Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Check Your Facts, Ρίξε μια ματιά στα νέα δεδομένα
http://www.forbes.com/sites/jasonev...how-long-should-console-makers-keep-fighting/

http://www.gamesindustry.biz/articl...-market-to-exceed-USD25-billion-this-year-dfc

Δεν είναι τυχαίο ΙΜΗΟ, βασίζετε σε κάποια από τα παραπάνω παράπονα, για το κόστος των νέων κονσολών, τη διαθεσιμότητα προηγούμενων τίτλων αγορασμένων ή σε προσφορές, και τη διαθεσιμότητα δωρεάν παιχνιδιών, και φυσικά ότι ένα PC ή Laptop όλο και κάπου υπάρχει στο σπίτι πια. Ή αν δεν υπάρχει έχει κόστος ανάλογο μιας κονσόλας, και πολλοί τελικά αγοράζουν ένα laptop ακόμα και σήμερα στην εποχή της ταμπλέτας/κινητού.
Φυσικά θα μου πεις με φθηνό PC πάει το προτέρημα των γραφικών. Οκ , συμφωνώ. Αλλά μη ξεχνάμε ότι στις κονσόλες τελικά δέχονται πολλοί την όποια μείωση ποιότητας γραφικών σε σχέση με το ‛τουμπανο’.

Δεν μου λενε κατι τα MMOG και τα MOBA.Παρεπιπτοντως!!οταν θα φτασει ενας PC τιτλος να πουλησει 24 εκατομμυρια αντιτυπα (οπως το gta v στις κονσολες)τοτε τα ξαναλεμε.

Επιπλεον κατι που θυμηθηκα!!!ακομα γελαω με καπια τρολακια που βγαινανε και λεγανε(πριν απο κανα χρονο) οτι οι κονσολες εχουν πεθανει.8 εκατομμυρια πωλησεις το καινουργιο ps4!!(μεσα σε 6 μηνες)5 εχει φτασει το one.(μιλαμε οντως ενα βημα πριν απο την εξαφανιση τους ειναι):flipout:Φαντασου δηλαδη να παρουν μπρος και τα μεγαλα στουντιο που βγαζουν αποκλειστικους τιτλους τι εχει να γινει!!!θα χεστουν ξανα στο ταληρο.;)

Last edited:
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Να δούμε όμως και κάνα καλό exclusive, γιατί το τελευταίο σοβαρό που έπαιξα ήταν το Heavy Rain. (Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το Last of Us, που λέγεται ότι ήταν κορυφαίο - δεν είχα κονσόλα!)

χμμμ.... το strider ειναι πολυ ωραια ανακατασκευή του παλιού strider! ειχα παιξει το demo να θυμηθώ λιγο τα παλια!

IX4Rm48.jpg

Δεν εχεις παιξει ακομα το The Last of Us???
δεν εχεις δει τιποτα τοτε....
Οταν το τελειωσεις,δεν θα θες να παιξεις αλλο παιχνιδι μετα...

Το περιμένω τον Ιούλιο... έτσι κι αλλιώς απ'ό,τι φαίνεται είναι το μόνο σοβαρό παιχνίδι του PS4 που αναμένεται φέτος, όλα τα υπόλοιπα (order of 1886, Division, Batman, κλπ) έφυγαν για 2015 ήδη. Άντε και το Destiny, απλά γενικά δεν είμαι του FPS πολύ.

Δεν περιμένω σοβαρες διαφορές στα γραφικά μεταξυ ps3/4.
Ειναι παιχνιδαρα με τα ολα της βεβαια.

Δεν περιμένω σοβαρες διαφορές στα γραφικά μεταξυ ps3/4.
Ειναι παιχνιδαρα με τα ολα της βεβαια.

Θα εχει βελτιωμενα εφε φωτισμου+οτι θα ειναι καθαρο 1080π/60φρειμς

Τι τα θέλουν αυτά τα 60fps δεν ξέρω... δε μας έφτανε η βιντεϊλα στις τηλεοράσεις, τώρα θα την απολαμβάνουμε και στα παιχνίδια; Και καλά για κάνα racer ή για ποδόσφαιρο... αλλά σε παιχνίδια σαν το Last of us δε λέει, εξαφανίζεται τελείως κάθε κινηματογραφική αίσθηση.

Αν το framerate μένει στα 30 αλλά σταθερό (και όχι να πέφτει στα 20 σε δύσκολες φάσεις) νομίζω είναι υπεραρκετό. Και δίνει φυσικά και το περιθώριο για καλύτερα γραφικά.

Τι τα θέλουν αυτά τα 60fps δεν ξέρω... δε μας έφτανε η βιντεϊλα στις τηλεοράσεις, τώρα θα την απολαμβάνουμε και στα παιχνίδια; Και καλά για κάνα racer ή για ποδόσφαιρο... αλλά σε παιχνίδια σαν το Last of us δε λέει, εξαφανίζεται τελείως κάθε κινηματογραφική αίσθηση.

Αν το framerate μένει στα 30 αλλά σταθερό (και όχι να πέφτει στα 20 σε δύσκολες φάσεις) νομίζω είναι υπεραρκετό. Και δίνει φυσικά και το περιθώριο για καλύτερα γραφικά.

ανάλογα το παιχνίδι... σε adventures κτλ ναι κανένα πρόβλημα.

Σε FPS / shoot'em'ups / racing κτλ τότε τα 60fps επιβάλλονται, αφού επιτρέπουν μικρό input lag, γρήγορες αντιδράσεις από τον παίκτη και σαφώς πιο ξεκούραστο gameplay. (πχ ενα απο τα μυστικά της επιτυχιας του Call of Duty xxx ειναι αυτό ακριβώς)

Πιθανόν να'χεις δίκιο, δεν έχω εντρυφήσει πολύ στα FPS, ενώ τα racing και τα sports games γενικά είναι όντως πιο ωραία στα 60fps, αφού υποσυνείδητα έχουμε συνδυάσει αυτοκίνητα και μπάλα με την τηλεόραση (σε αντίθεση με τα άλλα που πιο πολύ τα'χουμε στο μυαλό μας ως κινηματογράφο).

Άσε που τελικά για τι framerate μιλάμε, που μπαίνω να παίξω Watch_dogs online και από smooth 30κάτι που έχει μόνιμα μέσα στο παιχνίδι πέφτει στα 20- σε σημείο που δε μπορείς να παίξεις (PS4). Βέβαια προφανώς γι'αυτό δε φταίει η κάρτα γραφικών αλλά το lag του δικτύου, αλλά πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Μια και μιλάμε περί Last of Us, εδώ φαίνονται οι διαφορές στο remastered:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Not bad (αν και η Sony οφείλει να σεβαστεί τους χρήστες PS3 με μια μικρότερη upgrade τιμή, αλλιώς είναι γελοίο να πληρώσεις για το ίδιο παιχνίδι δεύτερη φορά 60 ευρώ)

Last edited:

Μακαρι αλλα δυσκολο εγω π.χ εδωσα 25 για το παιχνιδι,lol.

τωρα που θα γυρισει και ο Kazunori σπιτι του μπoρουμε να περιμενουμε και κανα GT7 proloque, για εμας που ξερουμε να παιζουμε..... ! :flipout::grinning-smiley-043:fahne90:

Last edited:

Παιδιά σίγουρα έχει ξανά ειπωθεί εδώ μέσα, αλλά δε το βρήκα.
Το PS4 δε παίζει ακόμα τα παιχνίδια του PS3; Αυτό ξέρουμε αν θα αλλάξει και περίπου πότε;