Sony PlayStation 4

Re: Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

Το έχω συνδέσει πάνω στον προτζέκτορά μου , JVC X3 και παίζω σε πανί 106'' και η εικόνα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Εξαιρετική και η κίνηση επίσης. Τουλάχιστον στα 2 παιχνίδια που το έχω δοκιμάσει ΝΒΑ και Fifa είναι τρομερά τα γραφικά του. Ειδικά στο μπάσκετ.

:offtopic:Αλήθεια σε σχέση με το nba 2k14 σε pc πως είναι άραγε; Φέτος είναι η πρώτη φορά που το πήρα μόνο σε pc και όχι σε pc και ps3 ή μόνο ps3. Πάντως σε ένα μαγαζί σε 55αρα TV μου φάνηκε, σαν γραφικά χειρότερο από pc αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος βλέποντας μόνο 2 λεπτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

:offtopic:Αλήθεια σε σχέση με το nba 2k14 σε pc πως είναι άραγε; Φέτος είναι η πρώτη φορά που το πήρα μόνο σε pc και όχι σε pc και ps3 ή μόνο ps3. Πάντως σε ένα μαγαζί σε 55αρα TV μου φάνηκε, σαν γραφικά χειρότερο από pc αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος βλέποντας μόνο 2 λεπτά.

Ασχολούμαι με 2Κ από το 2Κ8.
Το είχα το 2Κ14 σε pc. Φέτος βγάλανε σε pc,ps3 και 360.

Αυτό που βγάλανε στο PS4 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Δεν υπάρχουν λόγια να στο περιγράψω, θα χρειαστώ 2 μέρες σεντόνι.
Πρέπει να το δεις με τα μάτια σου σε μεγάλη όμως οθόνη.

Re: Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

Δεν υπαρχει καν συγκριση!!!!η εκδοση για PC ειναι πορτ απο τις τωρινες κονσολες(ps3 xbox360) ενω η εκδοση για PS4 ειναι καθαρα next gen σε ολλα.

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Το nba 2k14 ήρθε σήμερα αντε να έρθει και το ps4 αύριο ή μεθαύριο για να δούμε τι θα δούμε. Πάντως κάτι δεν πάει καλά μαζί μου το ps1-ps2 τα πήρα 1 με 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία τους, το ps3 περίπου στους 7 μήνες.....και τώρα το ps4 στους 3. Στα γεράματα παίζω περισσότερο από ότι πιτσιρικάς...

Το nba 2k14 ήρθε σήμερα αντε να έρθει και το ps4 αύριο ή μεθαύριο για να δούμε τι θα δούμε. Πάντως κάτι δεν πάει καλά μαζί μου το ps1-ps2 τα πήρα 1 με 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία τους, το ps3 περίπου στους 7 μήνες.....και τώρα το ps4 στους 3. Στα γεράματα παίζω περισσότερο από ότι πιτσιρικάς...

Παιζεις περισσότερο ή απλώς αγοράζεις περισσότερο (όπως εγω) ; :p

Το gaming ειναι χομπι και τροπος ζωης..
Εαν εχεις το μικροβιο απο μικρος δεν το αποβαλεις ευκολα οσα χρονια και εαν περασουν.
Εγω ειμαι ναυτικος και το playstation με συνοδευει σε οποιο καραβι και εαν παω για δουλεια..

Παιζεις περισσότερο ή απλώς αγοράζεις περισσότερο (όπως εγω) ; :p

Τώρα τελευταία και παίζω περισσότερο, μέχρι πριν κάνα χρόνο αγόραζα πολλά άλλα έπαιζα λίγο..... το ps3 έχει 1tb δίσκο με 300gb εελεύθερα και 80 παιχνίδια από τα πιο απλά μέχρι κάποια που είναι 15gb το ένα.

