Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Oχι μονο,ηταν και ανοιχτη για οσους εχουν plus τις 2 τελευταιες μερες.Τωρα την κλεισανε οριστικα για ολους!

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and other...

χμμμ...και εγω σε παρομοιο setup PS4 --> yamaha 663 --> panasonic tv ,αλλα δεν εχω παρατηρησει ποτε κατι τετοιο.

απο τα λεγομενά σου, φαίνεται οτι χάνει το sync. Για αρχή θα δοκίμασα να αλλάξω hdmi καλώδιο.

Τωρα αξιώθηκα να το τεστάρω..

Άλλαξα καλώδιο... έπαιξα καμιά ώρα και δεν είχα κάποιο θέμα...
Ας ελπίσουμε τελικά να ήταν αυτό..
Ευχαριστώ για τη συμβουλή... :grinning-smiley-043

Aνεβηκε για να κατεβει απο σημερα η 1.75

PS4Update175.jpg

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

The last of Us Remastered στο PS4 στον προτζέκτορα σε 106''. Η απόλυτη εμπειρία.

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

The last of Us Remastered στο PS4 στον προτζέκτορα σε 106''. Η απόλυτη εμπειρία.

Κι εγω περιμενω πως και πως να το παιξω (ηρθε σημερα και φευγω αυριο διακοπες :p)

Αλλα τα γραφικα είναι χαλια (η διαφορα από το PS 3 μηδαμινή) οποτε για PJ ούτε λόγος....

http://woobox.com/ovwdyh/9i1yjr

Διαγωνισμός για ps4 destiny edition από το γνωστό gamespot.
Μόνο όνομα και email.
Ντεν μας πιάνει εμας...

2) Eligibility. This Sweepstakes is open to persons who are: (a) legal residents of the United States, Puerto Rico, or Canada (excluding Quebec); (b) at least 13 years old at the date of entry into th

Οι πρωτοι,απο game site, που βρηκαν στο αμερικανικο psstore ενα free demo με ονομα p.t. (playable teaser) δεν ειχαν ιδεα ποιο παιχνιδι ειναι, παρα μονο οταν το τερματισαν,που δεν ειναι ευκολο...εξυπνο promotion

Ειναι σταθερο το online gaming με τη χρηση wifi η θελει απαραιτητα ethernet?

Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανεις γιατί εξαρταται απο χίλια δυο πραγματα. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Σαν απάντηση μπορω μονο να σου πω οτι ναι, μπορεί να είναι και σταθερό.

γιατί να τα πουλήσουμε βρε? μια χαρά παιζει προς το παρων!

Δοκιμασα απο χθες ενα PS4, και ενω εχω εντυπωσιαστει απο τα γραφικα κτλ, ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την λειτουργικοτητα και το χειριστηριο...καταρχην ερχομαι απο xbox 360. Λογικο να υπαρχει χρονος προσαρμογης στο χειριστηριο. Αλλα εχοντας παιξει αρκετες ωρες μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν προκειται να πιασω τις επιδοσεις του 360 στα fps παιχνιδια (αυτα παιζω κυριως)...ειναι και μικρα τα στικς και με ποναει το δαχτυλο απο το κοψιμο που κανει το αριστερο στικ κρατωντας το συνεχεια προς τα πανω για να κινηθει ο παιχτης μπροστα και προς τα μεσα για να τρεχει...(call of duty)...ηλπιζα σε κατι πολυ καλυτερο την στιγμη που ολοι παραμιλουσαν απο την βελτιωση εναντι του ps3 αλλα απο οτι φαινεται το xbox δεν το πιανει και παλι...
Μετα παμε στα μενου. Ειναι λιγο πιο περιπλοκα και πληθωρικα απο το ps3 αλλα δεν ηταν αυτο που με πειραξε. Με πειραζε το ποσο αργο ηταν οταν εκανες browsing σε αυτα κατα την διαρκεια ενος παχνιδιου...εβρισκες εναν παιχτη στο παιχνιδι και ηθελες να του στειλεις μυνημα...επρεπε να περιμενεις ωρα μεχρι να παρει μπρος και να φορτωσει τους πιο προσφατους παιχτες που βρηκες online και γενικα ηταν πολυ δυσκοιλιο σε σημειο που ενα απλο μυνημα σου ετρωγε ολη την ωρα και μεχρι να το στειλεις το επομενο map ειχε αρχισει!
Και σαν να μην εφτανε αυτο, ηταν σχεδον αδυνατο να καταλαβω τι ελεγε καποιος στο chat...μιλαμε ακομα και η cosmote καλυτερο ηχο εχει στα κινητα...τι πραγμα ειναι αυτο, μου θυμισε εποχες 16kbps για να χωραει σε floppy...
κατα τα αλλα, καλα γραφικα και δημοφιλες...δεν το δοκιμασα σαν media player...περιμενω να δοκιμασω και το xbox one για πιο σαφη συμπερασματα αλλα με πρωτη ματια καταλαβαινει κανεις οτι sony-ms προσπαθουν να στραγγιξουν ο,τι μπορουν απο την επιτυχια των ps3/360 δινοντας κονσολες που δεν τις λες next gen, αλλα upgrades...αν ειναι δυνατον να μην μπορουν να τις κανουν αρκετα δυνατες ωστε να μην τραβαν κολληματα στο interface ενω παιζεις παιχνιδια και να μην μπορεις να εχεις μια καθαρη συνομιλια με καποιον online...

