Sony PlayStation 4

Πάντως η μη συμβατότητα ps3 ps4 είναι για μενα τρελά ανασταλτικός παράγοντας ....

(Ενώ δεν έπαιξε κανένα ρόλο κατα τη μετάβασή μου από το ps2 στο ps3)

Re: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Βασικά θα περιμένω για το 5, δεν βλέπω και τις τρελλές διαφορές που θα με κάνουν να το αποκτήσω, τουλάχιστον όχι αμέσως, θα περιμένω να δω από πρώτο χέρι τις δυνατότητές του και βλέπουμε.

Οι διαφορες ειναι τεραστιες απο το Ps3 στο PS4 σε ολους τους τομεις εκτος του αποθηκευτικου τομεα.
Ειναι σαν να συγκρινεις ενα Lada με μια BMW,τοσο μεγαλες.
Αυτες θα φανουν στα παιχνιδια πιο πολυ μετα απο κανα χρονο.
Ηδη παιχνιδια σαν το νεο Killzone και το Witcher 3 ειναι ετη φωτος καλυτερα σε γραφικα απο οτι τα σημερινα παιχνιδια του PS3.
Οσον αφορα τον φιλο που ανεφερε την συμβατοτητα,υπαρχει και η τεχνολογια Gaikai μεσω τις οποιας μπορεις να παιξεις οποιον τιτλο του PS3 θελεις στο PS4.
Kαι αυτη ομως θα ειναι διαθεσιμη στα μεσα η τελη του 2014.

Last edited:

Το χειριστήριο του PS4 δεν φαίνεται και πολύ εργονομικό. Άνθρωποι με μεγάλα χέρια όπως εγώ δεν θα μπορούν να βολευτούν εύκολα.

Μετα τις αλλαγες που εκανε η microsoft πιστευω πως και η sony πρεπει να αποσηρει την χρεωση του online, εκτος και αν βγαλει πιο βολικα χειριστηρια...

3E2NG9X7.jpeg

Μετα τις αλλαγες που εκανε η microsoft πιστευω πως και η sony πρεπει να αποσηρει την χρεωση του online, εκτος και αν βγαλει πιο βολικα χειριστηρια...

View attachment 94259

Αυτά και αν είναι βολικά χειριστήρια .... :)

Περιμενοντας τις εξελιξεις τον Αυγουστο...

Αυτοι οι τιτλοι ειναι exclusives για το PS απο τα στουντιο του Yoshida.

I'm sure you heard from [Shuhei Yoshida, president of Sony Worldwide Studios] that he has, just his studios, he has 30 games in development.
20 are going to ship within the first year of the console's life, and of those 12 are new IP

ΠΗΓΗ:http://www.gamespot.com/news/sony-keeping-ps4-announcements-for-gamescom-2013-6410616

Συγκρινοντας τα 2 χειριστηρια..
Φαινεται καθαρα στο link που δινω πιο κατω οτι το χειριστηριο του PS4 ειναι πιο ογκωδες και πιο μακρυ απ'οτι το χειριστηριο του PS3.

a7EiSZN.jpg

wlCtRPS.jpg

ΠΗΓΗ:http://www.gamechup.com/dualshock-4-has-a-deceptively-large-size-side-by-side-comparison/

Έχω την εντύπωση ότι το χειριστήριο του ΧΒΟΧ 360 είναι πιο εργονομικό και απο τα δύο αυτά. Αν και μένει να τα δούμε και απο κοντά.

Ας δούμε και μια σημερινή ανάλυση όσο αφορά τις πωλήσεις...

Five Reasons Why PS4 Should Outsell Xbox One...

http://www.forbes.com/sites/nigamarora/2013/06/25/five-reasons-why-ps4-should-outsell-xbox-one/

Last edited:

Επειδη τυχαινω να εχω το χειριστηριο του Xbox 360 μπορω να σου πω οτι σιγουρα ειναι πιο εργονομικο απο το Dualshock 3.
Tωρα με αυτα τα δυο τι γινεται δεν μπορω να εκφερω ακομα αποψη αφου δεν τα εχω δουλεψει.
Αυτο που ξερω ομως στα σιγουρα ειναι οτι το Dualshock 4 απο την πισω πλευρα ειναι καπως ''rubberised σαγρε'' που αυτο συνεπαγεται με καλυτερη προσφυση στην παλαμη,με λιγα λογια δεν θα γλιστραει τοσο οταν ιδρωνει το χερι!!

Νομίζω η Sony διόρθωσε το μοναδικό θέμα που είχε ως τώρα το Dual Shock, ήτοι το ότι γλυστρούσε ο αντίχειράς σου πάνω στον αναλογικό μοχλό. Μετά απ'αυτό το χειριστήριο φαίνεται να'ναι super. Θα δείξει, υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα (για μερικούς), και μέχρι να πέσουν οι τιμές για τους περισσότερους :D

Ενταξει το τι αρεσει στον καθενα μας ειναι υποκειμενικο.
Εγω πιστευω οτι ειχε και αλλες ατελειες.
Οπως εσυ ειχες το θεματακι με τον αντιχειρα ετσι και εγω ειχα θεμα με το βαρος.
Το θεωρουσα αρκετα ελαφρυ και δεν μου εδινε μια στιβαρη αισθηση στα χερια.
Ενα λογος που προτιμουσα παντα το χειριστηριο του 360 εναντι του PS3 ηταν αυτος.
Το Dualshock 4 ομως θα ειναι κατα 18 γραμμαρια βαρυτερο απο τον προκατοχο του.:SFGSFGSF:

Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Το θέμα δεν είναι να πέσουν πρώτα οι τιμές,αλλά να πέσουν πρώτα οι καθιερωμένες βλάβες σε όλα τα μέχρι τώρα Playstation,να αλλάξει τον επεξεργαστή με Intel,να μας αποδείξει κάποιος ότι είναι BMW-γιατί ο φίλος παραπάνω δεν το έκανε ή αν το έκανε,δεν έπεισε κανέναν-και μετά βλέπουμε.

Τελικη ημερομηνια κυκλοφοριας PS4 ειναι 29 Νοεμβριου (Ευρωπη)
τιμη οπως την ξερουμε 399 ευρω.
(Gamescom 2013 τιποτα το ιδιαιτερο.Rime και Shadow of the Beast πολλα υποσχομενα...)