Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Μια και μιλάμε περί Last of Us, εδώ φαίνονται οι διαφορές στο remastered:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Not bad (αν και η Sony οφείλει να σεβαστεί τους χρήστες PS3 με μια μικρότερη upgrade τιμή, αλλιώς είναι γελοίο να πληρώσεις για το ίδιο παιχνίδι δεύτερη φορά 60 ευρώ)

Πολύ μικρές διάφορες (όπως ηταν αναμενόμενο)....

Ε ναι, απλά για τους πολύ λίγους (όπως η αφεντιά μου) που θα το παίξουν πρώτη φορά στο PS4, (όπως και το GTA5), είναι καλοδεχούμενες οι βελτιώσεις, και αξίζουν τα λεφτά μιας κανονικής κυκλοφορίας.

Γι'αυτούς που ήδη το έχουν, όχι.

Σαν bluray πως ειναι και επισης συνδεεται ασυρματα???

Leonid με το ακομα εννοεις το Gaikai...? Γιατι σαν κονσολα δεν θα τα παιξει ποτέ.
Εννοούσα σαν κονσόλα, αυτό που λες το GaiKai δε το ξέρω, τι είναι;

Σαν bluray πως ειναι και επισης συνδεεται ασυρματα???

Blu ray παίζει αλλά μόνο 2D. Μια χαρά παίζει , αρκεί να του δίνεις δισκάκια 1080 p διότι δεν τα πάει καλά με interlaced και με upscale.
Cd δεν παίζει παραδόξως.
To ps3 είναι μακράν ανώτερο σε αυτόν τον τομέα.

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and other...

Με τη παροδο του χρονου θα βελτιωθει σημαντικα το ps4 και λογικα θα ξεπερασει το ps3.. δεν ειναι λογικο να παιζει καλυτερα ενα μηχανημα προηγουμενης γενιας απο την ιδια εταιρια....!!!

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and other...

Αν εχουν αυτο το σκοπο τοτε το οποιος εχει ηδη ps3 το κρατει αποκλειστικα για bluray ταινιες και ολα καλα.. ετσι κι αλλιως να το πουλησεις δεν αξιζει οποτε το κρατας και γλιτωνεις και χρηματα.. προς το παρον εμενα μια χαρα με καλυπτει σε ολα και δεν θα προβω ακομα σε αγορα για το 4... ειχα φαει ολες τις ταπες μεχρι το 3 που τα αγοραζα αυθημερων.. μονο στην ουρα που δε περιμενα.. κι απο τιμες, καλυτερα να μην το αναφερω

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Σήμερα 8/7/2014 αγόρασα και το PS4...
(έχω ήδη το PS3... άλλα θέλω να παίξω λίγο Diablo... σε 1080p (μόλις βγει η Death Edition))..

Αγόρασα επίσης και το Shadowfall ... μου άρεσε..

Το design του PS4 εξαιρετικό... ΑΛΛΑ ... από φασαρία σαν το Ps3 fat (που έχω)...

Να ρωτήσω κάτι..
Ο επίσημος φορτιστής για PS4 controllers μπορεί να φορτίσει και Ps3 controllers?
αλλιώς υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να φορτίζει όλα τα χειριστήρια?

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

(έχω ήδη το PS3... άλλα θέλω να παίξω λίγο Diablo... σε 1080p (μόλις βγει η Death Edition))..

Το design του PS4 εξαιρετικό... ΑΛΛΑ ... από φασαρία σαν το Ps3 fat (που έχω)...

Να ρωτήσω κάτι..
Ο επίσημος φορτιστής για PS4 controllers μπορεί να φορτίσει και Ps3 controllers?

Να το χαρεις και κοιτα και το inFamous Second Son.

Για την φασαρια, αποκλειεται να κανει σαν το PS3 fat (ειχα και εγω). Μηπως γυρνουσε το δισκακι συνεχεια και ακουγες αυτο?

τωρα που ζέστανε ο καιρός οταν ξεκινάει το παιχνίδι και renderιάζει κανει αρκετό θόρυβο... μερικές φορές ρίχνει κάτι γκάζια για λίγα δευτερόλεπτα που πλησιάζει αρκετά το fat!
δεν καταλαβαίνω γιατί εκθείαζαν το thermal design εκει στην sony... μαλλον για τις εντυπώσεις!

καμία σχέση με το ps3 slim που ειχα, αυτό ηταν εντελώς αθόρυβο.

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Να ρωτήσω κάτι..

Καλορίζικο, welcome to the club...... εγώ αύριο παραλαμβάνω το ps3 super slim, έχω το fat που θα δω αν το κρατήσω ή θα το δώσω, δεν αντέχω άλλο το θόρυβο... Ίσως λόγω ηλικίας και γιατί έχει λιγότερη από μισή κατανάλωση.
Το ps4, κάνει λιγότερο από τον μισό θόρυβο από το fat.

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Αφηστε τα .. Το ps 4 κανει θορυβο όσο το fat .. Ισως και λιγο παραπανω :) ...
Για το αλλο που ρωτησα .. Φορτιση controllers εχουμε καμια λύση?

Εγω παντως το χειμωνα που η θερμοκρασια δωματιου ηταν χαμηλη το ακουγα πολυ αχνα σε βαθμο που επρεπε να εστιασω πολυ την ακοη μου για να πιασω τον ηχο που εκανε.
Ε τωρα που ειναι καλοκαιρι ρε παιδια λογικο ειναι να ζοριζεται και να ακουγεται παραπανω..
Εδω η καρτα γραφικων των 500 ευρω που φοραω στο pc γονατιζει σε βαρια παιχνιδια απο την ζεστη τον ανεμιστηρα ποσο μαλλον τωρα το ps4.