Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Έχω παίξει μόνο το Project Cars δυστυχώς, και δεν υπάρχει περίπτωση να το ευχαριστηθείς με το controller...με τίποτα. Το Dirt είναι καλό με χειριστήριο.

Αποψε στις 22.00 Ελλάδος το ζωντανό event που της sony για το playstation, εδω.

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Καλημέρα σε όλους, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, σήμερα θα παρουσιαστεί το ps4 neo ή το ps4 slim, ή μήπως είναι η ίδια συσκευή με διαφορετική ονομασία?
Ευχαριστώ.

Λεγεται πως θα παρουσιαστει και το (επτασφραγιστο μυστικο που ακουει στο ονομα) slim και το neo. To slim ειναι μονο slim εκδοση του κανονικου ps4. To neο, το ανεφεραν ως high-end ps4 με compatibility φυσικα αναμεσα στα παιχνιδια των 3 εκδοσεων, οποτε κατι καλυτερο αναμενεται απο εκει..

Πιστέυετε πως αξίζει η διαφορά των περίπου 50 μεταξύ 500GB και 1TB?

Τις γνωρίζω τις τιμές ενός 3,5'' σκληρού δίσκου, το ερώτημα έγκειται αν το μέγεθος των τίτλων PS4 δικαιολογεί την ευκολία των επιπλέον 500gb.

Κοιτα, εξαρταται αν θελεις να τα εγκαθιστας τα παιχνιδια και να τα αφηνεις εκει ακομη και μετα που θα τα τελειωσεις, ή αν παιζεις πολλά ταυτόχρονα. Αν θελεις να τα παιζεις μονο απο το bluray, παιρνουν πανω κατω 1-2-3GB, οποτε σιγουρα δεν απαιτειται το 1ΤΒ. ΙΜΗΟ, δε θα χασεις τιποτα αν παρεις μονο τα 500. Θα σε καλυψουν πιστευω. Αν στην τελικη δεν την παλευεις καποια στιγμη στο μελλον (που δε το νομιζω) παιρνεις εναν 1ΤΒ και τον βαζεις.

Όχι δεν αξίζει. Γιατί με 50 μπορείς να πάρεις 1TB δίσκο με 7200rpm που είναι πιο γρήγορος, και να σου μείνει και ο 500αρης.

Γνωριζει κανεις αν παιζει καμια εκπτωση στην on line συνδρομη που ζητα η sony κατω απο τα 50 ευρω εννοω , καποτε θυμαμαι ειχα πληρωσει 30 ευρω για 1 χρονο , πλεον σχεδον ολοι οι τιτλοι ζητουν ιντερνετικο gaming , που εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει.
πχ θελω να αγορασω το battlefront και ακουσα οτι μονο online μπορω να το παιξω!!!!!

Φαντεζί υπεργαμάτο τρεηλεράκι για τους επικείμενους τίτλους του PS4/slim/pro από μουρλούς Ιάπωνες. Αυστηρώς ακατάλληλο για επιληπτικούς:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@Che δε μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα αφού δεν είμαι Ελλάδα, πάντως θα σου πω ότι ουδέποτε πλήρωσα περισσότερο από 39$ για ετήσια συνδρομή PSplus, ενώ η επίσημη τιμή της Sony είναι κι εδώ κάπου στα 50. Μονίμως υπάρχουν προσφορές στα 40 παρά κάτι, έχε το νου σου και θα τις πετύχεις!

Δοκιμασα να παιξω ενα mkv 13gb στο media player.Eξαιρετικη εικονα αλλα με σπασιματα.Γνωριζει καποιος εαν λυνετε το προβλημα?Τo pc το παιζει κανονικα.....

O media player είναι απλά τραγικός...σκουπίδι. 13gb χωρίς HD φορμά ήχού, λογικά το bitrate της εικόνας είναι ψηλό. Δεν έχω και μεγάλο φλασάκι να δοκιμάσω κάτι remux που έχω. Πάντως ότι αρχεία μέχρι 14-15gb με DTS-HD(τον ήχω δεν τον έπαιζε βεβαίως βεβαίως) που έχω παίζει κανονικά την εικόνα χωρίς σπασίματα. Τι να το κάνεις όμως όταν δεν υποστηρίζει 24p και HD φορμά ήχου. Ποιο mkv δε σου παίζει; τι video-audio codecs έχει;

O media player είναι απλά τραγικός...σκουπίδι. 13gb χωρίς HD φορμά ήχού, λογικά το bitrate της εικόνας είναι ψηλό. Δεν έχω και μεγάλο φλασάκι να δοκιμάσω κάτι remux που έχω. Πάντως ότι αρχεία μέχρι 14-15gb με DTS-HD(τον ήχω δεν τον έπαιζε βεβαίως βεβαίως) που έχω παίζει κανονικά την εικόνα χωρίς σπασίματα. Τι να το κάνεις όμως όταν δεν υποστηρίζει 24p και HD φορμά ήχου. Ποιο mkv δε σου παίζει; τι video-audio codecs έχει;

1920χ1080 23,962fps [email protected] cabac 4 ref frames The swawshank Redempion 1994. O media της τηλεορασης gt60 το επαιξε μια χαρα...Ηθελα να το δω ομως στο media του 4 γιατι το θεορω κορυφαιο σε ποιοτητα εικονας.Eνταξει καμια φορα για να ακουσω μετατρεπω και γω τον ηχο σε ac3....

Δεν βρίσκεισ συχνά με cabac προφίλ. Μάλλον αυτός είναι ο ένοχος. Ποιότητα εικόνας αμφιβάλλω ότι έχει. Είναι γενικά πολύ γυμνός χωρίς πολλές λειτουργίες και ρυθμίσεις. Ούτε τα black levels φτιάχνει, πρέπει να το ρυθμίσεις από τα settings του ps4 κάθε φορά, ούτε 24p περνάει. Όταν βάλεις bluray, αυτόματα τα φτιάχνει αυτά. Δεν μπορούν να τα ενσωματώσουν και στον media player.

To online εχει το μειονεκτιμα οτι μετα δεν μπορεις να πουλησεις....Εχει το πλεονεκτιμα ομως οτι γινοντε συχνα προσφορες και μπορεις να το βρεις πολυ φτηνοτερα απο το δισκο.....Πολλες φορες εχω πουλησει παιχνιδια και μετα βγαινει dlc και δεν μπορω να παιξω...Εγω προτιμω την αγορα online οταν ειναι χαμηλες οι τιμες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν βρίσκεισ συχνά με cabac προφίλ. Μάλλον αυτός είναι ο ένοχος. Ποιότητα εικόνας αμφιβάλλω ότι έχει. Είναι γενικά πολύ γυμνός χωρίς πολλές λειτουργίες και ρυθμίσεις. Ούτε τα black levels φτιάχνει, πρέπει να το ρυθμίσεις από τα settings του ps4 κάθε φορά, ούτε 24p περνάει. Όταν βάλεις bluray, αυτόματα τα φτιάχνει αυτά. Δεν μπορούν να τα ενσωματώσουν και στον media player.

Απο τα settings....μπορεις περιπου να μου πεις που να ψαξω;Gia ton μιντια παντα....