Οσον αφορά το χειριστηριο πιστευv οτι ειναι καθαρά θέμα συνήθειας.
Ειναι μακράν καλύτερο του PS3 ,εχει καποια θεματάκια βέβαια με thumbs που φθείρονται κτλ, πλήκτρα L1,L2 που κολλάνε αλλα οποιος εχει θέμα η cometron του το αλλάζει χωρις δευτερη κουβέντα.
Σε γενικές γραμμές ειμαι πολύ ικανοποιημένος.

Το user interface... οντως, δράμα! ακομα δεν καταλαβα πως σε next gen κονσολα (συμφωνα με το marketing) μπορει να γινει τοσο αργο και μπερδεμένο. Ειδικα οταν εισαι μεσα σε παιχνίδια και δεχθείς invite ,αστα...να βράσω τους 8πυρήνες! Το UI ειναι ενα απο τα μελανά σημεία της κονσόλας.

Στο voice chat δεν μπορώ να πω οτι εχω την ιδια εμπειρία με εσενα. Τους ακουω ολους δυνατά και καθαρά :hmmmm:

Τελος σαν media player μην το δοκιμάσεις, δεν εχει καμία δυνατότητα εκτός απο το να παίζει bluray.

Σε γενικές γραμμές, το PS4 ηταν η λιγότερο εντυπωσιακή και χλιαρή κονσόλα που εχω αγοράσει ever, με την πιο εντυπωσιακή να ειναι το PS3 και το Sega Dreamcast! :worshippy:

Οσον αφορά το χειριστηριο πιστευv οτι ειναι καθαρά θέμα συνήθειας.
Ειναι μακράν καλύτερο του PS3 ,εχει καποια θεματάκια βέβαια με thumbs που φθείρονται κτλ, πλήκτρα L1,L2 που κολλάνε αλλα οποιος εχει θέμα η cometron του το αλλάζει χωρις δευτερη κουβέντα.
Σε γενικές γραμμές ειμαι πολύ ικανοποιημένος.

Το user interface... οντως, δράμα! ακομα δεν καταλαβα πως σε next gen κονσολα (συμφωνα με το marketing) μπορει να γινει τοσο αργο και μπερδεμένο. Ειδικα οταν εισαι μεσα σε παιχνίδια και δεχθείς invite ,αστα...να βράσω τους 8πυρήνες! Το UI ειναι ενα απο τα μελανά σημεία της κονσόλας.

Στο voice chat δεν μπορώ να πω οτι εχω την ιδια εμπειρία με εσενα. Τους ακουω ολους δυνατά και καθαρά :hmmmm:

Τελος σαν media player μην το δοκιμάσεις, δεν εχει καμία δυνατότητα εκτός απο το να παίζει bluray.

Σε γενικές γραμμές, το PS4 ηταν η λιγότερο εντυπωσιακή και χλιαρή κονσόλα που εχω αγοράσει ever, με την πιο εντυπωσιακή να ειναι το PS3 και το Sega Dreamcast! :worshippy:

Μηπως εχει καμια ρυθμιση που δεν βρισκω με το chat? Δεν ξερω εμενα πως με ακουνε με τα astro a40, αλλα εγω δεν τους ακουω καθολου καλα. Επισης δεν ξερω αν η ποιοτητα ειναι καλυτερη αν κανεις private chat η κατι τετοιο. Εγω μιλαω για το in-game chat.

Μηπως εχει καμια ρυθμιση που δεν βρισκω με το chat? Δεν ξερω εμενα πως με ακουνε με τα astro a40, αλλα εγω δεν τους ακουω καθολου καλα. Επισης δεν ξερω αν η ποιοτητα ειναι καλυτερη αν κανεις private chat η κατι τετοιο. Εγω μιλαω για το in-game chat.

Εγω χρησιμοποιω το headset της sony που δινει μαζί και σχεδόν 100% σε party chat. Το ingame chat ειναι αλλη περίπτωση, καθώς η ποιότητα κτλ ειναι θέμα του παιχνιδιού και οχι την κονσόλας. Για ποιο παιχνίδι μιλαμε?