Εδώ φαίνεται πολύ πιο όμορφο...και διαφορετικό (με κάθετες ματαξύ τους επιφάνειες) :nounder:
Είναι η γωνία της φωτογραφίας τέτοια που ξεγελάει...![]()
Τελικα η sony εκανε το "μεγαλο κολπο" = 399 και κερδισε την πρωτη μαχη.Ετσι με σχεδον ιδια τιμη (η καμερα ειναι εξτρα 59 ευρω και χειροτερη απο της μς) πατησε στις βλακειες της μς για τα used games και το υποχρεωτικο online.Απο σχεδιασμος ειναι μεν αδιαφορος-ουδετερος αλλα καλυτερος απο του xbox.Επισης αν οντως θελει 1Gb ram το ps4 και 3 το xbox για το λειτουργικο(α) τοτε και με τα ελαφρως καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα (δεν ειναι τυχαιο οτι τα κανει "γαργαρα" η μς) ξεκινα με πλεονεκτηματα.
Υ.Γ το PSN+ ειναι 50αρα αλλα μερικες φορες οταν αγοραζεις παιχνιδια, εχουν δωρο κωδικο για 1 μηνα δωρεαν και κατα καιρους η ιδια η sony δινει εκπτωσεις στις συνδρομες.
Ακομα καλο θα ηταν να μην "κρατησει" την παραδοση..............τα μισα,της πρωτης γενιας, να χαλανε ακριβως μετα τον 1 χρονο εγγυηση![]()
Οκ, δηλαδή για να καταλάβω, υπάρχει έστω ένας gamer που θα αποφασίσει τι θα πάρει λόγω σχεδίου?????? Μιλάμε σοβαρά ρε παιδιά? Το σχέδιο μας μάρανε? Ας ήταν και βάρκα, τι με νοιάζει. Το τι κάνει είναι το θέμα. Δεν θα το κουβαλάω μαζί μου στο καφενείο. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο θα λιώνω, και άμα διακρίνω πάνω από ένα φωτάκι του, θα στεναχωριέμαι κιόλας.
Όσο για την μέρα, είμαι σίγουρος ότι τα μάτια μου θα είναι στην οθόνη και όχι σε αυτό.
Οκ, δηλαδή για να καταλάβω, υπάρχει έστω ένας gamer που θα αποφασίσει τι θα πάρει λόγω σχεδίου?????? Μιλάμε σοβαρά ρε παιδιά? Το σχέδιο μας μάρανε? Ας ήταν και βάρκα, τι με νοιάζει. Το τι κάνει είναι το θέμα. Δεν θα το κουβαλάω μαζί μου στο καφενείο. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο θα λιώνω, και άμα διακρίνω πάνω από ένα φωτάκι του, θα στεναχωριέμαι κιόλας.
Όσο για την μέρα, είμαι σίγουρος ότι τα μάτια μου θα είναι στην οθόνη και όχι σε αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.