Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

To online εχει το μειονεκτιμα οτι μετα δεν μπορεις να πουλησεις....Εχει το πλεονεκτιμα ομως οτι γινοντε συχνα προσφορες και μπορεις να το βρεις πολυ φτηνοτερα απο το δισκο.....Πολλες φορες εχω πουλησει παιχνιδια και μετα βγαινει dlc και δεν μπορω να παιξω...Εγω προτιμω την αγορα online οταν ειναι χαμηλες οι τιμες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο τα settings....μπορεις περιπου να μου πεις που να ψαξω;Gia ton μιντια παντα....

cabac εχουν ολα.....

Έχεις δίκιο. Μήπως κάτι παίζει με το φλασάκι; είναι αργό ξέρω γω;

Έχεις δίκιο. Μήπως κάτι παίζει με το φλασάκι; είναι αργό ξέρω γω;

to media της πανασονικ tv το επαιξε καλα.Το οχταπυρινο 4 με amd σκαλωνε....Δε ξερω τι να σου πω.Νομιζω πως καπου ειδα μια προειδοποιηση της sony για τα μεγαλα αρχεια....

Ο media player της panasonic με το ίδιο φλασάκι; Έχω παίξει αρχεία μέχρι και 17mbps video bitrate και τα παίζει κανονικά. ίσως να φταίει το φλασάκι, ίσως να φταίει γενικά ο media player και να μην κάνει σωστά buffer τα frames. Εγώ πάντως δεν τον χρησιμοποιώ.

Ποτε και πως ... πηρε την αποφαση η SONY να γειρει την πλαστιγγα υπερ των online παιχνιδιων ?
Εκανε καμια ερευνα αγορας και ειδε οτι οι online gamers ειναι περισσοτεροι (παγκοσμιως) ?
Η .... το επεβαλε με το ετσι θελω ?

Ακαδημαικη η απορια .... αλλα εχει ενα μικρο ενδιαφερον (θελω να πιστευω).

φιλε μου θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ευκολο,γρηγορο και πιο καταναλωτικο, με την πιστωτικη σου να ψωνισεις on line απο το playstore παρα απο καταστημα....Στο καταστημα εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε 50 παιχνιδια και πιο ακριβα ,στο playstore εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε 500 ,πολλες φορες πολυ πιο οικονομικα απο το καταστημα,συν τα dlc που στο καταστημα δεν τα βρισκεις καθολου......Τελος παντον η απο το καταστημα η απο το playstore η ΣΟΝΥ τα παιρνει χοντρα.......

δεν το πηρε μονο η sony αποφαση, ολες οι εταιρειες μαζι το εκαναν... την αλλαγη τη φερανε τα <social media, ta smartphone (που εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας παιχνιδιων) .
Αυτο ειναι το παρον και το μελλον....

Μιλατε γενικά για αγορές, ή αποκλειστικά για κατεβασμενα ψηφιακα παιχνιδια; Τα κατεβασμενα παιχνιδια παντως ειναι ό,τι χειρότερο. Πρωτα απο όλα, οι servers που τα φιλοξενουν δε ζουν για παντα, δεν υπαρχει μεταπωλητική αξία, μπορει να χαθουν/ξεχαστουν σε καποιον λογαριασμό psn, μπορει ο λογαριασμος για χ,ψ λόγους να δεχτει ban, κτλ. Αν τα χρηματα ειναι το ζητουμενο, η καλυτερη λύση ειναι η αναμονη για καποιους μηνες, ή τα μεταχειρισμενα δισκακια που αν μη τι αλλο, εχουν και μια αλλη αξια οταν κοσμούν ενα ραφι/μια συλλογη.

Digital content, μονο αν ειναι εξευτελιστικά φτηνό και μονο διαθεσιμο αποκλειστικά σε τετοια μορφη.

Μαλιστα ...

Το gaming εγινε η ραχοκοκκαλια της κοινωνικης συναναστροφης.
Εγω, την παρεα μου την εχω ... πριν ανακαλυψω το gaming ....
και χωρις να χρειαζομαι gaming event για να βρεθω μαζι τους.

Αρα ειμαι ... τελειωμενος (για SONY και λοιπες εταιριες) !

Last edited:

Διωχνει πολυ λαο ετσι , καλα δεν το εχουν παρει ακομα , χαμπαρι τα τζιμανια!

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

βρε παπουδια, το οτι παιζουμε κανένα game έστω και φανατικά (κάποιοι) τώρα στα γεράματα μας κάνει gamers? γιατί λοιπόν να ασχοληθεί η sony (και η κάθε sony) με τους μετρημένους στα δάκρυλα γεροgamers.

Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή η ηλικιακή μερίδα μπορεί και είναι το target group

Γιατι βρε συ ... δεν πεθαναμε ακομα ... θελουμε να παιζουμε κανα παιχνιδακι για ξεκαρφωμα
οχι για να γνωριστουμε με αλλα παιδακια και να λιποθυμισουμε αϋπνοι πανω στις κονσολες.
Εχουμε τροπους να γνωριζομαστε, δεν χρειαζομαστε κονσολες της Sony (Nintedo και Microsoft).

Τεσπα ... ακομα και ως νεοτερος δεν ενιωθα να ανηκω σε καποιο target group.
Δεν ειχα αυτη την διαθεση να γκετοποιουμαι. Οποτε, ειμαι non customer για την Sony
ακομα και αν ζουσαμε στο 1980 (νομιζω τοτε, η Sega και Atari οριζαν τα πραγματα).

Last edited:

τα περισσοτερα παιχνιδια. εχουν campaign mode , να παιξεις δηλ. μονος σου.... αλλα το βαρος πεφτει στο online

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

παντως ειναι επιεικως απαραδεκτο,να μην περναει PassThrough DTS-HD και να μην παιζει τιτλους της Ps3.

Οταν τo Economist και το Vice κανουν ολοκληρο ντοκυμανταιρ για τους νεους "super-stars εκατομυριουχους" teenagers και τη νεα ταση-μοδα στα online Παιχνιδια, καταλαβαινεις ποσο ειμαστε εκτος κλιματος!

Tο πραγμα με το online gaming εχει ξεφυγει... φανταστειτε οτι σε καποιες χωρες, εχουν θεσπιστει νομοι (αυστηροι) που απαγορευουν (λογω εθισμου) σε παιδια κατω των 18, να παιζουν online games πανω απο 2-4 ωρες την ημερα!

https://www.youtube.com/watch?v=P9cYcMK4IMI

https://www.youtube.com/watch?v=of1k5AwiNxI

Last edited:

Μιας και στο θεμα αυτο, εχω προσωπικό μου φιλο ψυχιατρο ο οποιος μου ανεφερε δικο του περιστατικό με ενηλικα στα 20φευγα του, ο οποιος ζητησε αναρρωτική αδεια, εξαιτιας εθισμου στα διαδικτυακα βιντεοπαιχνιδια. Πρωτοβαθμια, του δοθηκαν καποιες εβδομαδες αναρρωτικής και σε επομενο βημα, αναρρωτική και συμμετοχή σε προγραμματα αποκαταστασης. Σαφως μπορει και καποιος να πει ο,τι αυτο ειναι εκμεταλευση του συστηματος, ωστόσο το ατομο αυτό ειχε πραγματικά προβλημα. Με τις νεες γενεές των 3χρονων που εχουν ηδη το ταμπλετ τους, μονο χειρότερη μπορω να φανταστω πως μπορει να γινει αυτη η κατασταση.