Sony PlayStation 4

Re: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Τα προηγουμενης γεννιάς ποσο είχαν θύμησέ μου PLZ
Νομίζω τα 50-60 ευρώ

34 ευρώ έχει τώρα το χειριστήριο του 360 , άνετα το έβρισκες γύρω στα 40 εδώ και 1-2 χρόνια.

Συμφωνα με τον Shuhei Yosida οπως και στο ps3 ο σκληρος δισκος του 4 θα μπορει να αντικατασταθει

και μια ματια στα specs

ku-xlarge.jpg

Και εγώ θα πάω για πρώτη φορά σε Playstation. Τέρμα το XBOX.

Το οτι η cpu ειναι amd, δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ σε οτι εχει να κανει με θερμοκρασίες ...
Θα δείξει ...

Το οτι η cpu ειναι amd, δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ σε οτι εχει να κανει με θερμοκρασίες ...
Θα δείξει ...

Συγκεκριμένο TDP έχει
Και από όσο καταλαβαίνω SoC αντίστοιχο σε αντίστοιχο TDP δεν υπάρχει από άλλη εταιρία.

Ας ηταν μεγαλύτερο και Intel.Θα ειχα το κεφάλι μου ησυχο.
Γενικά , η γεννιά των ps3/xbox360 δεν ηταν και οτι καλύτερο σε θεματα αξιοπιστίας/αντοχης στον χρόνο.
Μακάρι αυτες να τα πάνε καλύτερα.

Ας ηταν μεγαλύτερο και Intel.Θα ειχα το κεφάλι μου ησυχο.
Γενικά , η γεννιά των ps3/xbox360 δεν ηταν και οτι καλύτερο σε θεματα αξιοπιστίας/αντοχης στον χρόνο.
Μακάρι αυτες να τα πάνε καλύτερα.

Intel SoC με τέτοια κάρτα γραφικών δε νομίζω να προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια …
Η Intel μπορεί να έχει καλύτερο foundry , αλλά στα γραφικά ακόμα δεν έχει καταφέρει και πολλά - Οπότε θα χρειαζόταν λύση με δύο ζεστά τσεπάκια ένα cpu και ένα gpu.
Ειδικά για τον memory controller της sony , δεν ξέρουμε κάποιες λεπτομέρειες που θα θέλαμε , ευελπιστώ να τις μάθουμε. Δε ξέρουμε και τι είδους ‛cache’ έχει υλοποιήσει ακριβώς και η MS.

Από πλευράς αξιοπιστίας – από θερμική καταπόνηση - και εγώ ευελπιστώ ότι θα αποφύγουν τα ίδια λάθη.

Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Ελπίζω το Ps4 να μην ακούγεται σαν φορτηγό όπως το ps3 γιατί το τελευταίο απο την στιγμή που θα ζεσταθεί γίνεται χαμός απο θόρυβο...

Re: Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Ελπίζω το Ps4 να μην ακούγεται σαν φορτηγό όπως το ps3 γιατί το τελευταίο απο την στιγμή που θα ζεσταθεί γίνεται χαμός απο θόρυβο...

Μόνο το fat. Το slim είναι οκ.

Από πλευράς αξιοπιστίας – από θερμική καταπόνηση - και εγώ ευελπιστώ ότι θα αποφύγουν τα ίδια λάθη.

Βλέπω με το ίδιο hardware με το One το PS4 να είναι 30% μικρότερο και αυτό με προβληματίζει.

Last edited:

Eνταξει και να ζεσταινεται και λιγο παραπανω δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.
Δεν πιστευω οτι θα προκειται να κανει και shutdown απο υπερθερμανση.
Το πολυ πολυ να ανεβασει ο ανεμιστηρας στροφες και να ακουγεται καπως αλλα θελω να πιστευω οτι ολοι μας οταν παιζουμε σε κονσολα τσιμπαμε και λιγο την ενταση στον ηχο ο οποιος υπερκαλυπτει τον θορυβο του ανεμιστηρα.
Ετσι και αλλιως την κονσολα δεν θα την εχουμε και διπλα στα αυτια μας οι πιο πολλοι απο εμας,θα ειναι σε καποιο επιπλο καμποσα μετρα απο τον καναπε μας.

Βλέπω με το ίδιο hardware με το One το PS4 να είναι 30% μικρότερο και αυτό με προβληματίζει.

Ναι σίγουρα, είναι εντυπωσιακή η διαφορά που έχουν στις διαστάσεις οι δύο κονσόλες.
Μη με ρωτάς πάντως ποιος θα έχει προσέξει καλύτερα τη στιβαρότητα, την τοποθέτηση και την ποιότητα της ψήκτρας, ανεμιστήρες κ.ο.κ.
Το καλό design (thermal etc.) είναι μεγάλη τέχνη

Εδω εχουμε μια δημοσκοπηση απο το Amazon.com η οποια κατα ενα περιεργο λογο τερματιστηκε προωρα με τα εξης αποτελεσματα..
Επισης και στα pre order charts το Ps4 ερχεται πρωτο σε Αmazon και Gamestop.

http://www.dailygame.net/features/ps4-pre-orders-at-amazon-gamestop-outselling-xbox-one-two-to-one

http://www.ibtimes.com/ps4-gamers-strongly-prefer-ps4-xbox-one-according-amazon-poll-photo-1307919

http://www.cinemablend.com/games/PS4-Grabs-95-Consumer-Votes-Amazon-Ends-Poll-Early-56766.html

πω πω ήττα που έχει φάει η micro$oft!!! (και δικαιολογημένα!)

Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Μηπως εχει μαζεψει σκονη το μηχανημα σου?διοτι στο δικο μου δεν εχω συναντησει παρομοιο προβλημα.

Το χειριστήριο του PS4 δεν φαίνεται και πολύ εργονομικό. Άνθρωποι με μεγάλα χέρια όπως εγώ δεν θα μπορούν να βολευτούν εύκολα.