάκι σ' αυτές τις τηλεοράσεις και το οποίο φυσικά συνέβη και στη δική σου. Προφανώς την επισκεύασες στα πλαίσια της εγγύησης, αλλά μη λες ότι είναι σε άριστη κατάσταση και απροβλημάτιστη, έλεος.

Τέλος, λίγο χλωμό να σου χάλασε το Optical block με μόλις 50 ώρες λειτουργίας. Ένας χρόνος "λιώσιμο τα ντραμς στο guitar hero world tour στο xbox360", mkv 1080p στο WD HDTV2, ταινίες στο PS3 κλπ και όλα αυτά μέσα σε 50 ώρες? Μου ακούγεται καλύτερο κι από το πρόγραμμα διακυβέρνησης 100 ημερών του ΠΑΣΟΚ.

Last edited:
Αυτή είναι και η διαφορά των αγγελιών του forum από τις αγγελίες των εφημερίδων. Και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.

Αυτή είναι και η διαφορά των αγγελιών του forum από τις αγγελίες των εφημερίδων. Και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.

Γνωμη η οποια τυχαινει να ειναι η επικρατουσα σε αυτο το φορουμ.....και πολυ σωστα.....γιατι δεν ισχυει σε ολα τα φορα..........ναι ναι ..........σωστα μαντεψατε.

Off topic

Τον τρομαξατε βρε παιδια.
ενας ενας την ημερα να του την λεει οχι ολοι μαζι.

την ειδα και στο insomia αλλα δεν απαντησα

καλη συνεχεια

...τι να πει... οταν μας ρωταει τι θα παρει εμεις του λεμε με σοβαροτητα και αυτος τωρα υποτιμαει την νοημοσυνη μας... να αποβληθει απο το φορουμ...

εγω θα διαφωνησω μαζι σας.......ο καθενας μπορει να πουλαει οτι θελει και οσο θελει..αν δεν σας κανει απλα πατε παρακατω...ο καθενας κανει τις επιλογες του!!!

Πωλείται το θηρίο των 70 ιντσών της Sony, σε άριστη κατάσταση και απροβλημάτιστη. Έχει παίξει μόλις 50 ώρες. Δίνεται δώρο μια λάμπα έξτρα (αξίας 200 ευρώ περίπου) όπως και το τραπέζι sony που τοποθετείς πάνω την τηλεόραση (αξίας 900 ευρώ). Έχει 1 χρόνο εγγύηση μέχρι τον Νοέμβριο του 2010. Αρχική τιμή 3500 ευρώ συζητήσιμη
Σοβαρά μιλάς laios23?
Δεν είναι θέμα τιμής, σ' αυτό συμφωνώ, όσο θέλει ο πωλητής (όχι βέβαια ΠΑΝΩ από την τιμή του καινούριου στα - κανονικά - μαγαζιά).
Αλλά αν έχει πρόβλημα (η υποψία προβλήματος!) το λέμε!

Last edited:
Σοβαρά μιλάς laios23?
Δεν είναι θέμα τιμής, σ' αυτό συμφωνώ, όσο θέλει ο πωλητής (όχι βέβαια ΠΑΝΩ από την τιμή του καινούριου στα - κανονικά - μαγαζιά).
Αλλά αν έχει πρόβλημα (η υποψία προβλήματος!) το λέμε!

α σε αυτο συμφωνω.....για την τιμη ελεγα εγω...ο καθενας ζηταει οτι θελει!!τωρα αν ο αλλος εχει κατι και το πουλαει και εχει και προβλημα καλο θα κανει να το αναφερει για να ειναι ενταξει.αν εχει εγγυηση δεν εχει να φοβηθει κατι....ειδικα μαλιστα απο την στιγμη που το εχεις αναφερει σε ενα φορουμ οτι αντιμετωπισες κατι και μετα το βαζεις σε αγγελια

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Ο συγκεκριμένος, αφού ανακοίνωσε πανηγυρικά στο forum πως αγόρασε μια -ξεπερασμένης τεχνολογίας- "τηλεόραση" καινούργια προς 2,5 χιλιάρικα με δώρο μια επιπλέον λάμπα και ενα τραπεζάκι, έρχεται σήμερα, ένα χρόνο αργότερα, να τη βάλει μεταχειρισμένη σε αγγελία στο ίδιο forum προς 3,5 χιλιάρικα. Φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να ζητά όσο θέλει ή όσα τέλος πάντων του λείπουν. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να αμφιβάλει για τη νοημοσύνη μας.