Ωραίο το ps4, έχει εμφανή διαφορα από το ps3 στα γραφικά, το χειριστήριο είναι πολύ καλύτερο και το ενσωματωμένο touchpad όπως και το ηχειακι δινουν κάτι premium. To nba 2k14 έχει όντως καλύτερα γραφικά και διαφορετικό gameplay, αν και θα προτιμούσα να μην δυσκολευαν τα τρίποντα τόσο πολύ, εντάξει η ευστοχία στο pc ήταν υπερβολική αλλά όχι και 1/20 σε εντελώς ελεύθερα τρίποντα.

Υ. Γ το ID μου στο psn είναι το ίδιο όπως εδώ kyrliot, όποιος θέλει κανένα online ματσάκι ας με κάνει add.

Last edited:

12483891845_74fbd56f2b_o.gif

12483115785_c9457481b3_o.gif

ghoqzg.gif

και εδώ βλέπουμε πως τα animated gifs σκοτώνουν το παιχνίδι!

Ποια ειναι η καλυτερη value for money προσφορά για το PS4 αυτές τις μέρες; Εννοείται από Ελλάδα.

τι να πεσει!! εδω δεν υπάρχει ουτε για δείγμα και το ψάχνει κοσμος και κοσμάκης...

τι να πεσει!! εδω δεν υπάρχει ουτε για δείγμα και το ψάχνει κοσμος και κοσμάκης...

Κάπου σα να διάβασα ότι υπάρχει έλλειψη παγκοσμίως

Τσαμπα στο δωσα....

Μου χρωστας, να ξες....

:p

Last edited by a moderator:

χαχα!! ρε! πλουσιο σ'εχω κανει που σου χρωστάω κιολα!!! :p

(δεν σου εκανα τιποτα edit, απλα πανω στην ζαβλακομαρα μου πατησα edit αντι για quote, εκανα reply και μετα ειδα την απαντησή μου στο post σου... κόλλησα για λίγο ,αλλα μετά κατάλαβα τι έγινε...ααααχχχ...δυσκολη ωρα)

Η Sony έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατ. Playstation 4!

Το Playstation 4 "πιάνει" το στόχο πωλήσεων πιο νωρίς από το αναμενόμενο.
Οι πωλήσεις του Playstation 4 πάνε πολύ καλύτερα απ' οτι περίμενε η Sony, μιας και κατάφερε να ξεπεράσει το στόχο πωλήσεων που είχε θέσει η εταιρία πολύ νωρίτερα.

Σύμφωνα με την εταιρία, η Sony έχει πουλήσει 5,3 εκατομμύρια Playstation 4 από τις 16 Νοεμβρίου που η κονσόλα έκανε την εμφάνισή της στην αγορά των ΗΠΑ.
Το νούμερο αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που υπολόγιζε η εταιρία αφού είχε θέσει ως στόχο της τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το Μάρτιο...

Όπως είναι λογικό ο CEO της Sony δήλωσε ενθουσιασμένος από την αποδοχή που έχει το Playstation 4 από το κοινό, ενώ στις 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο οι πωλήσεις αφού κυκλοφορεί και στην αγορά της Ιαπωνίας.
Τέλος αρχικός στόχος της Sony ήταν να καταφέρει να πουλήσει 10 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο 2014 όμως όπως φαίνεται αν συνεχίσουν έτσι οι πωλήσεις, αυτό το νούμερο θα το έχει "πιάσει" στα μέσα στου χρόνου.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=270596&catid=14

Εγώ εξακολουθώ να μην βιάζομαι! :p

Παρολα αυτα ολα τα αμερικανακια στο youtube εχουν ξετρελαθει και καλα με το xbox one (εννοειται δεν μιλαν καν για το ps4) και το titanfall, το call of duty στο mlg παιζεται αποκλειστικα στο xbox one (ουτε καν στο 360) και γενικα υπαρχει αυτο το ανεξηγητο "hype" γυρο απο το xbone στο youtube...κατι βρωμαει εδω...