Επιπλεόν, ενώ επί μήνες δεν παρέλειπε να μας ενημερώνει για το πόσο "φοβερή" εικόνα είχε η τηλεόραση και για το πόσο άναυδο τον άφησαν οι εκάστοτε ταινίες που έβλεπε σε 1080p καθώς και τα διάφορα βιντεοπαιχνίδια που έπαιζε, μας λέει σήμερα πως όλα αυτά έγιναν μέσα σε 50 ώρες. Μήπως γι' αυτό ζητούσε πληροφορίες για το πως μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο service menu?

Τέλος, σαφώς παραπλανητικά αναφέρει πως είναι απροβλημάτιστη και σε αρίστη κατάσταση αφού Ο ΙΔΙΟΣ στο νήμα που προανέφερα μας ενημερώνει πως τα εν λόγω μοντέλα είναι προβληματικά, πως στην Αμερική έχουν γίνει αγωγές σωρηδόν, πως δεν υπάρχει μόνιμη λύση στο πρόβλημα και πως κάθε χρόνο θα πρέπει να σκας 1 χιλιαρικάκι για να αντικαθιστάς optical block. Ο ίδιος μάλιστα το έπαθε ήδη μια φορά μέσα σε 12 μήνες και αναρωτιέται δημοσίως τι θα γίνει όταν λήξει η εγγύησή του.

Μετά απ' όλα αυτά, εξακολουθείς να θεωρείς σωστό το να προσπαθεί να την πασάρει στο πρώτο θύμα που δεν είχε την τύχη να διαβάσει το εν λόγω νήμα, βγάζοντας μάλιστα και κέρδος? Δικαίωμά του είναι σίγουρα. Ηθικό όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Last edited:
το θέτεις πολύ ορθά usual suspect, μάλλον (απο ότι βλέπω και στις περσυνές photos που είχε ανεβάσει),....όσο μπόι του λείπει τόση (κουτο)πονηριά έχει...

Ντροπή πάντως

Σύμφωνα με τον κανονισμό των αγγελιών, ο εκάστοτε διαχειριστής και κατ' επέκταση η ΔΟ, δεν είναι εύκολο και ούτε μπορούν να εγγυηθούν τη κατάσταση, τιμή ή κάποια άλλη ιδιαιτερότητα της κάθε αγγελίας. Γιαυτό βέβαια και δεν μπορούν να επέμβουν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Είναι μια θέση την οποία -σαν τωρινός- διαχειριστής την έχω υιοθετήσει και εγώ μέχρι και σήμερα.

Εντούτοις, υπάρχουν εξαιρέσεις και περιπτώσεις που είναι ανθρωπίνως αδύνατον να κάνω τα στραβά μάτια. Μια από αυτές είναι και η παρούσα.

Το αντίθετο θα έλεγα, ενθαρρύνω κάποιον ο οποίος έχει αποδεδειγμένα στοιχεία ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με μια αγγελία να το αναφέρει με ένα πμ σε μένα. Σε ένα μικρόκοσμο στον οποίο κινούμαστε καθημερινά όπως είναι το παρόν φόρουμ, οφείλουμε όλοι μας να διαφυλλάξουμε ο ένας το συμφέρον του άλλου.

Υπό αυτό το πρίσμα η αγγελία καθίσταται ανενεργή.
Περιμένω εξηγήσεις από το συντάκτη.

Εκ της ΔΟ.

Ο πωλητής έδωσε εξηγήσεις ότι δεν είναι αυτή με το πρόβλημα και μάλιστα έχει τις αποδείξεις για όποιον θέλει να το διαπιστώσει.

Ως εκ τούτου η αγγελία επανέρχεται στα 2500 όπως με ενημέρωσε το μέλος.

Όλες οι απόψεις είναι καταγεγραμμένες.

Last edited:
okay.

άρα πώς η δικιά του δεν είναι προβληματική τη στιγμή που το λέει ο ίδιος σε άλλα thread?

Δεν μπορούσα να ποστάρω και είπατε όλοι τις μπαρούφες σας...

Θα σας ποστάρω αν θέλετε φωτογραφίες με τις 2 διαφορετικές αποδείξεις από το Sony Center καλιθέας για να δείτε ότι αυτή που πουλάω είναι του φίλου μου που δεν έχει κανένα πρόβλημα...

Απλά δεν είχα μπει καθόλου στο νήμα για να απαντήσω ή να διορθώσω την τιμή που είχα κάνει λάθος. Ούτε τσάτσος είμαι να πουλήσω κάτι χαλασμένο, την στιγμή που έχω δηλώσει ότι η δικιά μου είχε πρόβλημα (τώρα πλέον θα φτιαχτεί τσάμπα από sony service χεχε), ούτε χαζός...

Λίγο σεβασμός και να μην προτρέχουμε δεν κάνει κακό...

2500 ευρώ λοιπόν σε άριστη κατάσταση, παιγμένη 50 ώρες μαζί με τραπεζάκι και λάμπα αλλαγής. Τιμή πρόκληση...

Last edited: